סדנא ווירטואלית להכנת גלילות חצילים
ק ק ר נ ו ש י New member 23/4/08 #1 ../images/Emo20.gifסדנא ווירטואלית להכנת גלילות חצילים../images/Emo20.gif
ק ק ר נ ו ש י New member 23/4/08 #2 ../images/Emo187.gifרשימת חומרים 2 חצילים בינוניים 2\1 קילו בשר טחון{מעורבב עם כבש ,לא חובה} צרור פטרוזליה בצל בינוני 3,4 שיני שום שמן לטיגון מלח פלפל שחור פפריקה אדומה מתוקה פפריקה חריפה אגוז מוסקט מרק עוף אורגנו לרוטב: כוס מים חמימים 3,4 כפיות דבש 5 שיני שום קצוצות מלח פלפל שחור פפריקה אדומה מתוקה פפריקה חריפה אגוז מוסקט מרק עוף אורגנו
../images/Emo187.gifרשימת חומרים 2 חצילים בינוניים 2\1 קילו בשר טחון{מעורבב עם כבש ,לא חובה} צרור פטרוזליה בצל בינוני 3,4 שיני שום שמן לטיגון מלח פלפל שחור פפריקה אדומה מתוקה פפריקה חריפה אגוז מוסקט מרק עוף אורגנו לרוטב: כוס מים חמימים 3,4 כפיות דבש 5 שיני שום קצוצות מלח פלפל שחור פפריקה אדומה מתוקה פפריקה חריפה אגוז מוסקט מרק עוף אורגנו
ק ק ר נ ו ש י New member 23/4/08 #3 ../images/Emo203.gifשלב ראשון שוטפים טוב טוב את החצילים ופורסים אותם לאורך רצועות לא דקות מידי ולא עבות
../images/Emo203.gifשלב ראשון שוטפים טוב טוב את החצילים ופורסים אותם לאורך רצועות לא דקות מידי ולא עבות
ק ק ר נ ו ש י New member 23/4/08 #5 ../images/Emo141.gifשלב שני אחרי שהלחתנו ונתנו לחציל לנוח בין 10 דקות ל-15 דקות לוקחים את החצילים ומגנים אותם אבל עם ממש מעט שמן רק בשביל שישחימו
../images/Emo141.gifשלב שני אחרי שהלחתנו ונתנו לחציל לנוח בין 10 דקות ל-15 דקות לוקחים את החצילים ומגנים אותם אבל עם ממש מעט שמן רק בשביל שישחימו
ק ק ר נ ו ש י New member 23/4/08 #6 אחרי שהשחמנו את כל החצילים פורסים אותם שוב על מגש ומניחים בצד שכחתי לכתוב לכם שרצועה או 2 תשאירו בצד ללא השחמה. לוקחים את הרצועות שהשארנו בצד חותכים לקוביות ומטגנים
אחרי שהשחמנו את כל החצילים פורסים אותם שוב על מגש ומניחים בצד שכחתי לכתוב לכם שרצועה או 2 תשאירו בצד ללא השחמה. לוקחים את הרצועות שהשארנו בצד חותכים לקוביות ומטגנים
ק ק ר נ ו ש י New member 23/4/08 #10 מוסיפים תבלינים וטועמים אם צריך להוסיף משהו מוסיפים נותנים לבשר טיגון טוב טוב
ק ק ר נ ו ש י New member 23/4/08 #11 ../images/Emo41.gifאחרי שהבשר טוגן יחד עם התבלינים מוסיפים אליו את קוביות החציל שטיגנו ושמנו בצלחת בצד
../images/Emo41.gifאחרי שהבשר טוגן יחד עם התבלינים מוסיפים אליו את קוביות החציל שטיגנו ושמנו בצלחת בצד
ק ק ר נ ו ש י New member 23/4/08 #15 ../images/Emo161.gifשלב רביעי לוקחים כף שמנה והבשר ושמים על החציל שטיגנו וגלגלים
ק ק ר נ ו ש י New member 23/4/08 #16 כך עושים לכל החצילים מגלגלים ושמים בתבנית שימו שאתם שמים את החצילים המגולגלים בתבנית תיראו שהסגירה שלהם היא כלפי מטה כדאי שהחצילים לא יפתחו בזמן האפיה
כך עושים לכל החצילים מגלגלים ושמים בתבנית שימו שאתם שמים את החצילים המגולגלים בתבנית תיראו שהסגירה שלהם היא כלפי מטה כדאי שהחצילים לא יפתחו בזמן האפיה
ק ק ר נ ו ש י New member 23/4/08 #19 ../images/Emo155.gifשלב חמישי מכינים את הרוטב בקערה כמובן שכל הזמן לטעות את הרוטב עד שיגיע לטעם שאתם אוהבים
../images/Emo155.gifשלב חמישי מכינים את הרוטב בקערה כמובן שכל הזמן לטעות את הרוטב עד שיגיע לטעם שאתם אוהבים
ק ק ר נ ו ש י New member 23/4/08 #20 ../images/Emo39.gifשופכים את הרוטב מעל הכל ומכניסים לתנור את התבנית מכוסה בנייר כסף לחום של 160 מעלות לחצי שעה אחר כך מורידים את נייר הכסף ונותנים עוד 10,15 דקות
../images/Emo39.gifשופכים את הרוטב מעל הכל ומכניסים לתנור את התבנית מכוסה בנייר כסף לחום של 160 מעלות לחצי שעה אחר כך מורידים את נייר הכסף ונותנים עוד 10,15 דקות