כדאי לקרוא בבלוגיה 12.13.06.09

seymore butts

New member
השאלה הראשונית הייתה "תום? דווקא תום"

אז נראה לי איכשהו שהדיון המקורי מצטמצם לחבורת משתתפי ומשתתפות המירוץ. בכל מקרה אני לא מכיר את בן הזוג שלך ואין לי כמובן שום דבר נגדו, אבל לא תיעלבי אם אגיד לך שנראה לי שגם אם הייתי פוגש אותו עדיין הייתי מעדיף את תום על פניו...

תראה

לענות הבנזוג שלי זה גם פוליטקלי קורקט גם ישמח אותו אם הוא ישים את עינו על השרשור הזה בטעות וגם חוסך לי לחשוב אבל נראה לי שהבנים הם גם אחלה לא? אני לא יותר מדי זוכרת אני יודעת שתום נראית לי מעוותת, כאילו חיברו כל מיני חלקים לא קשורים לאדם אחד. משהו שם לא מסתדר לי.......

דנטל

New member
בסופו של דבר אחרי שהיה רואה, ולא לפני

במקרים כאלה נהוג לשים אייקון של ספוילר, או לציין שמדובר בספוילר, ואת הספוילר להכניס בתוכן ההודעה ולא בכותרת. פשוט להתחשב, לפחות בכמה שעות שאחרי. זה חלק מתרבות הדיון בפורומים.

tvav

New member
כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה

ועם כל הכבוד לך

דנטל

New member
ברור! לא חובה להיות נחמד, מתחשב, מנומס

בגלל זה קראתי לזה תרבות. אחרת זה היה משטר.

wranger

New member
זה נראה לי להיות "יותר מדי בסדר".

זה הרי שודר בטלוויזיה, כל עם ישראל חוץ משברירי אחוזונים בודדים כבר יודע מי ניצח, באתרי חדשות כמו וואלהו-ynet הידיעה מרוחה על פני השער הראשי - וזה עדיין נחשב ספוילר?

suki da yo

New member
ספויילר לסרט יהיה ספויילר גם 5 שנים אחרי

שהסרט יצא. אז אפשר לחכות עם תוכנית ליום למחרת.

wranger

New member
מכאן נמחקו הודעות!

חבר'ה, השרשור הזה התחיל משעשע והדרדר עד כדי כך שנאלצתי למחוק מכאן הודעות. להבא, אם אתם רוצים לריב - בכיף, אבל לא פה.

Telegraph Road והכותרת מטעה, כך ששווה לבדוק..

פעם היה לנו דשא לשחק עליו כדורגל, חברים שהיינו רואים פנים מול פנים. פעם היה לנו בגרות ביחידות מלאות, היינו מתגייסים כי היינו רוצים, ומהמשטרה היינו מפחדים. היום יש לנו אינטרנט לשחק בו `Football Manager`, וחברים שאותם רואים דרך המסן. היום אפשר ללכת ללמוד ביחידות שמתחלקות ל-3, היום משתמטים מהצבא, והמשטרה זה צחוק. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1494932

למעלה