מספר כללים חדשים

../images/Emo20.gif מספר כללים חדשים ../images/Emo20.gif

לאחר הצעתה הנהדרת של אלונה, החלטנו (אני וסתיו) שאין מצב שהפורום הזה ימשיך כך. לכן הוצאנו לאור מס' כללים בתקווה שתשמעו להם לטובת הפורום.
שירשורי אוף טופיק ומה עשיתי בשיעור הרכיבה:
אני וסתיו נפתח מידי יום ראשון את הפינות הנ"ל, כאשר הם יהיו השירשורים היחידים מסוגם בפורום.
כאשר מישהו יפתח הודעה מן הפינות הנ"ל, אני וסתיו נאלץ למחוקה, אם יש בעמוד את הפינות נצרף את ההודעה.
אם מישהו יתחיל שרשור כזה, ללא הסכמתנו, הוא יועבר לשרשור שאנו פתחנו, או ימחק לאלתר.
אנא השתדלו להימנע משיחות חולין אפילו באוף טופיק. החוקים אומנם נוקשים אך הם לטובת הפורום בלבד.
תזכורת
: אומנם אנו פורום רוכבים צעירים, אך לא "מה עשיתי בשיעור הרכיבה". עד כאן, פיצי.

Shai Felton

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo39.gif

את רוצה להגיד לי שאם השרשור יעבור עמוד או לא יקפוץ יותר את לא תפתחי חדש?

niko girl

New member
זה דיי טוב....

אבל שרשור שיעוקי רכיבה זה פסדר אבל אם למישהו יש איזה משהו מאוד חשוב אז פשוט תחברו את השרשור לאוף טופיק שלכן! כי זה לא יהיה הופר. ברב הפורומים שייש את זה אז הם פשוט מוסיפים את כל שרשורי האוף לאוף שלהן. תחשבי על זה.

JustAlona

New member
אממ, אפשר בממשו קטן../images/Emo35.gif

תפתחו בימי ראשון ורביעי. לידעתכן, השירשורים לא קופצים אחרי שעברו 72 שעות. זא- אפשר להחשיב הודעה "חיה", כאילו כזו שיכולה לקפוץ, רק אם היא נפתחה למי פחות מ72 שעות.

mkuzi

New member
הצילו ../images/Emo53.gifכולם להיכנם הצילו!!!|בב

מה זה "שירשורי אוף טופיק"? מה זה "שירשורי אוף"? יש איזשהוא הבדל ביניהם??????????????????????????

mkuzi

New member
כנסו!!!!!!!!!!

לא היצלחתי להיכנס אל האתר אבל אני עדיין מחכה לישועה שתגיד לי מ-ה ז-ה "שירשורי אוף" הבנתי כבר שזה אותו הדבר כמו "שירשורי אוף טופיק" אבל מה זה?????????????????????????????

TauraMan

New member
מהו הטופיק?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

רוכבים צעירים-סוסים. אוף טופיק זה כל דבר שלא קשור בסוסים..

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif זה שירשור שלא קשור

לנושא הפורום....במקרה הזה זה יהיה נושא שלא קשור לסוסים/ רכיבה... בשירשור הזה אפשר לדבר על הכל אבל עדיין לא להפוך אותו לצ'אט...

אולי

במקום לפתוח שירשורי מה עשיתי בשיעור רכיבה כל יום ראשון ורביעי פותחים את השרשור כל פעם שרואים שהשרשור הקודם לא קופץ........? כאילו מה הקטע..?

TauraMan

New member
כאילו מה הקטע?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

פותחים יום ראשון, השרשור יקפוץ עד ליום רביעי, אז ביום רביעי יפתחו חדש... ביום שבת כמעט אף אחד לא רוכב אז זה לא כל כך משנה ויום ראשון פותחים חדש.. מה קטע? סדר..

GrEeNwOmAn

New member
כנסו../images/Emo175.gif

אני עם שי לילו בכל העסק. את חושבת שזו הדרך לסדר? אוקיי... נכבד אותך! אבל למה למנוע מאיתנו לפתוח שרשורים נחוצים? ועם אחת מכם טסה לח"ול, או חולה, ולא מודיעה, אז נחכה עד שתבריאו או תחזרו? יש לכן דברים יותר חשובים לעסוק בהם כמו: להחליף סקר, לארגן מפגש, אירוח בפורום, דיונים שכל הפורום צריך לבצע זאת, מאיפה נדבקתם עכשיו בכללים החדשים? ומנהלות (עדי וסתיו), אני לא אומרת את זה כדי לפגוע, אני מביעה את דעתי! אני מתה על שתיכן
אז סורי עם לקחתן ל-
קשה, זו לא הייתה הכוונה.

סדר בפורום.

מה אכפת לכם? הפורום ימשיך לזרום. את האמת? לא היינו בכלל אמורים לעשות שירשורים שכאלו. הם לא נחוצים. אף אחד לא מפיק מזה תועלת! אתם נהנים לשתף חויות... נכון, בהחלט. אומנם- אף אחד לא לומד מכך כלום! שי ואבישג: אני לא אומרת שלא יהיה לכם שירשורים שכאלו! חס וחלילה וחס! כל אומת רוכבים צעירים תיפול! ולכן אני התנדבתי לפתוח שישורים שכאלה פעמיים בשבוע! בינתיים אני וסתיו מנהלות את כל שאר הדברים יפה מאוד (לדעתי)... אנא קחו לצומת לבכם: אנו מנסות רק לשפר את הפורום.

למעלה