לכולם חויה שעברתי היום

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif לכולם חויה שעברתי היום

אני רוצה לשתף אתכם במה שהיה לי היום , בצהרים הייתי קצת במצב רוח ירוד אז החלטתי שאני הולכת להסתובב קצת כדי להתאוורר אז יצאתי לעיר ניכנסתי לאיזה חנות ובעוד אני מתבוננת שם במוצרים הרמתי את הראש והיתה שם אישה שעמדה עם הגב אלי מאחור היא נראתה כמו הביולוגית שלי אני פשוט כבר לא ראיתי בעיניים וברחתי משם הגעתי הבייתה ואז הבנתי כמה אני בחרדה מימנה .... אם זאת הייתה היא או לא אינני יודעת לא היה לי את האומץ להתקרב אבל כמעט בטוחה שזו היא כי אי אפשר לטעות אני זוכרת איך היא נראת אוי הגורל .... הגורל שולח אותנו למקומות שאי איפשר להבין למה אז זאת החויה הלא נעימה שלי היום ואני חשבתי לצאת להתאוורר קצת
וחזרתי כמעט בלי אויר... אוהבת את כולכם
שיר

דיאנה*

New member
שירונת

למה ואיך היא מצליחה ככה להוציא לך את האוויר? (אולי סיפרת בצ´אט, אבל כאמור, אני משתדלת בימים עמוסים אצלי לא להיכנס, כי קשה לי לצאת משם). מקווה לשמוע ממך. ובינתיים הולכת ל
למרות הכל ובגלל הכל - לילה טוב! שלך, דיאנה.

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif לדיאנה היקרה ../images/Emo23.gif

למה היא מצליחה להוציא לי את האויור ? ואני שואלת למה היא הביולוגית שלי ??
, היא מצליחה דיאנוש להוציא לי את האויר כי היא דורכת עלי בלי להרגיש .. מאיימת , וכן שוב אני יחזור ואומר שאם היתה לי משפחה תומכת אני יודעת שהתמונה היתה בגוונים שונים לא הייתי פוחדת , לא הייתי מרגישה שבגדתי בהורי כשפתחתי את התיק .. ,הייתי יודעת שגם אם היא תגיע אלי הביתה אז הורי היו עומדים מאחורי ותומכים אך המצב לא כך ואני יודעת שברגע שהיא תגיע לכן (אני מקווה שלא) אז אני כבר לא יהיה כאן אז זה מפחיד .. וחוץ מזה כדי שיהיה אויר צריך למלא אותו מאיפה שהוא כדי שאוכל לנשוף עלהה אך כרגע אני נמצאת בחוסר אויר
אז מקווה לשמוע מימך בחזרה שיהיה לילה טוב לכולם
שיר

מיכל@ל

New member
שירונת

לא כדאי לתת לפחד להוליך אותך,זאת סיטואציה עם פתרון ואין סיבה שזה ישבש את מהלך חייך. אל תוותרי על הזכויות שלך

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif למיכלוש ../images/Emo39.gif

נכון לא כדאי שהפחד יולך אותי , אבל מיכלוש זה מפחיד הפחד מגיע אוטומטית היא הצליחה להפחיד אותי כי אני מכירה את המצב שלי בבית ואת הנפשות הפועלות , היא מסוגלת להגיע אלי הביתה וזה מדאיג נכון אני חייבת לשמור איך שהוא על זכויותי ולא לוותר
שיר

ריקי*

New member
שיר יקרה שבת-שלום ../images/Emo20.gif

קראתי רק מספר מועט של הודעות בפורום - ואני עדיין לא בעניינים. הודעתך הרעידה לי מיתר בלב. כאם לבן מאומץ בוגר- אשמח להיות איתך בקשר ולדסקס נושאים ורגשות בין הורים מאמצים למאומצים... שולחת לך
מכל ה-
ריקי.

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif לריקי ברוכה הבאה למישפחתנו

אשמח מאוד להיות איתך בקשר כאן , בהחלט הנושא טעון עם ים של רגשות מקווה שאצלכם בבית יש פתיחות בנושא יש כאן אנשים מקסימים ובהחלט לישמוע מיגוון של דעות ורעיונות זה מוסיף ומועיל מאוד ,ספרי קצת יותר ריקי האם בנך פתח את תיק האימוץ ? בין כמה הבוגר
? הוא מדבר איתך על הנושא ? אז שתהיה לך שבת שלום ולהשתמע ... שולחים לך חזרה
שיר

