"לרחף איתך לאותו ענן"

טאKילה

New member
"לעולם לא אשכח"..../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

לעולם לא אשכח,, אולי אף פעם,,, אולי לא אבין אותך אולי עד עולם... אזכור איך הלכנו בחוץ כשהיום ירד ונעשה חושך דמענו מאושר... אמרנו הכל וידענו תמיד תהיי לי,, תמיד אהייה לך,, וכשהלילה בא... יש לי אהבה לומר לך . אתה לא כאן... זוכרת,,,כשהלכנו בחוץ כשהיום ירד ונעשה חושך דמענו מאושר אמרנו הכל וידענו תמיד תהיי לי תמיד אהייה לך ואולי לעולם אני לא אשכח,, אני זוכרת איך הלכנו בחוץ כשהיום ירד ונעשה חושך דמענו מאושר אמרנו הכל וידענו תמיד תהיי לי תמיד אהייה לך אולי לעולם אני לא אשכח זוכרת..תמיד,,, כמה אהבה השרשת בתוכי.. כמה אהבה ציירת בליבי.. אני לעולם לא אשכח..

לא אשכח שצלצלת..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

שצלצלת לבי הלם רגלי רעדו ידעתי הרגשתי הבנתי מה זו אהבה שאת קולך שמעתי מעבר לצד השני ידעתי שהתגעגעת שבי חפצת שרצית לחזור שרצית אותי לחבוק שקולך פתאום נשמע לי כדיסוננס ידעתי שזהו זמנו תם וציפור נפשי שוב תבכה עד הצילצול הבא

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif"כשאתה שר לי..../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

אני שומעת אותך שר לי והלב רוקד אל הצלילים אני רואה אותך מול עיני ובוערת אש בתוכי. כשאתה מביט בי בשתיקה גופך נחשף אל מול עיני והלב רוטט ונרגש כמה שאני משתוקקת להתקרב. אתה מתקרבת אלי לאט פעם לוחש ופעם מביט מלטף לי את הנפש נוגע לי בלב אתה מגלה לי אותך ומגלה את נשמתי.. אתה ממיס אותי אתה סוחף אותי במבט אני משתוקקת להתקרב.. אתה נוגע לי בלב אני שומעת אותך שר לי ומשתוקקת להתקרב.. קח אותי...קח אני רוצה לרקוד לך בתשוקה..כשאתה שר לי..

../images/Emo23.gifגעגועים..../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

מתגעגעת לימים שנראים כה רחוקים כשחפצת בגופי אין ספור פעמים מגע ראשון שלך על עורי רטט בגופי עוצמת התשוקה טעם של עוד ועוד.. מטיילת איתך בחלומות מגלה את נשמתך נשמתי לא אחת נעצרה מנוכחותך נהנים ממנעמי החיים הטובים זרועות שהצטלבו לעולם בביטחה נשיקתך תמיד הייתה חמה ורטובה מעיניי תמיד ברק מניבה.. מתגעגעת לאותם ימים רחוקים טהורים..

געגוע....

קריעת הגוף בתעתוע הופך בלב געגוע, אל אותם רגעים שבהם היינו נאהבים. קריאת שמה נזעקת ליטוף דמעה חונקת, כוכבי עתיד נושקים לאותה נשמה במרומים...

טאKילה

New member
געגוע..../images/Emo48.gif../images/Emo142.gif

עצב ירד עלי הלילה נוטף כמו חלב הנר ירח מאיר למעלה לוחש לי לכי הלאה אני מלאה געגועים בלילה מחכה שתבוא בבדידות אני קרועה אתה לא בא והלב פגוע דרכי אבדה בעינייך חולמת לחבק אותך אליי לא אמרת לאן שאליך אחריך השארת מילים חרוטות בליבי געגוע פגוע וזיכרונות גופי בלי גופך גווע יושבת לבד עטופה בקירות פניי ממורקות בדמעות. בבוקר השמש זורחת קר לי מוזר לי לא יודעת לאן הולך עימי היום רק זה שאליך אתהלך ואולי תקרא לי תגיד לי לבוא..

זיכרונות...

תמיד מול הים נזכרים על כל הדברים- שהיו ואינם... כי הם לשם עברו לארץ הזיכרונות הלילות כה קרים והפכו להיות ממש ריקים תמיד מרגישים אותם כמו ים של פחדים... הסתכלתי על הים רציתי שתאהב אותי ברגעים הנותרים שנשארו לאותה אהבה שהייתה כמו סרנדה שלי ושלך... הים כאדוות מלטפות נוטע בי ים של תקוות כך או כך בד בבד סופו של סיפור אהבה שכזה להיגמר... פרי אסור טעמנו אני ואתה, וכל שנותר ארץ הזיכרונות שלי ושלך.. ואני נוגה, אך בלבי תמיד תישאר אותה תקווה וכמיהה רק לך !...

