סופ"ש רגועD:

Fairy of Rock

New member
../images/Emo20.gifסופ"ש רגועD:

שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: סדרת השבוע / סרט השבוע: משהו טוב שקרה: משהו רע שקרה: תיכנונים לשישבת: תמונת השבוע: יש אנשים מפגרים -.-

Destinys Shadow

New member
בואו נהפוך את זה לשרשור הכרות\התייצבות חודשית

מצטרפים חדשים ואני הולכת לאיבוד XD אז.. שם: גיל: עירמגורים: פייסבוק\מסנ\משו?: תמונה שלכם [לא חייב.]: דמות אהובהD:: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: סדרת השבוע / סרט השבוע: משהו טוב שקרה: משהו רע שקרה: תיכנונים לשישבת: תמונת השבוע:

GodSaveTheQueen

New member
עונה<:

שם: אור גיל:15 עירמגורים: חולון פייסבוק\מסנ\משו?: מסנ: [email protected] פייסבוק: Or Siman Tov תמונה שלכם [לא חייב.]: איכיאיכ תמודדו
דמות אהובהD:: קאסיD:

esti93

New member
מתייצבת :)

שם: גיל: עירמגורים: פייסבוק\מסנ\משו?: [email protected] המסן שלי ויש לי גם מקושרים אם מישהו רוצה - http://www.mekusharim.co.il/profile.aspx תמונה שלכם [לא חייב.]: אין לי עצבים להעלות חח תסתכלו במקושרים =] דמות אהובהD:: טוני :D שיר השבוע: wild world בגרסה שסיד שר להקת השבוע: simple plan אלבום השבוע: אממ לא יודעת קליפ השבוע: לא יצא לי לראות השבוע סדרת השבוע / סרט השבוע: gossip girl משהו טוב שקרה: טיול שנתי משהו רע שקרה: חזרתי שבורה תיכנונים לשישבת: לא לעשות כלום חח תמונת השבוע: :)

Destinys Shadow

New member
פיקהבו. D:

שם: ירדן גיל: 17 עירמגורים: נופים פייסבוק\מסנ\משו?: Yarden livny [פייסבוק] מסנ' בפרטי תמונה שלכם [לא חייב.]: אמ. הסתפרתי אז חייב D: לפני זה היה שיער עד התחת LOL דמות אהובהD:: קאסי וכריס שיר השבוע: lostprophets - we still kill the old way להקת השבוע: lostprophets אלבום השבוע: לאדע קליפ השבוע: לאדע סדרת השבוע / סרט השבוע: פרק חדש של מרלין? משהו טוב שקרה: 90 בחיבור? והסתפרתי! משהו רע שקרה: אינלי כוח לכלום היום משום מה תיכנונים לשישבת: להתנחל אצל מישי, לנהוג הרבה וללמוד לבחנים תמונת השבוע: אה. כבר שמתי אחת ._.

Destinys Shadow

New member
יו אגב XD

אני לא רואה טלנובלות אבל אחותי מאחוריי רואה את 'כמעט מלאכים' הזה ושמתי לב שיש שם עיוות למנגינה של "can u feel the love tonight" של מלך האריות ברקע. למה תמיד טלנובלות עושות את זה!? פעם שמעתי גם את השיר הזה מאלאדין. של יסמין ואלאדין מהסרט הראשון,מהשמו ;; זה מטרידדדדדד

Superboi

New member
../images/Emo59.gif

שם: עדן גיל: 17 עירמגורים: נתניה פייסבוק\מסנ\משו?: בפרטי תמונה שלכם [לא חייב.]: לא רוצה P: דמות אהובהD:: לא ראיתי אפילו פרק אחד... שיר השבוע: The Calling - Wherever You Will Go
Linkin Park - Numb להקת השבוע: דה קולינג ואוונסנס אלבום השבוע: Fallen של אוונסנס קליפ השבוע: - סדרת השבוע / סרט השבוע: עקרות בית נואשות משהו טוב שקרה: - משהו רע שקרה: - תיכנונים לשישבת: יומולדת למישהי תמונת השבוע: אין

Shexy Peanut

New member
:]]]]]]]]]]]

שיר השבוע:Lily Allen – The Fear Phantom Planet – Leader Phantom Planet – Big Brat Britney Spears – Circus להקת השבוע: פאנטום פלנט אלבום השבוע: לאדעת. קליפ השבוע: כל הקליפים בצ'אנל של פאנטום P: סדרת השבוע / סרט השבוע: היפה והמרובע 4, בנות גילמור וגוסיפ גירל. משהו טוב שקרה: מכבי ניצחה אתמול את אבלינו DDD: משהו רע שקרה: בנים XD תיכנונים לשישבת: לצאת עם חברים בשישי בערב שבת לנסוע לסבתא וללכת לאבא. תמונת השבוע:

Roy191

New member
אני,

שיר השבוע: Dont Panic - Coldplay להקת השבוע: K's Choice אלבום השבוע:הEP החדש של קולדפליי קליפ השבוע: -- סדרת השבוע / סרט השבוע: משהו טוב שקרה: חופש מהצבא משהו רע שקרה: קרו, לא חסר. תיכנונים לשישבת: לישון? תמונת השבוע: אם הייתי במחשב שלי הייתי שם..הו וול..

בהחלט אנשים מפגרים לא חסר חח

שם: שיר גיל: 15 עירמגורים: ראשל"צ פייסבוק\מסנ\משו?: פייסבוק- shir izhackyan הוסיפו בהמוניכם תמונה שלכם [לא חייב.]: קיי דמות אהובהD:: סיד
שיר השבוע: כל מיני של הקוקס להקת השבוע: הקוקס והיוזד והקירלז אלבום השבוע: אינסייד אין אינסייד אאוט\קונק קליפ השבוע:
סדרת השבוע / סרט השבוע: סדרה- איך פגשתי את אמא ושני גברים וחצי..ובדוק היה לי סרט.. אבל שכחתי. משהו טוב שקרה: קניתי בגדיייים. ועיצבתי תחדר מחדש קצת והייתי בשיעור איפור בקריולן ת"א עם חברה של אחי והיה כזה כיףףף. משהו רע שקרה: לא יצאתי לאף מקום בסופ"ש ורבתי עם ההורים תיכנונים לשישבת: די נו תמונת השבוע: תמונה שלי או תמונת השבוע. חח

למעלה