ניסיתי ללבד נעל...ושאף אחד לא

איולי

New member
../images/Emo20.gifניסיתי ללבד נעל...ושאף אחד לא

יצחק עלי! ניסיתי ללבד אותה על נעל קיימת היא יצאה דקה יחסית ונעימה מאוד מאוד מאוד היא קצת גדולה עלי בגלל שליבדתי על הסוליה... היא מעולה לשיעורי בלט קלאסי לחורף ועכשיו אני מבקשת הערות והארות בונות כי נעל שנייה עדיין אין..

איולי

New member
../images/Emo82.gifאירית, אופו את? HELP!

תגידי מה עושים נכון? מה לתקן? איך? תגידי משהו.. ולא יודעת להקטין...

חחחחחחחחח מצחיקולה........

נעליים צריך ללהד הערך פי 1 וחצי מהמידה הרצוייה. ולעבור לשלה הכיווץ אחרי הליבוד כדי שהלבד יתחזק ויהיה עמיד. תעיפי מבט בהדרכה שהעברתי למשטח בסיסי. אז אם תכווצי במחצלת תקבלי את המידה שאת רוצה. בכל מקרה - כל הכבוד על האומץ לנסות.

איולי

New member
../images/Emo24.gifאירית! תודה! פי אחד וחצי?

וואו! מחצלת...מחצלת....מופיעה לי בחלומות מחצלת... איזה אומץ? מי אומץ? מה אומץ? רציתי נעלים!!!!! ועד שאני אגיע לסדנא... ד"א, שלחתי לך מייל

איולי

New member
אירית, אולי אם אכניס את הנעל למכונה

היא תתכווץ? מה את אומרת? רק שלא תהפוך לנעל לתינוק שם

smady a

New member
איולי את גדולה מהחיים אני לא משוחדת

תשמעי לשבת ללבד נעל במים וסבון כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדד רעיון נחמד מאוד שיטה שונה ממה שאני מכירה כי את עבדת על נעל קיימת. יצאה לך יופי של נעל. נכון היא דקה כי עבדת עם מעט צמר. אבל כל הכבוד להתנסות .

איולי

New member
סמדי!חיבוק, עוד קצת צמר ואני לא אוכ

אוכל ללכת איתן, הן יהיו כבדות.... סתאאם ת'נק יו בובי

גאיליי

New member
בראבו על האומץ-דווקא אהבתי שהיא דקה

ועצות מהמומחית כבר קיבלת :)

איולי

New member
הי גאיליי! תודה! גמאני אוהבת שהיא ד

דקה באמת שאפשר לרקוד איתה, ממש כמו עם נעל בלט רק ההרגשה בזו יותר רכה אומץ צריך בשביל ללמוד להכין נעליים כמו שאירית מלמדת לא כמו שניסיתי.. ככה זה כשאין סבלנות ורוצים משהו אני ממש מסכנה, אין לי נעליים...

אויש מסכנה... אין לך נעליים

אני דווקא ראיתי קולקצית נעליים מצויירת מרשימה ביותר..... איולי צריך לכווץ ידנית לפחות קצת לפני שזורקים למכונה. זוכרת את המשטיח שליבדתי שיצא בועות.... זה קרה בגלל שלא כיווצת ידנית בכלל. אבל אם אין ברירה, תנסי. תתחילי עם תוכנית שטיפה וסחיטה ללא חימום. מאיזה צמר ליבדת? ראיתי את המייל .... עוד לא הספקתי... יש פה כבר רשימת מיילים למחכים לתשובה, מקווה שאגיע לזה עוד היום.

איולי

New member
או קיי, או קיי, לא להתעצל ולהזיז ת'

טוסיק ות'דיים לכיווץ, ממש שיטת פאולה עובדת פה...

איולי

New member
הי, לא הרסתי את הנעל המקורית

כי היא עשוייה מעור וגומי פשוט הנחתי את הצמר שטי ואחר כך ערב על הנעל בעדינות ואחר כך הרטבתי את הידיים במים חמימים וסבון ומישמשתי, אחר כך שוב הנחתי שיכבה ושוב מישמשתי ושוב אחר כך שפכתי מים רותחים עם סבון על הנעל חיכיתי טיפהלה ושוב מישמשתי טוב טוב וארח כך הכנסתי לציפית ולכביסה וזהו

למעלה