סדנא ווירטואלית להכנת גלילות חצילים

../images/Emo187.gifרשימת חומרים

2 חצילים בינוניים 2\1 קילו בשר טחון{מעורבב עם כבש ,לא חובה} צרור פטרוזליה בצל בינוני 3,4 שיני שום שמן לטיגון מלח פלפל שחור פפריקה אדומה מתוקה פפריקה חריפה אגוז מוסקט מרק עוף אורגנו לרוטב: כוס מים חמימים 3,4 כפיות דבש 5 שיני שום קצוצות מלח פלפל שחור פפריקה אדומה מתוקה פפריקה חריפה אגוז מוסקט מרק עוף אורגנו
 
../images/Emo203.gifשלב ראשון

שוטפים טוב טוב את החצילים ופורסים אותם לאורך רצועות לא דקות מידי ולא עבות
 
../images/Emo141.gifשלב שני

אחרי שהלחתנו ונתנו לחציל לנוח בין 10 דקות ל-15 דקות לוקחים את החצילים ומגנים אותם אבל עם ממש מעט שמן רק בשביל שישחימו
 
אחרי שהשחמנו את כל החצילים

פורסים אותם שוב על מגש ומניחים בצד שכחתי לכתוב לכם שרצועה או 2 תשאירו בצד ללא השחמה. לוקחים את הרצועות שהשארנו בצד חותכים לקוביות ומטגנים
 
מוסיפים תבלינים וטועמים

אם צריך להוסיף משהו מוסיפים נותנים לבשר טיגון טוב טוב
 
../images/Emo41.gifאחרי שהבשר טוגן יחד עם התבלינים

מוסיפים אליו את קוביות החציל שטיגנו ושמנו בצלחת בצד
 
כך עושים לכל החצילים

מגלגלים ושמים בתבנית שימו
שאתם שמים את החצילים המגולגלים בתבנית תיראו שהסגירה שלהם היא כלפי מטה כדאי שהחצילים לא יפתחו בזמן האפיה
 
../images/Emo155.gifשלב חמישי

מכינים את הרוטב בקערה כמובן שכל הזמן לטעות את הרוטב עד שיגיע לטעם שאתם אוהבים
 
../images/Emo39.gifשופכים את הרוטב מעל הכל

ומכניסים לתנור את התבנית מכוסה בנייר כסף לחום של 160 מעלות לחצי שעה אחר כך מורידים את נייר הכסף ונותנים עוד 10,15 דקות
 
למעלה