סופשבוע- תתעוררו

hodayoyo

New member
../images/Emo20.gifסופשבוע- תתעוררו../images/Emo70.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
תכנונים לסופ"ש-
תנו
למישהו (לא חייב מהפורום)-
מסר לאומה-

hilape

New member
מן הדרום החם עידכוני סוף שבוע

שיר השבוע של דניאל-אהבה מתוך הערב הגדול שנערך למען הצפון שיר השבוע לא של דניאל-Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You משהו שעשה את השבוע-לבן שלי יצאה שן 1 משהו שהרס את השבוע-הכלבה הדלמטית גמבה הלכה לעולמה משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-ללוח הופעות חדש של דניאל סלומון רק בבאר שבע :) תכנונים לסופ"ש ייתכן מאוד לעיר מדברית אחרת דימונה תנו למישהו (לא חייב מהפורום)-לאמא שלי מסר לאומה- הלדיקו את הפלאפונים שלכם ותהיו זמינים יש כאן מישהו נפלא שרוצה לבשר לכם את אהבתו בהחלט פלא גדול בקולו אז ממנו אליכם כל אהבתי

shoba

New member
סופשבוע נעים!

שיר השבוע של דניאל-"אין כמו האהבה שלך" שיר השבוע לא של דניאל-עברי לידר-תמיד אהבה משהו שעשה את השבוע-חוצות היוצר משהו שהרס את השבוע-אח שלי משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-הופעות!! תכנונים לסופ"ש-להשלים שעות שינה:\ תנו למישהו (לא חייב מהפורום)-יש המון אנשים ממ לבת דודה שלי. מסר לאומה-יהיה טוב

yochay 2

New member
עונהההה

שיר השבוע של דניאל- "עדיף" שיר השבוע לא של דניאל- anna joulla של ג'ואל הכי חדש..:) משהו שעשה את השבוע- אילתתת שהיה הכי כייף בארץ! משהו שהרס את השבוע- התעלפתי באילת והתעוררתי בחדר עם צרפתים שטיפלו בי משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- מסיבה בפורום..:) תכנונים לסופ"ש- לישוןן ואממ לא יודע תנו למישהו (לא חייב מהפורום)- מה לתת? מסר לאומה- חיים פעם 1 נצלו זאת

BaRbiK

New member
../images/Emo82.gif

שיר השבוע של דניאל-מישהו לרוץ איתו שיר השבוע לא של דניאל-איש השוקולד- יזהר אשדות משהו שעשה את השבוע-הולנד
(הייתי משישי הקודם שם
בגלל זה נעלמתי) משהו שהרס את השבוע-הדאגה לאנשים שנמצאים כאן, לפחות שזמן שעוד לא היה שקט. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-חופש, סופסוף
תכנונים לסופ"ש-לישון קצת, להיות בים, לראות כמה שיותר אנשים שלא יצא לי לראות במלחמה. תנו
למישהו (לא חייב מהפורום)-עדידי. מסר לאומה- שקט זה אחלה.

hodayoyo

New member
זה בעייתי../images/Emo60.gif

מאחר ופירמטו לי את המחשב ואין לי מושג עכשיו מה הסיסמה שלי

shiri li

New member
אני.

שיר השבוע של דניאל- מישהו לרוץ איתו.. נו, רק השבוע הכרתי אותו, כבר הבנתם שזה השיר שגרם לי להתאהב בו סופית
שיר השבוע לא של דניאל- "מליון כוכבים"- שיר שבדרך כלל לא הייתי שומעת, לולא המשמעות העמוקה שלו... (ואם לא, אז Im only sleeping של הביטלס) משהו שעשה את השבוע- מלאי חדש של דיסקים. מכספה האישי של אמא
משהו שהרס את השבוע- המוות של אורי גרוסמן הרס אותי לגמרי. הבן של דויד גרוסמן. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שבוע סתלבט בכינרת
תכנונים לסופ"ש- עבר כבר הסופ"ש, והייתי בים... תנו למישהו (לא חייב מהפורום)- לדניאל?
מסר לאומה- לעולם אל תגידו "לעולם"... חחחח כלומר never say never

Simple Sam

New member
4123

שיר השבוע של דניאל-בא מכאב שיר השבוע לא של דניאל-כל מיני. משהו שעשה את השבוע-השתלמות משהו שהרס את השבוע-השיבוצים,אבל ישנו את זה. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-אני לא יודעת..יש את ההופעה של אביב,ואני צריכה לעשות השלמות צלילה..אני מנסה לסדר את שניהם אבל לא הולך..אז צריך לבחור. תכנונים לסופ"ש-כלום.לצלם ולישון. תנו למישהו (לא חייב מהפורום)- מסר לאומה-אם תרצו אין זו אגדה!!!!

למעלה