לוח מודעות

עכשיו זה השלב בו אני ממליץ ../images/Emo18.gif

האתר הזה
זה פורום "דיסכוסונים" של בחורה (מות´ של בחורה, יצא לי לדבר איתה כמה פעמיים) בשם לירון, היא גם כותבת בפורום הזה (אני חושב
) בשם "לירונדה". אני אישית מעביר שם שעות, זה פורום כזה שממש בנוי לתמונות והוא מפוצץ באלפיי תמונות של כוסים. אז האווירה - גאה. המוצגים - בנים. והשאלה - למה אתם מחכים

../images/Emo20.gif לוח מודעות ../images/Emo20.gif

יש מסיבה חדשה? ספר חדש? אתם חושדים שהשכנה ממול היא בעצם חייזר? הודעות
- זה כאן
צוות סקס וזוגיות גאה

../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif אירוח הפוך על הפוך../images/Emo35.gif

עודד יחזקאל מפתח תכנת "הפוך על הפוך" הפופולרית, תכנת בחברת תוכנה ומנהל אתר התוכנות הפופולרי FreeWare.co.il, אתר המאפשר הורדת תכנות חוקיות ובחינם, יתארח היום בפורום תוכנות. האירוח יתחיל היום בשעה 20:00 גולשים המעוניינים להשתתף בדיון מוזמנים להציב את שאלותיהם כבר עכשיו. גלישה נעימה

EyeSeeYou

New member
וויגסטוק 2002 ../images/Emo34.gif

למקרה שמישהו פספס את ההודעה בפורום בנים בלבד הנה היא כאן במלואה- מחר, יום חמישי ה 25/7, יתקיים "וויגסטוק 2002", אירוע ההתרמה השנתי למען המלחמה באיידס, אשר הכנסותיו קודש למלחמה באיידס. האירוע, בהפקת האגודה, יתקיים בפעם הראשונה בגני התערוכה (בשנים קודמות הוא נערך בגן העצמאות), ויהווה את האירוע המרכזי במסגרת פסטיבל LOVE CITY, שנערך בימים האחרונים. האירוע ייפתח בשעה 19:00. מחיר הכניסה יהיה בסביבות ה 25-30 ש"ח (מצטער שאין לי פרטים לגבי מחיר מדוייק). שימו לב: השמועות לגבי האירוע, שכאילו יש הגבלת גיל לגביו, אינן נכונות. גם בני נוער מתחת לגיל 18 יוכלו להכנס. נשמח לראות את כולכם שם. החשיבות של האירוע היא גדולה - המאבק באיידס נמשך. בברכה, גיא לנץ, דובר ועד הקבוצות הצעירות, אגודת ההומואים, הלסביות, הביסקסואלים והטרנסג´נדרס בישראל.

Liroy25

New member
אלפי תמונות של כוסים??

מבלי לפגוע בצד הנשי של הפורום, אבל יש תמונות שחיי יכולים להתנהל נהדר מבלי לצפות בהן.

למעלה