מכחול שפתיי..

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifמכחול שפתיי..../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

אקטוף כוכבים בשבילך,, אושיט לך את כוכבי,, שזור בסרטים ופרח אדום.. מול ירח מאיר,, ריחפנו בלילה חיור,, בין עננים לבנים,, ושמיים כחולים שהאפירו,, עם נצנוץ כוכבים.. אכסה את גופך בנשיקות,, לו הייתי מוצאת מילים, עמוק בשורשי הלב,,, הייתי חורזת לך אהבתי,, מציירת לך את רגשותיי,, במכחול שפתי ולשוני.. תשוקתי בזרועותיך,, אטביע גופי בחיבוקייך,, נדמה,,נשימתי שותקת.. בדממה,,נותרה רק אהבתי.. חמה ככבשן בוערת בתוכי,, נשק בשפתייך על גופי,, תחוש את חום תשוקתי הבוערת,, שמע את פעימות ליבי,, אליך הן עורגות בחלומי,, אני מפסלת את דמותך בדמיוני,, אוהבת אותך יקירי,, היתי חורזת לך אהבתי,, מציירת לך את רגשותיי,, במכחול שפתיי ולשוני.. באור השקיעה,נטבול בצוף,, אהבתינו עד אחרית.. אשזור לך את כוכבי,, בסרטים ופרח,,אדום..

מנגינה מתנגנת חרש .. ../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

מנגינה מתנגנת חרש עוד מליל אמש האור בקצה המנהרה נראה היא ידעה זאת אותה תשוקה שהאירה אותה והורידה את העלטה שקט בחוץ השעה מוקדמת והיא עדין דוממת רק נשמתה עורגת נכספת לליל אמש הידיים רועדות הלב כמהה גוף גוף נשיקה רטובה זיכרון ענוג..ובבית דממה מהחלון ראתה את צמרות הברושים נעים בחדווה והיא חייכה ונזכרה עד כמה לבה אהב עד כמה לבלבה ופרחה

אני רוצה ...../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני רוצה לראות את השקיעה אני רוצה לראות זאת בעיניך אני רוצה להרגיש זאת בגופך תאווה רומנטית ותשוקה עזה אני רוצה לשמוע את הגלים שנשברים בעוצמה בחוף רוצה להרגיש את ידיך על גופי שמסביב לנו המים.... אני רוצה להרגיש את הלב של ערב חסר מנוחה .. אני רוצה לנשק אותך ברכות מתחת לאורו של ירח.... אני רוצה לראות את הכוכבים שמסתתרים להם שם במרומים... אהובי האם תקח אותי לראות את אותה השקיעה? אהובי רוצה רק אותך!...

חן (*_*)

New member
../images/Emo140.gif ..........ואני................

רוצה שהעולם יעצור בדיוק ברגע הזה כשהשמים כהים והים גבה גלי ובדיוק ברגע הזה אני רוצה שתאמר שאתה אוהב אותי

Mוניk

New member
אני אוהבת אותך חן../images/Emo23.gif

אוהבת שאת רוצה שהעולם יעצור בדיוק עכשיו בא לי הפסקה ממרתון החיים מהמרוץ המטורף לאן כולם ממהרים וכמה טוב לתפוס שלווה ולעצור ת'זמן שהמחוג יפסיק לרוץ ויתעקב ברגעים היפים ברגעים של אהבה אוחחח אילו זה היה אפשרי חןןןןן}{ מוניק

חן (*_*)

New member
תודההההההההה ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הן זה מה שרוצים כולנו לעצור את העולם לבלום את דהירת הזמן לצאת מהשיגרה ולתת צ'אנס לאהבה אוהבת אתכם (באמת)

למעלה