מלטש כאומן..

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifמלטש כאומן..../images/Emo48.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

אתה דמות דמיונית מצוירת מלטש כאומן מורח במכחול קסם מילים של מגע ורוך יצירה במציאות מסתתרת חולמת מולך במבט נעלם סופגת אלי אלוה נבוכיי את כל עיצובך כולם את התבודדותך הפראית ועימה את תבונתך מכותרת המילים המופשטות אני לוגמת בשקיקה יינך יין חריף רך עינוגים משתכרת מליטוף כרמייך אתה זר עטוף מסתורין חודר לתהום נפשי בחשכה צובע בשלל גוונים זוהרים תחושות ורגשות נגישות אהבה..

מולוקו

New member
יונתי, תמתי.

מפעמת את בתוכי, כחלחלת עיניים נשגבת את מבינתי, בחגווי הסלע,יפתי. כשידי יגעו בגופך הם ירעדו, הם ילטפו את גוון עורך הבוהק, ובעדינות מהולה ברטט יחזיקו בך. נפלאה את לי, מהרבה אהבות, כנה את מהמון נערות, וקלפייך גלויים לי מראש. לכן אהבתיך, לכן חשקתיך ולכן יצרתיך, עפר לרגלייך.

טאKילה

New member
אני רוצה להישאר בחלום..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

אני רוצה להישאר בחלום בצל פסל הכחולים שדימינתי פרברי גופך יבהיקו לעיני בשלל צבעים זוהרים כקישוטים היתי רוצה להיגנז לתוך חלום כמעוגלת איתך בתוך סדין צחור בליל סערה אל האין סוף איתך לחלום ולנשום את בושם עורך לחיות את פרשת דרכיך אתה ואני נהיה פה בני חורין תהיה לי מלך אהבה ותאווה אהיה לך ים רוח וחול זהוב אהיה לך נסיכת אהבה ותשוקה אוהב את סמטאותיך הפושעות את סהרך אצבע בכחול אביבך חולמת עליך ורזי בטבור אי מלח המלחים שלי ואני בספינה טרופה אהיה לך כקצף ים הימים ימית חודרת ליבי סימנת לליבך לפני כל אחרת אוקיינוס גדול אתה אך זו אהבה אשליה..

מולוקו

New member
נושא אותך ברחמי.

ואני נושא אותך ברחמי, בא ונותן באהבתי. העונג הוא מופלא את נותת בי סימנים את אוהבת, לא אוהבת מהתלת ומצחקקת, אבל אני נושא אותך ברחמי. נושא ונותן באהבתי, מחמלי , מלבלבת את כפרח פורחת וצומחת תמירה ונכשנית אוהבת, לא אוהבת כואבת, צוחקת מתאפרת ומתיפיפת ליום בו תצאי לאויר העולם

למעלה