כדאי לקרוא בבלוגיה 16.7.09

yakov250

New member
נצחון לצנזורה הפמיניסטית ברשת

הנהלת תפוז החליטה לסגור בימים הקרובים את הבלוג "זכויות הגבר בישראל", הבלוג הראשון מסוגו שחשף במשך 5 שנים את כל מה שהפמיניסטיות דאגו להסתיר עשרות שנים : http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1513612 ניהלתי במשך 5 שנים בלוג זה בתפוז שהצליח להביא 735,000 כניסות. הנהלת תפוז החליטה באופן שרירותי לסגור את הבלוג בגלל ההתנגדות והביקורת שלי נגד פמיניזם. זוהי צנזורה וסתימת פיות אלימה כמו גם אפלייה בוטה ופגיעה בחופש הביטוי שלי.

yakov250

New member
עוד הוכחה איך הנשים שולטות בישראל

באופן מוחלט וטוטאליטרי

BEAUTY האחת

New member
לצערי אנחנו הנשים לא שולטות ואיך יודעים?

כי אם היינו בשליטה מוחלטת לא כך היה נראה עולמינו כמו שנראה עכשיו גרוע מתמיד כי נשלט עדיין ע"י גברים והזחמות שלהם

yakov250

New member
כל ההוכחות נמצאות בבלוג

"זכויות הגבר בישראל", הוכחות חותכות וחד משמעותיות שממחישות מעל ומעבר לכל ספק שמדינת ישראל נשלטת ע"י נשים-פמיניסטיות שונאות גברים שמשתיקות, מדכאות, מפלות ופוגעות אנושות בכלל אוכלסיית הגברים. העובדה שהנהלת תפוז החליטה לסגור את הבלוג אחרי 5 שנות פעילות מוצלחות עם 736,000 כניסות, בגלל לחץ של פמיניסטיות, מוכיחה שוב איזה שליטה מוחלטת יש לנשים בישראל!!!

יdiamondי

New member
אז אני לא היחידה.

ידעתי שהודעה פומבית על סגירת הבלוג עשויה להביא אחריה אנשים אחרים שיתמכו בהחלטה זו.

seymore butts

New member
נשמע לי כמו השתפנות מחפירה

וזה קורה ממש באותו שבוע ש"תפוז" שולחים את המנכ"ל שלהם לועדת הכנסת כדי שיביע התנגדות לחוק הצנזורה באינטרנט. סגירת בלוג בצורה שרירותית כזו היא חמורה בעיניי לא פחות מהצעת החוק שנפלה. אינני מכיר את הבלוג שלך, אבל נניח שיש בו רשומות עם תוכן חמור שגובל בהסתה. מדוע אי אפשר לדרוש שתסיר רק אותן או תמתן את תוכנן ? למה לדרוש שתוריד את הבלוג כולו ? איפה נשמע כדבר הזה ? אני מקווה שמי שקיבל את ההחלטה השערורייתית הזו ולא רק בצלאל ו- wranger שנאלצים לחפות עליו בגופם יבוא לכאן לתת הסברים.

Bezalel P

New member
אם אתה לא מכיר את הבלוג

אז על מה אתה מבקש הסברים? ועל בסיס מה אתה קורא להחלטה שערורייתית?

seymore butts

New member
בצלאל לא צריך להכיר כל רשומה

אני מכיר את הבלוג רק מהיום וברור שאני לא מכיר את כולו. אבל קראתי רשומות בודדות ולא מצאתי סיבה לגנוז אחת מהן. למה אתם לא מבקשים שיצנזר באופן סלקטיבי ? כדי לסגור בלוג בשלמותו צריך שכל הנושא לו הוא מוקדש יהיה מגונה, כמו בלוג שמעודד פדופיליה או בלוג שמעודד אנשים להתאבד. וזה לא המקרה כאן. מעניין לשמוע מה היה רצף האירועים שהוביל להחלטה הזו.

yakov250

New member
הנהלת הבלוגיה מצדדת בבחורה שמעלילה נגדי

וממציאה עליי שקרים איומים. כך למשל היא אספה מכל מיני מקומות התבטאויות לא מוצלחות שלי או של חברים (מלפני הרבה שנים) שהגיבו לאחר מתקפות ועלבונות שהוטחו מהצד השני, ניתקה הכל מההקשר המקורי, הדביקה הכל ביחד ו"מכרה" את זה לתפוז כאילו שאני "מפיץ לשנאה". למרות הבטחה ברורה של מנהל הבלוגיה, אותה בחורה ממשיכה להשמיץ אותי, להכפיש, להעליל (גם היום היא כתבה עליי פוסט, כבר השלישי בנוסף לפוסט ישן שבו מופיעים פרטים מאוד אישיים לגביי), למרות שהובטח לי מפורשות שייאסר עליה לכתוב נגדי. ההחלטה לסגור את הבלוג שלי התקבלה לאחר שאני זה שהתלונן על ההשמצות מצידה של אותה גולשת.

goldy

New member
יבוא יום ומישכל 100 יגיע למסה קריטית

הדבר הרישון שהוא יעשה זה להוציא את מישכל 90 מיחוץ לחוק. כפי הניראה רק נכדי ניניינו יזכו לכך.

דנטל

New member
החלטה כזו היא שערורייתית, גם אם היא מוצדקת

זהו אקט קיצוני בכל מקרה שלא יהיה, וכל עוד לא יהיו לו הסברים פומביים (ואני מניחה שלא יהיו) אתה לא יכול לצפות להבנה מלאה. והרי ברור שגם עם הסברים לא כולם יסכימו שהחלטה כזו היא לגיטימית, אבל זה כבר יהיה מבחינת זבש"ם.

yakov250

New member
בדיוק, שיסבירו למה הם סוגרים בלוג שהביא להם

736 אלף כניסות ב5 שנים ונכתב עליו באתרי חדשות מרכזיים כמו YNET (פעמיים), NRG ועוד. יש לא מעט אנשים בעולם התקשורת שמכירים את הבלוג הזה שעשה היסטוריה.

למעלה