מחפשים המלצות?

גולדי43

New member
מסיר עור

למי יש המלצה למסיר עור סביב הציפורן?ואיפה ניתן להשיג?

ציפורניים ברעננה- מי מכירה?

שלום... מחר ( רביעי ) אני לומדת באוניברסיטה ברעננה- זה ברחוב הפרחים יש לי שעה פנוייה ואני מחפשת מישהי שתוריד לי לגמריי את הבנייה מהציפורניים... אשמח לטלפונים של מי שיכולה לטפל בי תודה רבה!

רוני325

New member
שלום לכן

האם מישהי ניסתה את המייבש וטופ קואט במוצר אחד של שיק? איך הוא בעיניכן?

רוני325

New member
בוקר טוף.. האם מישהי ניסתה את מחזק

הציפורניים של רבלון (יש להם סידרה חדשה של מחזקים)? איך הוא?

Marble Arch

New member
יש מסיר עור בסופרפארם..

אני מעדיפה להשתמש בדוחף עור ולדחוף את העור אחורה, מאשר לגזור אותו. כשגוזרים מסתכנים בגרימת זיהומים..

Ultra marine

New member
ממליצים פה על זו של לייף הכחולה/תכלת

נראית כמו קופסה שמעכו אותה משני הצדדים. יש לאחרונה הודעה של ניצ ובוב שהיא ממליצה עליה. רק שאני לא זוכרת אם זאת המלצה כללית או המלצה לשיוף פני הציפורן.. אני קצת
...

מה שאת מדברת עליו זה באםר ולא פצירה

אני משתמשת בפצירה גסה שקניתי ב-LAKA [המוצר היחיד שבאמת הייתי מרוצה ממנו] ופצירת מתכת קטנה של לייף. יש לי גם מקריסטל אבל אלו הכי נעימות לי לעבודה איתן. לא צריך משהו פנסי שמנסי...

פצירת קריסטל של בוקי

לי היא עושה את העבודה. כשהיא במבצע היא עולה בסופר פארם 40-50 ש"ח. הבאסה היחידה בפצירות קריסטל זה שאם הן נופלות הן נשברות

את של בוקי הקריסטל לא אהבתי.

היא קורעת את הציפורן-משייפת יותר מידי גם אם אני מנזה להיות עדינה. והיא גם מפצלת לי את הציפורניים. אגב, אני מחפשת פצירה לא באפר!

תולי01

New member
אני לא חושבת, אם אם זה יעזור

ניסיתי את הטופקואוט של שיק והוא היה בסדר גמור. לא יצא לי לבדוק אותו יותר מדי, אז אני רק יכולה להגיד לך שמהפעמים הבודדות שהשתמשתי לא נתקלתי במשהו יוצא דופן לטוב או לרע. מה שכן, במה שהשתמשתי, היה כתוב מקדימה רק טופקואוט ולא מייבש, אז אולי את מתכוונת למוצר אחר

ענבל30

New member
אני משתמשת בו קבוע

אין לי אפשרות כרגע להזמין מחו"ל, והמייבש הכי זמין להשגה בישראל במחיר סביר זה של שיק. הוא מעולה בעיני ועונה לי בדיוק על צרכי הייבוש וההגנה על הלק שלי. מייבש מהר, מבריק, מגן על הלק. החיסרון העיקרי שלו הוא שהוא מסמיך מאוד לקראת חצי הבקבוק ואז נעשה קשה לשימוש.

Marble Arch

New member
תנסי את "פינקי" ברננים,

אני לא בטוחה אם הם עושים בניה- שווה להתקשר..

למעלה