מכתב מאפריקה

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifמכתב מאפריקה../images/Emo20.gif

זיו יצא למילואים בלבנון ושם פגש חייל אום כושי מפיג´י הם התחברו מאוד ונעשו חברים טובים זיו סיפר לכושי איזה חברה מקסימה יש לו וכמה הוא אוהב אותה ומעריץ אותה תמיד הביא איתו תמונות עדכניות מסופי שבוע כשהיה יוצא לשישי-שבת והיא חוזר לבסיסו תמיד היה משתף את הכושי בחוויות עם אהובת ליבו מסוף השבוע. שזיו סיים את המילואים הוא מסר לכושי את פרטיו האישיים והכושי גם מסר פרטים על ארצו ואיפה הוא גר ומסר לזיו הכל, הם נישארו חברים טובים והכושי אפילו ביקר את זיו בביתו כמה פעמים. חצי שנה אחרי המילואים של זיו חברתו אהובת ליבו נהרגה בתאונת דרכים זיו היה שבור מכל הסיפור וסגר את העסק לכמה לתקופה ונסע רחוק וסתם הסתוב לו בעולם ואז החליט שהוא נוסע לדרום אפריקה ליוהנסבורג הוא שכר שם חדר והתחיל לחפש עבודה ועבר ממקום למקום ככה במשך יומיים ביום השלישי הוא התחיל לעבוד במסעדה היות והיה לו רקע בזה. וכך עבד מבוקר עד שעות המאוחרות של הלילה פשוט הוא לא רצה לצאת ולא להנות וגם את העבודה הזו לקח רק בכדי להעסיק את עצמו כדי שלא ישתגע הוא לא עבד בשביל הכסף כי כסף לא היה חסר לו ולא דיבר אליו ובכל סוף חודש כשהיה מקבל את משכורתו היה שולח לארץ לתרומות לבית לווינשיין לניפגעי תאונות הדרכים כך היה במשך ארבעה חודשים. בוקר אחד ניגש אליו בעל הבית ואומר לו תשמע יש פה בחור שאוכל כאן אחת לשבוע ומאוד אוהב את הטעם ושואל מי הטבח פה ואני הצעתי שאולי תציג את עצמך אתה יכול מידי פעם גם לראות את הסועדים ואת התגובות שלהם זה לא מסקרן אותך? טוב זיו אומר אוקי מי הבחור שמתעקש כל כך ויצא מהמטבח פתאום הוא רואה את הכושי מלבנון והכושי ניגש אליו הם התחבקו כמו שני גברים חברים טובים והכושי אומר לו שב שב בוא תעשה הפסקה יש לי המון מה לספר לך והכושי מספר לו. אתה זוכר סיפרת לך שאישתי בהריון זיו כן נו נולד לכם משהו בשעה טובה, כן עונה הכושי, נולדה לי בת ומרוב שסיפרת לי על חברתך ועל כמה היא מקסימה וכמה התמונות שלה מראות על נערה מקסימה ויפה. אז קראתי לבת שלי בשמה של חברתך קראתי לכושית הקטנה שלי יערית. זיו החוויר והכושי לא הבין מה קרה ואז זיו סיפר לו הכל הכל והכושי בכה כמו תינוק זיו ניפרד מהכושי לשלום. הלך לבוס שלו ואמר לו אני חייב לעזוב עכשיו. הוא הלך לחדרו השכור ויישב לכתוב מכתב ובמכתב הוא סיפר לאמא של יערית על הכושי ועל זה שהוא קרא לכושית הקטנה שלו יערית. אמא של יערית הייתה בהלם ורק אחרי חודש היא אומרת בואי תראי זיו שלח מכתב -מכתב מאפריקה- הראתה לי את המכתב הזה אני לא האמנתי שהשם של יערית הגיעה עד אפריקה הרחוקה. וכמה העולם קטן זיו חזר משם אחרי שנה ועשה כתובת קעקוע שהוקדשה ליערית והחליף את שם העסק שלו בשלט ענק חוף יערית ואחרי שנה שוב נסע לתאילנד לחפש את את עצמו לחפש אשה נערה שדמתה ליערית והוא מצא שם אשה נערה שהזכירה במעט את חיצוניותה של יערית הוא התחתן שם התחתן עם תאילנדית וחזר לארץ הפעם נשוי עם אשה הרה ונולד לו בן ולבנו קרא יער ע"ש יערית ולברית ביקש את אבא של יערית להיות הסנדק של בנו. מוניק

tairon

New member
../images/Emo47.gif ענק ענק...

סיפור מרגש ומדהים.. יש לך יכולת לתאר מצבים ולהפוך אותם בכתב לכל כך מציאותיים

יפה.....

מסקרן לדעת אם הסיפור אמיתי :) ואם לא, את במילותייך הפכת אותו לאחד כזה. יפה כתבת

Mוניk

New member
טוב זה סיפור אמיתי כן כן

כן זה סיפור אמיתי ומי שמגיע לצפון לחוף גלי גליל יש קפה/מסעדה שמוצג בשלט ענק חוף יערית וגם על שולחנות המסעדה מודפס על חומר קשיח חוף יערית
יערית
ומי בכלל יכול לדמיין סיפור כזה אם הוא לא אמיתי זה אפשריייי? ותודה על התגובות
מוניק

מוניק ממי

כן ועוד איך שאפשר להמציא. אח הדמיון......... רב ופורה יש כותבים מופלאים וסופרים לרוב. {}

../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

ואאו יפה, מרגש ועצוב! אותו זיו... קורב אלייך? אם כן תמסרי לו שאני גאה בו שהוא לא "הרים ידים" וכן המשיך בחייו! ויותר מזאת את הכבוד שהוא נתן ליערית... לא כולם היו כאלה נחמדים ! פשוט יפה!

its moi

New member
אני רק מקווה

שהאישה לא יודעת מהסיפור הזה- כי אני חושב שהייתי נעלב מאוד אם מישהי היתה רוצה להיות איתי רק כי אני מזכיר מישהו אחר, והיתה חיה בעבר.

יונית38

New member
איזה סיפור יפה

הפי הנד מהול קצת בעצב אבל איך שהכל מסתובב לו.. מאוד מרגש.

Mוניk

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifתודה לכולם../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

למעלה