לא זוכרת איך...

../images/Emo20.gif לא זוכרת איך...

אבל, נתקלתי בכתבה הזו, ואני מלאת סקרנות לקרוא תגובות שלכן בנות. (אתם - גברים נפלאים שלנו - מוזמנים להתחבר לצד הנשי ולהגיב גם...)

ע פ ר ל ה

New member
קראתי../images/Emo25.gif

אפרתי מקסימה אחת
בחיי שלא בא לי להשמע יהירה,אבל את הכל אני יודעת ומיישמת כדרך הטבע. בלי שילמדו אותי,אני לא ממהרת לאף מקום,ואדרבא אני ניהנית מה"סלוו' מוו'שין". כן,להסתכל בעיניים,להשמיע קולות חופשי,להביט על הגוף שלנו בעיניים פקוחות ולהתענג מהיופי והחוויה האלוהית. את כשרון כיווץ הנרתיק שלי גיליתי כשהייתי בת 22 בערך,ודואגת להזכיר לעצמי לכווץ כך סתם כשעומדת או יושבת. זה תרגיל מצוין ששומר את שרירי הנרתיק חזקים ונשלטים,ואין ספק שהשימוש בהם בזמן מישגל הוא אדיר! ונכון,מי אמר שצריך להגיע לאורגזמה בכל זיון? תענוג עילאי לחוות את היחד גם בלי זיקוקי דינור. ישנן פעמים שבכלל לא בא לי להגיע לשיא,כי אני באקסטזה מכל המתרחש וכייף לי. ישנן פעמים שבאופן מכוון אני אקח אורגזמה,וגם זה אחלה של ממש. וכייף אדיר כשהפיצוץ קורה יחד,בו זמנית
עניין של תיאום והכוונה הדדית. אז יאללה,לכו תזדיינו בסבלנות. בסבלנות אמרתי! להתנועע ולנענע את האגן ואת הגוף,כמו בריקוד משותף עם הקשבה מלאה והרבה רגש. יאמי,זה טעים
עפר החן לנצח

הדסי 67

New member
עוד ארוכה הדרך..

נתחיל בהתחלה.. מביאה את הקטע לכאן למקרה שיש פה עוד עצלנים כמוני.. חוק מספר 1: תאהבי את הצלוליטיס שלך לא, לא מדובר בקבאאאאלה כמו זו של אסתר המדונה. מדובר בקבלה ואהבה עצמית. כן, גם של הצלוליטיס. ולא לשכוח את הצמיג המבצבץ מעל הג'ינס הנמוך. לקבל ולאהוב. נגיד שהצלחת, רק נגיד - זה עדיין לא מספיק. הטנטרה תדרוש ממך לקבל גם את הזולת באהבה בלתי שיפוטית (לשאלתך, גם הבחור הנוחר ומזיל ריר שלידך במיטה נחשב זולת). טוף אז עם הצלוליטיס שלי התחלתי להתיידד, גם עם ה-2 קילו העודפים שלי חייה בשלום יחסי.. אבל מהבחור הנוחר מזיל הריר שלידי נפרדתי. לפני הכל חייבת להיות כנה. אהבה בלתי שיפוטית היא מושג כל כך כל כך גדול.. שואפים לשם, מתקרבים לשם, מי פחות ומי יותר, אבל - האם יש מישהו לדעתכם שיכול לומר שאינו שיפוטי, אף פעם, באמת? לגבי שאר הסעיפים.. לאט לאט, איך אמרת עפרלה..? מזדיינים בסבלנות
.

הדסי 67

New member
אגב..

הדברים נאמרים עם כל הכבוד, החיבה וההערכה לבחור..רק מה.. תשוקה לא היתה שם, ואותה - מ'לעשות.. אי אפשר לייצר בכל מצב.

