כדאי לקרוא בבלוגיה 16.7.09

יdiamondי

New member
את ההסברים...

אני אשתדל לתת בפוסט הבא שלי בבלוגי. ואחרי שתקראי כמה עדויות ועובדות חותכות, תביני מה ולמה. בעיניי, הבלוג הזה חרג מתקנון האתר, וזה בין היתר. וכבר בשל כך ראוי לסגירה. אבל תקנון זאת רק טיפה בים. כשתקראי הכל - תביני. עלי לציין שההסברים האלה הם רק שלי ולא של מנהל הבלוגיה, לכן האחריות על כל ההסברים תלויה אך ורק עלי. מנהלים כמובן יכולים ורשאים לא להסכים עימי, להעיר או לתקן או לבקש לערוך מחדש. שבת שלום.

דנטל

New member
נתחיל בזה שזה לגמרי לא מענין אותי

בסך הכל הדגשתי את נקודת מבטי בתור צופה מהצד, לא בהכרח צופה עם ענין. נמשיך בזה שאם זה היה מענין אותי, ההסבר שהייתי רוצה הוא מתפוז וכל גורם אחר הוא לא רלבנטי.

goldy

New member
זכותו לישנוא סותמי פיות (תנועת מגבים)

ישנו מדור בבלוגי המיועד למי שמרשה רק לשפוטיו ולזהים לו להיתקיים. רוצה ליסגור את בלוגי על סמך מדור זה? כפי הניראה בכלל לא נתתם לו לתמצת את דעתו: באה "שיאנית חוכמה", עיפעפה לכם שהיא זהה לכם, ומאותה רגע דין הבלוג נחרץ. עושה לכם כאב ראש ליסבול דעות שלא זהות לכם?

BEAUTY האחת

New member
"אתם לא חייבים לספר לו שום דבר"......

למטה יש בסיס נימוח בציפוי ריבת משמש ,ולמעלה מתנוסס מרנג שקדים מפואר מפתיעה בטעמה המיוחד - ממליצה בחום . ואם מישהו יחשוב שהזעתם קשות להכינה אתם לא חייבים לספר לו שום דבר עוגת ריבה ומרנג שקדים - מיוחדת ומפתיעה

gils33

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

אין על המתוקים האלה - אין

Joe the wolf

New member
חן חן לבצ על ניהול ה..תשבץ

טוב לא תשבץ, תחרות חווית שיא, אבל עם כל מיני הערות וטענות שהועלו כאן זה קצת כמו תשבץ. מסתבר שהיה טעם להתמודד למרות שאני לכאורה לא מקושר זכיתי מקום שלישי פייר התאכזבתי. רציתי מקום 1 ולא רק כדי לתרום את המקרררון למי שצריך אותו באמת ובמקום זה אצטריך להשמין במסעדה הודית..
אם החבר'ה של פפסי קוראים את התגובות כאן אני קורא להם להרים את הכפפה ולתרום עוד מקררון למישהו שזקוק לו ביותר תודה לבץ ולכל מי שהיה מעורב בניהול התחרות ןבוקר טוב אינה כייף להיפגש במקומות נוספים.. יוס

פאנטה סוף!

ביקרתי בבונקר של פאנטה, והעולם שלי לא הגיע לקיצו. שרדתי כדי לספר לכם את דעתי על הקמפיין.

למעלה