ריקי*

New member
תודה שיר ../images/Emo20.gif

אשמח קצת לספר עלינו. יש לנו בן מאומץ בן 28. עד כמה שאני יודעת הוא לא פתח את תיק האימוץ. לשאלתך, הבית שלנו הוא פתוח מאוד בנושא האימוץ ובכלל, לא פעם ניסינו בעלי ואני לגעת בנושא פתיחת התיק, והתגובה מצידו היתה תמיד אדישות מוחלטת. התשובה האחרונה שקיבלתי " בשלב זה של חיי אני לא רואה מה זה יכול להוסיף לי". הגישושים שלנו הגיעו ממקום של להביא לידיעתו בצורה ברורה שמצידנו זה "בסדר".. והבחירה היא שלו. חוצמיזה - לא היו לנו בעיות איתו בשום שלב, הוא היה תלמיד מעולה, אם כי שובב ועושה צרות מקצועי. הוא קצת מפונק (הרבה בגללי - כן בן יחיד איך לא) אבל עם יד על הלב - זהו הבן שייחלתי לו והוא הגשים ומגשים את כל המאווים שלי מבן. זהו - אם יש עוד שאלות - אשמח לענות. שבת שלום, ריקי.

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif לריקי המתוקה אין בעד מה

משפחה לא ??
, כיף לישמוע שאתם פתוחים בנושא האימוץ אך חשוב שתדעו שיכול להיות שהוא פתח את התיק וביגלל שאתם כאלה מקסימים אז הוא חושש ליפגוע בכם ,ויכול להיות שעדיין הוא לא פתח את התיק כי באמת הוא רואה שבשלב זה של חיו זה לא יכול להוסיף לו אז הכול עניין של זמן לדעתי ,בטוח הוא חושב על זה פשוט יש שיותר חושבים על זה ויש שפחות לפעמים מעדיפים להדחיק את זה פנימה ,, כל הכבוד לכם על הפתיחות והניסיון לגשש איפה הוא נימצא בכל הנושא הזה ולהראות לו שמבחינתכם זה בסדר לדעתי גם עדיף שתאמרו לו בפירוש "אם תפתח אתה רוצה לפתוח את התיק אנחנו כאן בישבילך זה בסדר בצידנו.." אני חושבת שגם כשיש פתיחות חשוב להשמיע את זה
ובקשר לפינוק נו מה בן יחיד איך לא ??
זה נישמע שמאוד כיף לכם ביחד שמחה בישבילכם - בשבילך שהוא הגשים ומגשים את כל המאווים שלך מבן ,ובישבילו שזכה למשפחה מקסימה כמוכם !! אז תודה ריקי על התשובות אשמח גם אנחנו נשמח לענות לך על השאלות ולראותך כאן במשפחתנו
אז שבת שלום
שיר

מיכל@ל

New member
ריקי

שיר הוציאה לי את השאלה מהפה
התכוונתי לשאול אותך היום לגבי זה. תוכלי לספר קצת על הנושאים שעלו בגיל ההתבגרות ? משברים ? הייתי רוצה לשמוע מתי זה התחיל ואיזה אופי זה נשא. המון תודות,שמחה שאת כאן

*תמי

New member
שירונת מקווה

שהכל כבר בסדר עכשיו .חיבוק גדול (לא יודעת איך "לצייר" את האייקונים פה חוץ מהסמיילי) תמי

..שיר..

New member
../images/Emo39.gif לתמי המתוקה כן שואף להיות

בסדר אך עדיין קרבי..,אני הולכת להרגיע את הרוח מהשמים...
(בכול זאת רוח בת 17 ) חיבוק גדול חזרה ובקשר "לציור " אייקונים נוספים חוץ מסמיילי אני ינסה להסביר לך איך לעשות זאת יש ליד השורה של הנושא סמיילים וסימנים לנושא תלחצי על זה ואז יפתח לך בצד שמאל ציורים של אייקונים תסמני איזה ציור שאת רוצה ואז הוא יעבור לך ישירות לשורת הנושא , כך גם בתוכן ההודעה יש למטה סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה תלחצי ויפתח לך חלון בצד שמאל עובד על אותו עיקרון וכשתירצי לסגור את החלון פשוט תלחצי על האיקס בצד שמאל (אבל תיזהרי שלא יסגר לך חלון ההודאה ואז הכל ימחק זה קרה לי כמה פעמים
אבל בסוף לומדים וזה נחמד מאוד .. מוסיף המון צבע להודעה ) אבל תמי הסמיילי שלך הגיע אלי
שולחת
בחזרה מקווה שתצליחי עם האייקונים (לפעמים יש הרגשה שצריך תואר בשביל זה אהה??
) אז סופשבוע מקסים שולחת
שיר

*תמי

New member
היי שירונת

מנסה לעקוב אחר ההוראות שלך..... בואי נראה מה יוצא
אוקיי מקווה שהצליח....מקווה ליצור איתך קשר מחר אם את און ליין עכשיו עד עוד כמה דקות תודיעי. לל"ט(= לילה טוב)
תמי

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif היי תמי יקרה כל הכבוד

אני רואה שהצלחת
, ניכנסתי לכמה דקות כי עד עכשיו היה התור של בת ה17 על המחשב
אשמח מאוד ליצירת קשר מחר אז לילה טוב לך
שיר

למעלה