ע פ ר ל ה

New member
אהלן הדסי../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

כבוד חיבה והערכה,זה יפה מאוד ונעים. כמובן שאם אין את האהבה לאדם על כל רבדיו,זויותיו,וצדדיו,לא תהיה תשוקה ולהט מיני באותה רמה ועוצמה. התשוקה העמוקה אמורה להגיע ממקום עמוק של הלב והנשמה,וכמיהה לאיש. ניצוץ של חיבור שהופך לבעירה,אש חיה שלא דועכת אף לא רגע אחד. התשוקה לגוף,לנשמה,לראש,ולכל ההוויה. ולכן אני אומרת בדיוק כמוך רק במילים אחרות... מה שלא קיים,לא יקרה לעולם! אי אפשר לייצר תשוקה כשאין את הבסיס האמיתי של האהבה בכללותה לאיש. לא מאמינה בנסיונות לעורר תשוקה(טכנית),ולחשוב שדרכה יתעורר הלהט מהלב. no way,זה לא יקרה. צריך שיהיו את המרכיבים הבסיסיים כדי להמשיך ולייצר את כל שאר הנפלאות. מאחלת לך את האיש שאיתו תוכלי לנסוק אל על
ואל תתפשרי על "ארקיע"
עפר החן לנצח

הדסי 67

New member
עפרלה יקרה

חיבוק על כל מילה שלך.. כולל החתימה. והרצון קיים. יודעת שגם הדרך. רק האיש ההוא עוד לא, אבל זה הרי פרט שולי..
את יודעת, מישהו פעם כתב לי: (ציטוט ממיל) "לעולם אל תהיי לפרק זמן ממושך במקום זוגי שבו האנרגיה שלך רדומה. בכדי לדעת שאת במקום הנכון, הסנסור הוא חרמנות. במידה ואת מאוד רוצה לנשק למצוץ לעוף לחיות לנשום להזדיין ולזיין את האדם שאת נמצאת איתו, אז דעי לך שאת במקום טוב, טוב מאוד אפילו, פשרה שם - זו פשרה בכל החיים." . ותודה שטסתם אל על.. לילה טוב.

ע פ ר ל ה

New member
לילה רך ומענג הדסי

בחזרה והחתימה,היא מפרי אהבתו של חן אלינו. עפרה חן
לא מספיק שנתתי לו צלע,הוא גם משנורר לי את הה'
אין לי ספק שהמדדים שלך לעצמך ולצרכייך,טובים ונכונים. ועל כן, טוסי בנעימות והדקי חגורות... ממריאים
ו...נשמח לשרתך בכל עת. תודה ולילה טוב,מהקברניט והצוות המסור המתמסר לסמסרה לא במנסרה חררררר חררררר פששששששש

חרמנות?

שהיא אוטומטית, מכנית פעמים מודחקת במקומות הנכונים, עם מי שבנית חיים שלמים פעמים גולשת במקומות פתולוגיים, עם מי שזה עתה פגשת היא הסימן אם נמצאים במקום הנכון, או שצריך לשנות מקום?

לא בהכרח...

הביטוי הוא בסה"כ כינוי סלנגי לתשוקה מינית בוערת. היא לא בהכרח אוטומטית ומכנית, לא בהכרח מודחקת ופתולוגית, לפעמים זו סתם חרמנות תמימה, נפלאה, לגיטימית... לא חייבים בהכרח כל הזמן להיות במקום העדין והמתון והמתמשך... לפעמים סתם בא להזדיין בחרמנות... הסוד והיופי נמצאים ביכולת לבקר בכל העולמות, ולהיות באיזון.
שבת שלום

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

שתהיה לכולנו שבת שקטה,נעימה,ורצוי קצת קרירה פליז קצת פחות חום ולחות כי אני בוערת וזולגת
התחברתי לדבריך בנצו'ק
לפעמים בא לי לקרוע לו ת'צורה... לפעמים בא לי על הילוך ראשון איטי ומתמשך... לפעמים בא לי לשלב את שניהם יחד... החרמנות קיימת בראש תמיד,וזה כייף. תשמעו,נהייתי רעבתנית
עוגת שוקולד עם קציפת תותים...בא לכם? שבת של אהבה ותענוגות
עפר החן לנצח

mich37

New member
חרמנות

כפרה אלייך, פשוט יודע להסביר, מושלם. חרמנות שווה לתשוקה. נשיקה

../images/Emo133.gif הדרך בכלל לא ארוכה...

