מסכמים שנה

../images/Emo20.gif מסכמים שנה

2007 נגמרת ואוטוטו מתחילה שנה חדשה. הצצתי קצת בדפים הקודמים ואחד השרשורים המעניינים שהיו בדיוק לפני שנה, היה על תוכנית חלוקת הרווחים של תפוז. איך שהזמן טס. איך עברה עליכם ועל הבלוג שלכם השנה הזו, ומה הייתם רוצים שיקרה בשנה הבאה? אם בבלוג שלכם (למשל, מבחינתי - שאכתוב יותר) או באופן כללי בבלוגים בישראל (למשל, מבחינתי - שיעלה לישראבלוג עיצוב חדש).
אתם מוזמנים לשתף!

דנטל

New member
אמממ...

לעצמי: שיהיה לי יותר חשק וסבלנות לכתוב, אני מניחה. באופן כללי: שאנשים יפסיקו עם התחרותיות ויכתבו בשביל הכיף שלהם.

דנטל

New member
אה, אופס, צריך גם לכתוב איך היה

גיליתי את פורום בלוגים, כי בתור מנהלת פורום מומלצים דאז, הייתי צריכה להבין מה הקטע של המלצות על בלוגים והופניתי לפורום התמיכה, אבל לא הבנתי מה הקשר לתמיכה ונכנסתי לפה בשביל לנסות להבין את ההבדל ונשארתי פה. זה יצר חשיפה לבלוג שלי ולקיומי בתור בלוגרית וגרר קידומים אחדים של הבלוג. אחרי זה נפתח פורום הבלוגיה והתמכרתי גם אליו. פתחתי עוד שני בלוגים. את השני בגלל שנתקלתי לפעמים בצורך לכתוב דברים שלא קשורים לבלוג הראשון. את השלישי בגלל שסיו זרקה כפפה בבלוג של דם דם ובתור מאוהבת בתל אביב הייתי חייבת להרים את הכפפה. באיזה שלב החלטתי, אחרי 4 שנים של עצבים, להתלונן על תקלה, דבר שגרם לי בסופו של דבר להוציא אגרסיות אדירות על בצלאל, לשבות מכתיבה ולחפש פלטפורמת בלוגים אחרת שתתאים לצרכים שלי, שהם לא רבים בכלל ובכל זאת אי אפשר להגיד שמצאתי את מה שחיפשתי. כשבצלאל הבין שהבעיה רצינית העצבים שלי נרגעו וחזרתי לכתוב, אבל במינון נמוך יותר. כיום הבעיה פתורה, מבחינתי, ואני בלוגרית מאושרת. את השנה, אני מניחה, מסכם הקידום של דיטי במסגרת "נבחר השנה" או איך שקוראים לזה
.

כל הכבוד על נבחר השנה! ../images/Emo106.gif

עד כמה קשה זה להחזיק 3 בלוגים שונים במקביל? בעבר ניסיתי שניים וקצת יותר ולא הסתדר לי, וכיום אני בקושי מצליח עם אחד.. טוב שנשארת בפורום בלוגים :)

דנטל

New member
לא שיא הקשה

יכול להיות שאם הייתי כותבת הרבה זה היה מתיש יותר, אבל נראה לי שיחסית אני לא כותבת ממש הרבה, כך שיש לי בכל השלושה ביחד פחות פוסטים ממה שיש לבלוגרים הממוצעים. הבלוג התובעני ביותר הוא זה של תל אביב, אז אותו אני בקושי מעדכנת. הוא דורש המון סבלנות וזמן. בבלוג דנטל מאז ומתמיד לקח לי את רוב הפוסטים לכתוב בערך שבועיים אחרי שקרה מה שמתואר בהם, מרוב שאני עצלנית, וזה גם לא שכל הזמן יש לי מה לכתוב בו, או שאני רואה לנכון להעלות את זה על הכתב. הבלוג של דיטי מוּנע בעיקר מדחפי-כתיבה רגעיים, כך שהוא בעצם הכי פחות מתיש אותי ולכן גם עולים בו יותר פוסטים. בלוג כמו שלך (זה שאני מכירה לפחות), ובלוגים נישתיים, כמו גם הבלוג של תל אביב שלי, הם בלוגים שדורשים הרבה יותר השקעה, כי הם קצת מושתתים על "עבודת מחקר" ואני מניחה שלרוב האנשים יהיה לא קל להתמיד בהם.

כן, נשמע הגיוני

שפוסטים מתפרסמים לעיתים קרובות יותר בבלוג שבו הכתיבה תלוייה בדחפים רגעיים ולא צריך "עבודות מחקר" כמו בבלוג שלך על תל אביב (או כמו בבלוג שלי).

דם דם

New member
"שנה הלכה שנה באה"

איך ממשיך השיר... השנה עברה לא רע בכלל על הבלוג. הבלוג חגג יומולדת שנה בשנה זו. היו לי כיוונים חדשים לכתיבה אך מנגד פחות סבלנות ומוזה. בבלוג: הייתי רוצה שיהיה לי יותר סבלנות וכמובן לשפר את הכתיבה באופן כללי: אני מצטרף למילותיה של דנטל ומוסיף שנראה פריחה בבלוגים ובבלוגיה של תפוז בפרט.

TheWhiteTigris

New member
"אני כפיי ארימה"

(בהמשך לשאלתו של דם דם...) ובחזרה לעיניינו: השנה הזאת לא הייתה מוצלחת יותר מידי לבלוג. לא הומלצתי כמעט כלל (נו בטח, עם כל העדפת הישרא-בלוגרים והסלבז דרג ז'...), וגם לא יצא לי לכתוב יותר מידי פוסטים, מחקר אחד נכשל ונאלצתי לבטל אותו (ומעצבן לבטל מחקר שמקבל תשומת לב כמה ימים + עשרות שאנשים לשאול), לא הגיבו לי יותר מידי, ולפרקים נדמה היה כאילו כבר התעייפתי ועדיף לעזוב את הבלוג. נאחל לבלוג שנה הבאה שיזכה לראות אותי יותר, כך שלא תהיה סיבה לסגור אותו.

אני גיליתי שכתבתי ממש מעט רשומות

במהלך השנה. ומר סלע כתב ממש קצת - רק שלוש! אני מקווה שהשנה אני אכתוב הרבה יותר רשומות

tamax

New member
עברה שנה מצויינת על הבלוג שלי

פירסמתי למעלה מ-30 רשומות והומלצתי די הרבה. נוספו לי המון קוראים ומנויים ובנוסף הרווחתי קצת $$$. לשנה החדשה אני מאחל לעצמי להמשיך לכתוב ולפתוח סוף סוף בלוג עצמאי מבוסס וורדפרס עם גוגל אדסנס. ועוד דבר, אולי סוף סוף לעשות משהו בקשר לבלופיה.

דנטל

New member
נו, אז תעשו משהו בקשר לבלופיה

למה אתם מתעכבים? אתם מוזמנים לרדת על הבלוג דנטל.

למעלה