כמה הודעות מנהלתיות

מור שלז

New member
../images/Emo20.gifכמה הודעות מנהלתיות../images/Emo20.gif

הצטברו לנו כמה הודעות לפורום, תזכורות, אירועים, וכו' למען הסדר הטוב, החלטנו לרכז את כל ההודעות האלו מדי פעם בשרשור מסודר. תיהנו

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifסדנת תחזוקה לנשים - מחר 7.9.09

- 07 לספטמבר יום ב'. בשעה 19:00, הכתובת = אלוף דוד מרכוס 54 פתח תקוה.טל:03-9300878 ההגעה דרך צומת סגולה (פתח תקוה), ברח' גיליס ישר 100 מ' אחרי הרמזור הראשון פנייה שמאלה לרח' דוד מרכוס עד הסוף. הסדנה תועבר על ידי מכונופאן (מכונאי אופניים) ותהייה אוריינטד נשים, שאינן מתורגלות ומיומנות בתחזוקת אופניים..אופני כביש ושטח, מניחה שיהיה קצת מכל דבר. ההצעה תלויית כמות משתתפות מינימלית (10-15), אינה כרוכה בתשלום. אני לא אוכל להגיע לצערי (דוקא רציתי לנצל את ההזדמנות לפגוש חלק מן הפרצופים שמאחורי הניקים), אבל סוזי דבוסקין המדהימה שלנו תעבור שם מחר להגיד שלום
תודה רבה לאביבה, על היוזמה והארגון
תיהנו

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifכתובת מקוצרת לפורום

קיבלנו מתפוז כתובת מקוצרת לפורום שלנו, שתאפשר גם להכתיב את הכתובת בטלפון לנשים נוספות, לכלול בקלות במיילים ובכתבות, ובכלל יותר קל לזכור. הכתובת שלנו: http://forums.tapuz.co.il/womensport אתן מוזמנות להפיץ הלאה

susieada

New member
הגענו!! כתובת חמודה מקוצרת! ../images/Emo13.gif

אני מניחה שזו התוצאה של, ותודות להיענות המדהימה שלכן! יישר כוח לכולנו. אנו על המפה עם כתובת "נורמלית." להתראות מחר בסדנת האופניים. אני מגיעה בהתחלה, יחד עם דני, כדי לפגוש אתכן, לקבל חיבוקים, ואז דני ואני יוצאים לחגוג את יום הנישואים ה 40 שלנו! סוזי

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifחדש במאמרים: הפינה של רונה

המאמרים המרגשים של רונה, שנוגעים לכולנו עמוק בלב, ומלמדים אותנו משהו קטן על עצמנו: הפינה של רונה רונה יקרה, תודה על השיתוף, על ההשקעה, ועל היכולת לרגש כל פעם מחדש ותודה שהסכמת לפינה הזו שתרכז את כל ההגיגים האלו במקום אחד - לנוחות כולנו אני יודעת שזה לא היה קל, החשיפה הזו ובמיוחד, תודה שאת כאן איתנו בפורום, תודה שאת פשוט רונה: פתוחה, כנה ואמיתית, משתפת מעצמך, ומנסיונך
מור

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifארוח בפורום ביום חמישי: נילי אברמסקי../images/Emo70.gif

מלכת הריצות הישראלית תגיע להתארח כאן בפורום, ולענות על השאלות שלנו. יום חמישי 10.9.09 שעה 19:00 היא תהיה כאן. הראיון המקדים יעלה בקרוב... וואו, אני באופן אישי פשוט מתרגשת
יש למה לצפות, הכינו את השאלות...

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifהטבה לגולשות הפורום: כנס בקמפוס שיאים

הנחה מיוחדת לגולשות פורום נשים בספורט שסידרה עבורנו אהובה (המוכרת לנו בתור "נשיקולדה המקורית"
): כל מי שנרשמת ומציינת בעת ההרשמה שהיא מפורום נשים בספורט בתפוז תוכל להרשם בתעריף קבוצות מוזל. אהובה ממליצה בחום (ואני ממליצה על ההמלצות של אהובה
) ובהזדמנות זו, כל מי שיכולה ורוצה להשיג הטבה כזו או אחרת לגולשות הפורום - מוזמנת בחום. תודה לאהובה
ופרטים נוספים על הכנס: קמפוס שיאים, המרכז להסמכות בספורט ובתנועה באוניברסיטת תל אביב, פותח את שנת הלימודים עם חגיגת כושר, תזונה נכונה ובריאות. יום שישי 25.09.09 כנס לקהל מקצועי וקהל הרחב בנושא: כלים יישומיים להפחתה במשקל ולתזונה נכונה בניהולם המקצועי של ראש תחום חדרי כושר בקמפוס שיאים, ד"ר איתי זיו ותזונאית קלינית יעל דרור - סרוסי בכנס ישנם שני מושבים: לאנשי מקצוע מתחום הכושר והתזונה ולקהל הרחב. המומחים בתחומי הספורט, הכושר והתזונה ידונו בנושאים: איך להתאים תוכנית אימונים לאנשים כבדי משקל, מהי הפסיכולוגיה של המתאמן השמן, דרכי התמודדות עם מנגנוני רעב והשובע, מיתוס "דופק שריפת שומנים",פציעות ספורט אופייניות לאנשים בעודף משקל, איך מורידים אחוזי שומן בתזונה בלי לפגוע במסת השריר ובנושאים חשובים אחרים. בכנס ירצו מיטב המרצים, מהמובילים בתחום וביניהם: המומחה לפעילות גופנית ד"ר איתי זיו, דיאטנית קלינית יעל דרור- סרוסי, פסיכולוג ספורט ליאור זך, יזם ומאמן ראשי ב"אנדיור" רן שילון, פיזיולוג מאמץ שון פורטל, המדליסטית האולימפית- יעל ארד, אורלי הופמן בר (יורדים בגדול), שירה וסרמן (חצי שירה) ועוד. ביום שבת 26.09.09 חוויה אירובית - כנס בתחום הכושר בסטודיו, חוויה אנרגטית וסוחפת, בניהולה המקצועי של ראש תחום אירובי בקמפוס שיאים עדי רוטמן ובהשתתפות צוות מדריכים. הכנס יכלול שיעורי התנסות והרצאות בנושאים הבאים: אירובי, מדרגה, פיטבול, פילאטיס, קיקבוקס, תיגוף, שיטת NIA, מתיחות. בכנס משתתפים מיטב המומחים: מנכ"ל "תיגוף" ישראל אייל גלזנר, פיזיותרפיסטית מוסמכת B.PT הדר שוורץ, מדריכת אירובי ופיטבול סטפני ליבזון, מורה מוסמכת חגורה שחורה ב- NIAיונית לרנר- אופן , מדריכת אירובי טל יהלום ורבים אחרים האירועים יתקיימו בקמפוס שיאים שבמועדון הספורט של אוניברסיטת ת"א, , רח' חיים לבנון, רמת אביב. חנייה ללא תשלום בשערים 8 או 9 על פי הכוונה במקום. לפרטים נוספים: http://www.siim.org.il

רצ"ב טופס הרשמה

שימו לב בטופס יש מקום לציון הקבוצה ושם צריך לרשום פורום נשים בתפוז וגם לציין את הסכום (125 שקלים במקרה של רישום לכנס התזונה או כל סכום מוזל אחר אם רוצים את החוויה האירובית או את שני האירועים).. לשאלות נוספות אנחנו כאן. ותודה למור

למעלה