משהו יכול להיות ארוך, כשיש לו התחלה, ויש לו סוף. והדרך הזו.... ...הנפלאה והמיוחדת... ...פשוט אינסופית.
ועכשיו לתכל'ס, נכון, שהשאיפה היא להיות באהבה ללא שיפוטיות, אבל אנא - אל לנו להסיק מתוך העקרונות מסקנות לא נכונות על החיים. תראי - דיברת בהתחלה על קבלה של הגוף כמו שהוא, ולאהוב את הגוף כמו שהוא. זה עקרון נכון ונפלא ליישום, שמקנה המון ביטחון עצמי ואיזון ושלווה, אבל הקבלה העצמית של הגוף המצלולט
לא מנוגדת לשאיפה לגיטימית להשיל כמה קילוגרמים, או להראות, או להרגיש טוב יותר. פשוט - השאיפה באה ממקום בריא ונכון, ולא ממקום של חוסר לגיטימיות ורגשות אשם. היינו הך לגבי הנוחר
מזיל הריר
, את יכולה לקבל אותו כמו שהוא, בחוסר שיפוטיות, אבל עם זאת, לבחור מהמקום הכי אמיתי ונכון, שלא לחיות איתו. את יכולה בהחלט להיות באהבה כלפיו, אבל מרחוק... ועם כל החיוך שבכתיבה, נאמר בשיא הרצינות וממקום עמוק מאד.

הדסי 67

New member
../images/Emo13.gif

בן/אפרת יקרים כשמציגים ככה את הדברים, הם נשמעים פשוטים יותר, אנושיים יותר. מקבלת, אוהבת, ומסכימה עם כל מילה. מה שאני מנסה להגיד זה ש..אם לא נכיר בחולשות, בתחושות הפחות נעימות, אפילו בסלידות שלנו לפעמים, לא נכיר גם בחלקים היפים..והם רבים ונהדרים. כתבות מהסוג הזה יוצרות רושם של אנשים שחיים בלהלה לנד. כל אותם אנשים שבזים לטנטרה ולניו אייג' בכלל, על זרמיו השונים, (קראי את התגובות שם) כולל הכתבת עצמה אם קוראים בין השורות, עושים זאת כי זה נשמע פלצני מדי, אוטופי מדי, ומדמיינים אנשים הזויים בלבן שעושים אוווםם כל היום. סליחה אם אני בוטה, אבל בטוחה שאני לא מחדשת לכם כלום. דוקא בפורום כזה, יש לכם מקום נפלא לצמצם פערים ולקרב לבבות.. בעצם, אתם כבר עושים את זה.. (מנצלת הזדמנות לברך אתכם על הפורום החדש
)

../images/Emo6.gifחהחה - זו דרכה של הטנטרה...

לזרוק פנימה דברים, לטלטל, אפילו לזעזע, כדי לגרום לכל אחד לבחון לעומק את עמדותיו בכל עניין, לזכור תמיד שדבר אינו מובן מאליו, להגיע לקיצונויות ע"מ להבין איפה נקודת האמצע האמיתית שלו. ...טוב, לא לזה באמת התכוונו, אבל מה'כפת לנו להתחבא מאחורי התירוץ?

