כדאי לקרוא בבלוגיה 27.06.09

../images/Emo20.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 27.06.09../images/Emo20.gif

למי מאתנו לא היה איזשהו מחסום כתיבה כזה או אחר?. רוצים השראה? נתקעתם? מחפשים מוזה? הצטרפו לארועי היום---ההסטוריה חוזרת ואתם מוזמנים לקחת חלק מנושא כזה או אחר ולהביא לו נגיעה חדשה משלכם. זה לא בהכרח צריך להיות על הנושא עצמו או על הארוע עצמו, אך שאבו ממנו את המוזה לפרסום רשומה משלכם. הגיע הזמן שתצטרפו! בבלוג על מה כותבים היום. כולכם מוזמנים בהחלט.

ShiRaN faY D

New member
../images/Emo160.gifהמטוס נחת במינכן

החוויה שהביאה אותי לשיא הפחד הייתה בסוכות שלפני בת המצווה שלי. כמה חודשים קודם סבי נפטר ולכן לא חגגנו במיוחד, אלא ציינו את האירוע בצנעה. יצא כך שלהורי הייה טיול מוזמן למזרח אירופה שאבי לא יכל לטוס אליו, היות והוא הקפיד לא לפספס את ה"קדיש" שנאמר במנין שלוש פעמים ביום ולכן הוחלט במשפחה שאני אטוס עם אמא במקום אבי - לכבוד בת המצווה. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1502572

מממאיה35

New member
תפתחו את העיניים תסתכלו סביב

יום שהתחיל בכיף ושמחה, התהפך לכעס ונגמר בטוב. הכל בזכות היכולת לראות את הדברים הקטנים שנותנים לנו החיים. תפתחו את העיניים תסתכלו סביב

TamarJose

New member
בלוג חדש - תמר וחוזה

שלום לכולם, פתחנו בלוג כדי שיהיה לנו איפה לכתוב ולפרסם דברים יותר מורכבים משורות ססטוס בפייסבוק. אתם מוזמנים להכנס ולהרשם. לא מבטיחים כלום, אבל אתם יודעים, יש פה איכות!

למעלה