ליום שלישי

../images/Emo20.gifליום שלישי../images/Emo20.gif

מה קורה??????איך עם המבחנ ים??אתם עדיין בחייםם??חחחחחחחחחחחחחח כי אני לא ממש!!!אני הולכת למות עם כל הלחץ הזה....השבוע יש לי ביום חמישי את המתכונת בתנ"ך ורק אלוהים יודע איך אני ילמד 65 פרקים!!!!!! בגלל זה האמת לא יוצצא לי להיכנס הרבה אני ממש מצטערת!!וירדנוש תודה על הכל יפה שלייי לגביי מאיה אני יודעת עכשיו שלא הכי הרבה שומעים ממנה אבל קצת סבלנות כי עוד מעט יתחילו לשמוע אותה הרבה
אז שיהיה לכם המשך יום נעים ושבוע טובבב...ואתם גם יכולים לשתף את כולם בעיסוקים שלכם חחח

ליטלי שלי .. בהצלחה !!@!

אני אוהבת אותך מללא איפו נייצן ? :( אנלא שומעת ממנה :S שיהיה בהצלחה לכולם והמשך שבוע מקסים! והלוואי שנשמע ממאיה בקרוב [:

nitzangro2

New member
הייי לכוווווווווווולםםםם כנסוו!!!!

מצטערת שלא הייתי פה כמעט שבועעעעעעעעעע!! פשוט היה לי ביום ראשון מתכונת במתמטיקה (קיבלתי 100) וביום חמישי היה לי מתכונת בלשוןןןןן אז כל השבוע רק חרשתי לזההה... אפילו לא פתחתי תמחשבבבב ממששששששששששששששששש התגעגעתי ועעכשיו השנייה הדלקתי תמחשב וישארררר נכנסתי לפורום
אז אני שוב מצטערת, ומקווה שהשבוע הזה יהיה קצת יותר רגוע... ליטלוש מקווה שהצלחת במתכונת בתנ"ךךך אוהבתותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ובכלל לכולםם.. שיהייה לכם בהצלחה ב-ה-כ-ו-ל שבת שלוםםםםםםםםם

../images/Emo214.gif100 במתמטיקה../images/Emo99.gif

גאונה של אמא
בהצלחה לכולם
[אני היחידה שביב' פה?
]

למעלה