מסכמים את השבוע

../images/Emo20.gifמסכמים את השבוע../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo126.gif

מה שיר השבוע שלכם
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם
סקופ השבוע שלכם
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

../images/Emo220.gifמסכמת../images/Emo26.gif../images/Emo126.gif

מה שיר השבוע שלכם
"היא יודעת"
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- 'יחפה'
בילוי השבוע שלכם
לא היה משהוו.. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם
השמנייה
סקופ השבוע שלכם
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- המבחניםם
משהו שהרס לכם את השבוע-
ברוךך השם
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
מסר לאומה- |אף אחד לא יודע מה יש לו עד שבסוף הוא מאבד אותו| ©גבי© ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
עידן, אור, סיוון, לי(ז) ולכולם

עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם? אממממממ Justin Timberlake - My Love ft T.I תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מועדון לילהההההההההההה
עם עידנוששששששששש
בילוי השבוע שלכם: מועדון לילההההההההההה
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם: הדבר היחיד שעשה לי ת'שבוע זה מועדון לילה
סקופ השבוע שלכם: עפר שכטר חזר לעשן ..
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- אממממ משו לא כל כך נעים שקרה לי השבוע .. שונאת שאנשים משקרים לי או משחקים בי
משהו שהרס לכם את השבוע- כנ"ל .. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- קודם כל לעבור את כל המבחנים בשלום
ו..... להיפגש אולי עם עידנושש עוד פעםם
מסר לאומה- אל תחשבו על הדברים הרעים תחשבו רק על הטובים שיבואו
ואני נותנת
לעידנוששששששששששששששששששש שעשה לי ת'שבועע

עונה../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם? לרוץ לרוץ של קרן פלס המדהימה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-? אממ הדסיק של קרן פלס לא יודעת למה אבל השבוע אותו שמעתי אותו דיי הרבה
בילוי השבוע שלכם? לא ממש ביליתי השבוע
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? השמייניה סקופ השבוע שלכם?
לשיר שלנו בקשר לתמרה מי שרוצה שאני אגיד לו שיכתוב
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו? מבחן בפיזיקה ואסטרונומיה ומבחן במתמטיקה
משהו שהרס לכם את השבוע? שוב המבחנים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? אממ שום דבר מיוחד מסר לאומה?
ואתם מוזמנים לתת פרח למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לליזה היפה שלי

Yarinv

New member
../images/Emo40.gif מסכ(ן)ם ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם Ser o Parcer של RBD תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין >< עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הלב של עמליה, סדרה של שלושה פרקים בVOD, מאוד יפה בילוי השבוע שלכם אני מקווה שמחר בקניון חולון/מדיטק (אתם בטח לא תבינו) סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם השמיניה ובובספוג
סקופ השבוע שלכם 92 בביולוגיה XP דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מבחן בפיסיקעע משהו שהרס לכם את השבוע- מבחן בפיסיקעע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיעבור השבוע הבא מסר לאומה- 4 מבחנים בשבוע זה נורא... יום הורים זה עוד יותר.

היליהי

New member
עונה../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם? היא יודעת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הארי פוטר 2 בילוי השבוע שלכם - שינה סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם - השמיניה סקופ השבוע שלכם - אממ..לא יודעת דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- חנ"ג משהו שהרס לכם את השבוע- יום רביעי.. כל כך ארוך ומשעמם. אני מגיעה הביתה ב4 משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יום חמישי.. אני הולכת לראות את אחות שלי
מסר לאומה- תעשו חיים בחיים כי בחיים לא תצאו בחיים מהחיים
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לכולם

spukipuki

New member
../images/Emo203.gif

מה שיר השבוע שלכם- the house of the rising sun-the animals תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- שיעור גיטרה ו"גומרות הולכות" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם- שינה סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- "גולשים בזמן"
ו"גומרו הולכות" XD
סקופ השבוע שלכם- don't have any :/ דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- "upper respiratory infections acute UNS"- זה הוירוס שיש לי XD משהו שהרס לכם את השבוע- הוירוס XD משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שאני אחלים כבר!! מסר לאומה- "קולדקס" זה אכן כדור מרדים
ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..- אממ, לא יודעת כולם נחמדים

למעלה