../images/Emo41.gifכיסופי אהבתה...../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

שקיעה נוגה בלבה דומיה כסופיה מפליגים ערגות וגעגועים כבר שנה חלפה אהבתה נשאבה לאפלה חייה ונושמת זיכרונות כמהה לפריחות צבעוניות ולבה לא יכול לשכוח ומצא את המקום לסלוח האם עוד ישקו שפתותיה האם עוד השחר יעלה האם לבה יתפקע שאלות ללא תשובות אך התקוות לא אבדו היא האמינה באהבה ויום יבוא והיא תשוב ותצא היא מלילות ערפילים מבדידות אפלה ואותה תעטוף אהבה ותשוקה....

חן (*_*)

New member
געגועים ../images/Emo23.gif

הגעגועים אליך יוצרים חלל המייחל לאושר והיא שחיפשה להתמלא בך צוללת להיסחפות רגעית כמהה למילה טובה שולחת לך אותות אהבה מחכה לקשר כמו תינוק המצפה בגן לאמו- שתבוא בזמן והיא רצתה להיות לך לאוהבת ואהובה והיא רצתה בכמיהה שלך ליניקה, לאחיזה, למימוש האהבה. ואתה... רצית או לא כמו פנטזיה או אגדה אהבה אחרת.

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif"לרחף איתך לאותו ענן"../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

אני רואה אותך הדור בחלומי,, לרגע חושבת דוממת.. אם נביט אל אותו ענן,, של החיים,זה שוקק,,, יכולנו לבנות ענן אהבה ולרחוץ את הנפש בטל,, רפרף לי אור לנשמה,, אותיות וסימנים אתה מרחף יפה מעלעל לאט בתשוקתי ניחוח שושנים אפף באפי וטרפי תאווה ריחפו באויר העונג הרך בריכוז פראי משמיע לי את קולך ומסעיר את רוחי,, בשתיקה מצאתי אותך עצמתי עיניים פניי האירו געגועים אני רוצה לרחף אל הרקיע הלבן לרקוד איתך בקלילות בתוך אותו ענן.. התגעגעתי..

חולמת....

חולמת לפזר את שיערך לסרק אותו באצבעות לעבור דרכו אל העורף... חולמת לנשק את עינייך לראות בהם אותי מספרת לך כמה .... חולמת לצייר באצבע על שפתייך לפשק אותם בלהט שפתיי שלי לתאר לך את התאווה שלפני.... חולמת מגע ראשון של ידי בך במקומות שהיו רק מילים המקומות שעושים אותי רטובה.... חולמת להפיל מחיצות של בד ממך בכל גווני הקשת ולגעת בגוף שאליו כיספתי.... חולמת לתת לך להגיע מאהבתך שלך אל תוך אהבתי שלי ולדעת ... שהגעת .....

סנדי32

New member
וואו../images/Emo12.gif

אני כבר לא יודעת למי להחמיא , האמת שאני אוהבת את הכתיבה של שניכן ואתן יודעות מה ? הלוואי והייתי יודעת לכתוב כך על אהבה

טאKילה

New member
חיכיתי לזריחה...../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

בלילה לא יכולתי להרדם חיבקתי בכפות ידיי את רוחי והטבעתי ציפורניי בחלומי הלב משתוקק אליך משמיע קול ברכות,נגה חיכיתי לזריחה התהפכתי במיטה מצד אחד של געגוע לצד שני של געגוע והרטבתי את שפתיי בחושך התגעגעות החושים ללכת עד כלות וכשהגוף התעייף הנשמה מנגנת בדקות מהאישון דמעה על קצה האצבע והתשוקה אליך נעמדה מרחוק בשתיקה נרדם הגוף השוקק. בחוץ הרוח עפה כמו אויר מלטף צל של ענן,,, אל השחר של יום חדש..

חן (*_*)

New member
סנדי

מבינה שלי לא מגיעה מחמאה
ובכל זאת, אני בשירשור, מה אני, עז?

טאKילה

New member
הכוונה עליכן..יקירה..../images/Emo9.gif

כל כתיבה שלך אני מתמוגגת...עינוג אמיתי.חן(*_*) חן מקסימונת.

למעלה