סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo20.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo20.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :
שבוע מצויין לכולנו

R o t e M C R

New member
../images/Emo41.gif אני אני אני ../images/Emo41.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של הים: "Lose You Tonight", כי וילה שר את זה בחלום שלי השבוע, ונתן לי להמשיך לשיר...
שיר השבוע כללי: Evanescence- Like You, חרשתי עליו השבוע
להקת\אמן השבוע: מיי כמיקל רומאנס
אלבום השבוע: "The Open Door" של אוונסנס
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי 4 חורים חדשים באוזן שמאל!!!
משהו רע שקרה השבוע: סתם דברים קטנים שעיצבנו...
מאכל השבוע: סופלה שוקולד, יאמי!
משהו חדש השבוע?: העגילים החדשים!
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע: " .....A surprise party? for me??? you shouldn't have" ג'רארד וויי מתחרפן על הבמה!
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: א-ב-ו-ד-י-ם !!! סדרה גאונית!
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: סוף-סוף סיימתי עם הבגרויות!!!
(חוץ ממועדי ב'
)
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: כרטיסים להופעה של MCR בישראל!!!!!
(בע"ה)
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ללמוד למועד ב' במתמטיקה.....
משהו שאתם מקווים שיקרה: שכבר יהיו כרטיסים להופעה!
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אנה, וואן אוף מיי בסט פרנדס
שיר שפתחתם איתו את השבוע: My Chemical Romance- Teenagers
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
תמונת השבוע: העגילים החדשים!

little WhiSper

New member
להלהלה.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :When Love and Death Embrace שיר השבוע כללי:היהודים-אין לך מקום. אינקובאס- drive. anna molly. להקת\אמן השבוע:היהודים, הים, אינקובאס אלבום השבוע:אינקובאס, אוונסנס אדם שעשה לכם את השבוע: ויקי ועוד חברות
משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי סופסוף את ויקי! וחברות באו אליי. משהו רע שקרה השבוע: החברות הלכו, השעמום והייאוש גובר, והצבא בנזונה. מאכל השבוע: מילקשייק וגלידה. משהו חדש השבוע?: תיק, 2 שרשראות, כפכפים, משקפי שמש, ולוזכרת מה. ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: מייספייס. סרט/סדרה/ספר השבוע: הקליפ החדש של היהודים, אחים ואחיות, חברים. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שאיןליכוח נמאסלי והצבא בנזונה. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלמיני יציאות, תשובה מהצבא, מועד ב' אנגלית משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: חזרה לתגבור מתמטיקה. משהו שאתם מקווים שיקרה: שהצבא ידחה לי ת'גיוס. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: דנה וחברות. שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאנפתח. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:ש... אמממ... לאדעת. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

danduuu

New member
.....

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :רזורקשיין או משהו כזה.. שיר השבוע כללי:כל מיני להקת\אמן השבוע:דה יוזד אלבום השבוע:לייז פור דה ליירז של היוזד אדם שעשה לכם את השבוע:.. משהו טוב שקרה השבוע:.. משהו רע שקרה השבוע:.. מאכל השבוע:... משהו חדש השבוע?:... ציטוט שמאפיין את השבוע:... ציטוט שעשה לכם את השבוע:... לינק/אתר השבוע:.... סרט/סדרה/ספר השבוע:... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:.... שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:....... משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:....... משהו שאתם מקווים שיקרה:........ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אדווה שיר שפתחתם איתו את השבוע:.... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:.... ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

נו איזה תפוזונע]:

באתי לשלוח, ואז הוא לא שלח והכל נמחק.
עד שבאתי לענות]:

Girl In The Box

New member
להלהלהלה...

שיר השבוע של HIM :ביוטיפול שיר השבוע כללי:break on through-Doors להקת\אמן השבוע:Doors לגמריי
אלבום השבוע:L.a woman ו-The Doors אדם שעשה לכם את השבוע:לא יודעת משהו טוב שקרה השבוע:... משהו רע שקרה השבוע:... מאכל השבוע:סלט משהו חדש השבוע?:נייט ציטוט שמאפיין את השבוע:This is the end.my only friend.the end ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע:תפוז כרגיל סרט/סדרה/ספר השבוע:Oliver Stone-The Doors סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:בלה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:בלה משהו שאתם מקווים שיקרה:בלה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:בלה שיר שפתחתם איתו את השבוע:I Was Born To Love You-Queen סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

dandiT

New member
../images/Emo13.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : passion's killing floor שיר השבוע כללי: הרבה>< להקת\אמן השבוע: HIM the used opeth the white stripes אלבום השבוע: DSBH - HIM אדם שעשה לכם את השבוע: אחותי?
משהו טוב שקרה השבוע: לודעת
משהו רע שקרה השבוע: שנשרפתי בכל הגוף, ועכשיו זה מתחיל להתקלף -.- מאכל השבוע: גלידה טעימה כזאת
משהו חדש השבוע?: לא
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע: לודעת >< לינק/אתר השבוע: http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 וואו איזה לינק ארוך
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט- מולאן רוז' סדרה- סמולוויל סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: לא
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שכל הקילופים יעברו>< משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לודעת משהו שאתם מקווים שיקרה: שכל הקילופים יעברו
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לודעת
שיר שפתחתם איתו את השבוע: קדיחות של השכן~_~ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אמ אין.

