אז נראה לי איכשהו שהדיון המקורי מצטמצם לחבורת משתתפי ומשתתפות המירוץ. בכל מקרה אני לא מכיר את בן הזוג שלך ואין לי כמובן שום דבר נגדו, אבל לא תיעלבי אם אגיד לך שנראה לי שגם אם הייתי פוגש אותו עדיין הייתי מעדיף את תום על פניו...
לענות הבנזוג שלי זה גם פוליטקלי קורקט גם ישמח אותו אם הוא ישים את עינו על השרשור הזה בטעות וגם חוסך לי לחשוב אבל נראה לי שהבנים הם גם אחלה לא? אני לא יותר מדי זוכרת אני יודעת שתום נראית לי מעוותת, כאילו חיברו כל מיני חלקים לא קשורים לאדם אחד. משהו שם לא מסתדר לי.......
במקרים כאלה נהוג לשים אייקון של ספוילר, או לציין שמדובר בספוילר, ואת הספוילר להכניס בתוכן ההודעה ולא בכותרת. פשוט להתחשב, לפחות בכמה שעות שאחרי. זה חלק מתרבות הדיון בפורומים.
זה הרי שודר בטלוויזיה, כל עם ישראל חוץ משברירי אחוזונים בודדים כבר יודע מי ניצח, באתרי חדשות כמו וואלהו-ynet הידיעה מרוחה על פני השער הראשי - וזה עדיין נחשב ספוילר?
פעם היה לנו דשא לשחק עליו כדורגל, חברים שהיינו רואים פנים מול פנים. פעם היה לנו בגרות ביחידות מלאות, היינו מתגייסים כי היינו רוצים, ומהמשטרה היינו מפחדים. היום יש לנו אינטרנט לשחק בו `Football Manager`, וחברים שאותם רואים דרך המסן. היום אפשר ללכת ללמוד ביחידות שמתחלקות ל-3, היום משתמטים מהצבא, והמשטרה זה צחוק. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1494932