נכנס לצ'אט באתר תפוז. מה לדעתכם ייקרה? כי אני ביימתי את הסיטואציה הזאת (חיים הכט-גם אני יכול!..) בהתבססי על דברים ש(לצערי) אני מכיר מעברי. מוזמנים לגלות מה יש מעבר לפינה. ממש כאן, באתר הזה.
מקום חדש נפתח בת"א: קפה – מסעדה "פדריקו"../images/Emo48.gif
המקום יכול להתאים גם למבלים בבתי הקולנוע של מתחם רב-חן דיזינגוף המחודש או למי שמחפש מקום סימפטי שמחיריו לא בשמיים. אני הופתעתי מיחס העלות-תועלת. מידע נוסף ותמונות ניתן לקבל בבלוג : בוב ממשיך במסע. תיהנו.
אני מודה, אני לא איש של כדורגל. אבל בזמן האחרון פשוט אי אפשר להתחמק משיטפון עצום של פרסומות ססגוניות, חגיגיות, צבעוניות ועוצרות נשימה - כולן סביב אותו משחק ולרגל אותו אירוע שמגיע רק פעם בארבע שנים: גביע העולם בכדורגל 2010, שיתקיים הפעם בדרום אפריקה. אם כך, לרגל הפתיחה ביום שישי הקרוב, 11 ביוני: ספיישל פרסומות-מונדיאל! רונלדו, מסי, קאקה, הומר סימפסון, האן סולו, כמה חיות פרא - וכדור אחד שמטריף את העולם. יצאה רשומה בועטת. בואו להציץ. לא רק לחובבי כדורגל!
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1720904 יש לנו בני האדם ככלל וישראלים כפרט סוג של צורך בסיסי או אולי הנאה מוזרה להתמקח. אם מוצר נמכר ב-30 ש"ח ואחרי מיקוח נקבל אותו ב-29.99 ש"ח נרגיש שניצחנו ואם להתבטא בצורה פחות עדינה "דפקנו את המוכר".
בס"ד צהריים נעימים חברים יקרים תודה לאל היום נולד שיר חדש שהחלטתי ביממה האחרונה לכתוב אותו משפט שזוכר שנים רבות, שראיתי בספרייה הבית ספרית בבי"ס התיכון שלמדתי בו 4 שנים, את המשפט זוכר למעלה מעשור ולאחרונה אחרי שנים רבות, החלטתי לכתוב שיר על המשפט שיתאים כמובן לשבוע הספר העברי, ברשומה חגיגית ה-600 במספר קריאה נעימה לשיר:ספר טוב יסיענו למרחקים!