Pink Floyd 117

New member
../images/Emo160.gif

שיר השבוע של HIM : קילינג לונלינס שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: Metalica אלבום השבוע: לא זוכרת את שמו... אדם שעשה לכם את השבוע: ידיד שלי משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי סרט עם ידיד שלי משהו רע שקרה השבוע: חליתי מאכל השבוע: פירה משהו חדש השבוע?: אוזניות... ציטוט שמאפיין את השבוע: "נועה זה רק אני או שהסולן של מטאליקה מזכיר כבשה?" ---> אחי הקטן ציטוט שעשה לכם את השבוע: כנ"ל לינק/אתר השבוע: www.myspace.com/silencescreamband סרט/סדרה/ספר השבוע: מחשבות פליליות סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: היה מופע של ה-ive Earth ונשארתי ערה כל הלילה לראות את רוג'ר ווטרס שלא שודר בסוף... שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: בן דוד שלי חוזר מחו"ל משהו שאתם לא מחכים לא השבוע: למזלי אין עדיין משהו שאתם מקווים שיקרה: בת דודה שלי תבוא אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כמובן שידיד שלי... שיר שפתחתם איתו את השבוע: Scorpions - Humanity סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין כרגע...

מדHIMה

New member
שבוע ניפלא עם תמונה חדשה של ויל 3>

שיר השבוע של HIM :no שיר השבוע כללי:1234 great songgg ppl להקת\אמן השבוע:hmmmmm HIM אלבום השבוע:dont have one אדם שעשה לכם את השבוע:lus and pri משהו טוב שקרה השבוע:i had a sleepover משהו רע שקרה השבוע:my belly hurt מאכל השבוע:avatiah משהו חדש השבוע?:jeans ציטוט שמאפיין את השבוע:אינ דיברתי במסן עם חברה שלי והיא סיפרה לי משו שקרה איתה ועם עוד איזשהו נער ואמרתי לה שהוא סתם ערס והיא אמרה לי לא נכון הסתכלתי לו בעיניים הוא לא ערס יאו זה קרע אותי ציטוט שעשה לכם את השבוע:אותו הדבר לינק/אתר השבוע:אין סרט/סדרה/ספר השבוע:ארררםםםםםםםם לא יודעת ..... ספר "דרך קנה הסוכר" סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:הייתי אצל אחות של סבתא שלי כי הם קנו דירה חדשה והיום יש לי קילקול כיבה איכסס אכלתי משו רע.... שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:ללכת לימית 2000 לינסוע לתל אביב אההם ולא יודעת עוד מה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לנקות משהו שאתם מקווים שיקרה:ליראות אימו בוי אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:ליראות את מיסטר פיגי שיר שפתחתם איתו את השבוע:בטח משו של מטאל סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:יש מסיבה השבוע ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :אווו בהחלט עושה לי את השבוע

inbal287

New member
חחחגם אני מצאתי את התמונה הזאת.

שקלתי לשים בפורום, אבל החלטתי שאני לא רוצה שתסבלו כ"כ
.

little WhiSper

New member
דוגרי, הוא כיעורון פה...../images/Emo2.gif

(תגידו! זה רק אצלי שתפוז הפכו את האייקונים!? )

אני היחידה שחושבת שהוא נראה גיי ממכוער?../images/Emo47.gif

תיק צד כתום-חום ומטריד?

Rose131

New member
המממ

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :אמממ... when love and death embrace?
שיר השבוע כללי:כלמיני להקת\אמן השבוע:אני חושבת שדהיוזד. או פוב? אלבום השבוע:החדש של פוב\שלדהיוזד אדם שעשה לכם את השבוע:המממממ. משהו טוב שקרה השבוע:המממ! משהו רע שקרה השבוע:אנשים לא חביבים מאכל השבוע:פיצה?D: משהו חדש השבוע?:שמלה! ציטוט שמאפיין את השבוע:"אמג עידו סיים בצפר" ציטוט שעשה לכם את השבוע:המממ לינק/אתר השבוע:תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:סמולוויל\שרק3 סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:הממ שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שלישי[מפגש] משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:יום שבת[מסיבתיומולדתלאמאעםהמשפחהS:] משהו שאתם מקווים שיקרה:הממ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:אוך. שיר שפתחתם איתו את השבוע:אממ. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:המממ ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

למעלה