מטרות

../images/Emo20.gif מטרות ../images/Emo20.gif

"חלומות, משאלות, כוונות וחזונות - כולם יקרי ערך. הם שיציתו את הדמיון שלכם ויעודדו אתכם להגדיר לאן אתם הולכים. אך כדי להגיע לשם תצטרכו לחבר את החלומות הגדולים שלכם לקרקע המציאות ולתכנן כמה תכניות. הצבת מטרות היא הצעד הראשון ליצירת תכניות אלה. חלומות מתקיימים ברוח, מטרות מתקיימות במציאות. חלומות מעניקים לכם תיקווה, מטרות מעניקות לכם תוצאות. חלומות מורים על מחר נשגב, אך המטרות הן שמספקות לכם את ההישגים המוחשיים של היום... המטרות הן שיניעו את תוכניותיכם קדימה" מתוך: עשרת הכללים של משחק ההצלחה, ד"ר ש. קרטר - סקוט

איך אתם מתנהלים

האם אתם עם ממוקדי מטרה? באיזה חלקים בחיים אתם ממוקדי מטרה ובאיזה אתם לא?

kamrashhalural

New member
לא מספיק לסמן את המטרה

צריך להיו עקביים - ולהתמיד ... לא כל יומיים שלושה לשנות את המטרות ..

bat41

New member
יש לי חלום

לקשר זוגי. ואני יודעת גם איזה סוג של זוגיות מתאים לי. אבל ,ב- לחבר את החלום למציאות ולהציב מטרה ,אני נכשלת. מוצאת את עצמי כבויה. אפילו להצטלם בשביל הכרטיס באתר היכרויות אין לי כח. אני רווקה בת 43, עשיתי מאות דייטים בעברי... אני שחוקה עד העצם. אני זוכרת באיזו להיטות והתלהבות הייתי כשהחלטתי שאני עושה ילד. ואיזה מיקוד מטרה היה לי אז...אני חושבת ,שאני לא מספיק רוצה!! לעומת זאת, הצבתי לי מטרה להגדיל את הכנסותיי ובזה אני ממוקדת לגמרי וזה אפילו מצליח...

bat41

New member
מוקירה את עצמי על ההצלחות...

|ולא חיה בתחושה של כשלון בשל העדר הזוגיות... ושוב מרגישה צורך להודות לך על מה שאת נותנת פה. זה נפלא!!

ציטטה בנושא

"החלטה היא רק ההתחלה. כשמישהו מקבל החלטה, הוא בעצם קופץ לתוך זרם חזק שיישא אותו למקומות שכלל לא חלם עליהם בשעה שהחליט." / פאולו קואלו העתקתי את הציטטה ממקום אחר בנט

allthings

New member
לחלום ולממש!

מי שבאמת רוצה לדעת מה הם חלומות אמיתיים ואיך חווים אותם ומגשימים במציאות חייב לבקר בשבוע הספר העיברי! יש שם ספרים מדהימים שמדברים ישר ללב. לא צאמינו איזה ספרים מצאתי שם.. מסתבר שיש עוד חלומות שלא חלמתם. באמת שכל אדם יכול למצוא את הספר שדרכו הוא יממש את עצמו! בהצלחה לכולם!

למעלה