mich37

New member
ליקוקים

ממש כך. כמו שעופרה לה אומרת וכותבת.להזדיין בסבלנות, כעובדה רבים מאיתנו בסבב שני או שלישי. עזבנו ביית, חלקנו נפרדו פרדות כואבות מילדים ומחיים שלמים. ברוב המקרים הסיבה הייתה חוסר מודעות, מהר מאוד חוסר המודעות הביא אותנו למצב של חוסר בחיבור נכון, ואחר כך חוסר אהבה, וכמובן פרדה. רובנו בדרך התפשרנו וחיינו ליד אנשים שהשהות לידם הוצעה מאיתנו את כל השדים. לך פעם ממש מיזמן אמרתי. שמידה ואינך אוהבת לחבק. להריח .לנשום. לנשק. לזיין,לנשק את הזיין של זה שנימצא איתך.פשוט אל תהיי. כי הבסיס לא נכון, ובמידה וכל אלה נמצאים. אפשר לחשוב על חיים מאושרים. שחורה אני ויפה כשושנה בין החוחים. חיבוקים ונשיקות ליקלוקים ומציצות. בוקר טוב ישראל

../images/Emo20.gif את לא נשמעת יהירה...

את נפלאה...
אני יכולה לספר שהסבלנות הזו קסמים יש בה....
הריקוד המשותף הזה מתוך הקשבה לאחר, במבט עמוק בעיניים, מביא איתו בכל פעם חוויה מסעירה חדשה לדרך שלנו.
אנחנו ,תמיד, במקום של סקרנות, של חקירה, של תשוקה להגיע לעומקים חדשים, החוויות שמגיעות מדהימות כל פעם מחדש. עזבי את האורגזמות המרטיטות שמעולם לא חוויתי, הרעידות שעוברות לי בנשמה , האורגזמה ה"רוחנית"... הן הן שמעבר לכל אפשרות תיאור מילולי זה או אחר.

ע פ ר ל ה

New member
מדהימה אחת../images/Emo70.gif

אפרתי אהובה כמה נהנתי עכשיו לקרוא את מילותייך. עברה לי צמרמורת שעטפה לי את הקרקפת.עשית לי נימלולים בראש מהתרגשות,בחיי. מקסימה,אשה,נשית ועוטפת. ואהובך זכה בפרס הגדול והיפה שיש! טפו טפו טפו
תארת להפליא את תחושת האורגזמה- אורגזמה רוחנית. מדהים. באמת שאי אפשר לתאר לאנשים את התחושה המדהימההההההההההה הזאת שמטריפה את המח ושגורמת לי לפחות לרצות לצרוח. צריך לחוש את זה מהעומק של העומק. יש נפלא מזה? מרגש מזה? קסום מזה? החיבור הפיזי הנפשי והרוחני בו זמנית עם אהוב ליבנו. עבורי זה קסם,זמן מקודש וטהור של שנינו,שותפים למעשה לחוויה להוויה. אינטימיות טהורה משמחת ומרגשת. עם כל הכבוד למילים ולנסיון שלי לתאר את התחושה,זה פשוט עקר ביחס לקיים. שלא יגמר לעולם
עפר החן לנצח

"ההיפך הוא הנכון"..

הממ.. אני מבלי להבין כלום בטנטרה.. רק מלהבין את החיים..וזה טנטרה מלכשעצמה.. ידעתי זאת.. שברוב המקרים ההפך הוא הנכון.. וצריך לעבור את הקושי..כדי לגלות

mich37

New member
מברשית

אצלי הכל בסדר. היום כבר לא מתים מאכזבה.בועז שרעבי שר וכתב את השיר הזה לפני שנים רבות. היום הו חושב אחרת. הו חושב שכשאין אהבה בלב אין חיים. ויש שיר נוסף שהו שר וגם כתב. לתת , לתת את הנשמה ואת הלב, לתת כשאתה אוהב. ועופרה לה כתבה. להזדיין בסבלנות. אני מוסיף להזדיין בסבלנות,לפתוח את הלב ולצאת מהדיכאון מהר ודחוף והריי ללך, הקושי מאחור: ולך מקדיש אני את השיר. לקום מחר בבוקר עם שיר קטן בלב. לשאוג אותו בכוח לשיר אותו בכאב. לללללל ולהתחיל מברשית

למעלה