סטטיסטיקות!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo20.gifסטטיסטיקות!../images/Emo20.gif

והנה סטטיסטיקות חודש אוקטובר:
מספר כותבים: 39
(ירידה של שניים לעומת חודש שעבר
)
מספר הודעות: 1243
(עלייה ב13 הודעות XDD קדימה, אנחנו יכולים יותר מזה)
פורומים מועדפים: - סימפל פלאן. - הימ. - 30 שניות למאדים. - יומני הערפד. - לינקין פארק. - ג'וני דפ. - מצעדים וביקורת מוזיקה. - ימי הולדת ומתנות. - זיהוי שירים. - הפיג'מות.
הכותב המתמיד: Another Grave (שממשיכה לשמור על המקום הראשון!) BehindClosedDoors RockingLikeTheDead TicketToRide Wrath Within Hadar way\מורני666 (חולקות יחד את המקום ה-6)
התפקדות חודש אוקטובר: שם: גיל: מיקום: שיר החודש: אמן החודש: תוכנית החודש: סרט החודש: התחדשות החודש: דבר טוב שקרה החודש: דבר רע שקרה החודש: משהו להוסיף: אני מקווה שהחודש יהיו יותר הודעות, כי האלבום החדש יוצא החודש. ושיהיה לכולם חודש נפלא

Hadar way

New member
Happy New Month ../images/Emo41.gif

יאי אני כותבת מתמידה
שם: רובי
שיר החודש: פויזן-אליס קופר
אמן החודש: אליס קופר, סקיד רו, אמסיאר
תוכנית החודש: סבנטיז שואו כרגיל... וקצת חסמבה
סרט החודש: לא זוכרת
התחדשות החודש: פוסטר של זפלין
דבר טוב שקרה החודש: היה לי אחלה חודש.. פשוט כמעט כולו היה טוב
דבר רע שקרה החודש: הייתי חולה קצת
משהו להוסיף: עוד 3 שבועות ויום
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Another Grave

New member
אני עייפה.

שם: אופק.ג'ימי.
שיר החודש: משהו של רדהוט.
אמן החודש: רדהוט
מארס,אוונג'ד,סימפל.
תוכנית החודש: דקסטר
הלוחשת,סאות'פארק,החיים זה לא הכל.
סרט החודש: נערה בהפרעה,היתומה.
התחדשות החודש: מלא דיסקים*O* חולצה של הרולינג סטונסD:"
דבר טוב שקרה החודש: לימודים.
דבר רע שקרה החודש: לימודים.
משהו להוסיף: רק עוד דיסק 1,ויש לי את כל הדיסקוגרפיה של רדהוט.*O*

TicketToRide

New member
יאללה חודש חדש ! ../images/Emo129.gif

תודה לאל
. שם: נעה . גיל: 16 .. מיקום: ליד הקריות .
שיר החודש: Alter Bridge - Before tomorrow comes Alter Bridge - Blackbird Alter Bridge - Coming home Lifehouse - Take Me Away Avenged Sevenfold - Demons Avenged Sevenfold - Natural Born Killer אמן החודש: אוונג'ד . . אלטר ברידג' !$%^&&$#
תוכנית החודש: דפנטלי האוס !
וחסמבה דור 3 . 'חיים של אבאאא' . סרט החודש: לאכול להתפלל לאהוב . התחדשות החודש: סווטשרטים עם סמל ביה"ס .. מייקאפ מושלם . דבר טוב שקרה החודש: |יובלי באה אליי , היינו בבלאק , ראינו סרט היה צחוקים .. מסיבת יומולדת לחברה , היה הכי מבדר בארץ ! 92 במתמטיקה - נדיר אצלי . דבר רע שקרה החודש: חייבת ללמוד לשלוט על העצבים שלי
. משהו להוסיף: אלטר ברידג' הם מושלמיםםםםםםםםםם !
וגם הלהקה המוזרה הזאת בתמונה
.

מתפקדת :) ../images/Emo223.gif

|ת| שם: עדי |ת| גיל: עוד חודש וקצת 20 |ת| מיקום: נתניה |ת| שיר החודש: אין לי מושג, משהו של A7X |ת| אמן החודש: A7X |ת| תוכנית החודש: צווארון לבן
|ת| סרט החודש: אמממממ, ראתי רק מגודלים, סתם סרט נחמד |ת| התחדשות החודש: תיק + צמיד + מחזיק מפתחות של I LOVE LONDON, פוסטר של לונדון, דיסקים (של אסקייפ: DYING ו- THIS WAR , לינקין פארק: הייבריד, HIM : סקרימוורקס
) , עיתון קרראנג + רוק סאונד, וחולצ טוניקה מהממת *-* |ת| דבר טוב שקרה החודש: לונדון, ההופעה |ת| דבר רע שקרה החודש: לחזור לארץ? אני מרגישה יותר זרה פה מאשר שם, נשבעת |ת| משהו להוסיף: אני מאושרת ואני מחייכת כמו מפגרת אבל זה כיף:)

מורני666

New member
איך-אני-מקום-6?? כאילו, השניה חזרתי לפורום חח

שם: מורן. גיל: 20 (זקנה, אני יודעת.) מיקום: יהוד
שיר החודש: אני חושבת ש... Robbie Williams - Bodies אמן החודש: הו, בבקשה אל תאלצו אותי לבחור
תוכנית החודש: --- סרט החודש: "המבצר האחרון". התחדשות החודש: לק כחול זוהר של Chic, מחזק ציפורניים + בסיס של Laka, ארון נעליים מ-Ace. דבר טוב שקרה החודש: הרבה, אממ תקראו את הסכמ"שים חח דבר רע שקרה החודש: כנ"ל... משהו להוסיף: כן. שמתן לב שנכנסנו לחודש נובמבר??? מה שאומר ש... האלבום החדש! לא? ממש בקרובוש?

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif וואוO:

כבר חשבתי שאני היחידה שאוהבת את השיר המדהים הזה .

NoAmItA ChAn

New member
מתפקדת! D:

שם: נעם! גיל: 18 (מוזר לכתוב את זה X_X) מיקום: ת"א. שיר החודש: Cemetery Drive אמן החודש: מכ"ר, 30 סקנדס טו מארס 3> תוכנית החודש: "Hell's Kitchen", "אבודים" XD סרט החודש: היו מלא.. אבל נלך על "וול-אי" ו-"פרסי ג'קסון" D; התחדשות החודש: מלא מיום ההולדת! המון ספרים, מנגה, בובה מושלמת, 200 שקלים, מארז של העונה השנייה של "על טבעי" בדיוידי.. דבר טוב שקרה החודש: יומולדת D: למלא אנשים, וגם לי XP דבר רע שקרה החודש: המממ.. לא יודעת. משהו להוסיף: אין לי כוח ללכת לעבודהההה T___T

Wrath Within

New member
-________- ! ../images/Emo11.gif

שם:
גליה אליס יוכבד סאמרהאלדר (נעם סתמי ת'פההההה)
שיר החודש:
Crazy, Living on the Edge, Cryin' - Aerosmith Under Pressure גם בגרסא של עבדינו הנאמנים וגם בגרסא של Queen
אמן החודש:
אני!
תוכנית החודש:
האוס, יומני הערפד ובשורה מתחת (כי זה גם כמה ליגות מתחת) האלופה.
סרט החודש:
וואללה לאדעת. היו מלא.
התחדשות החודש:
התחדשתי בחיים, משהו שמעולם לא היה לי לפני.
דבר טוב שקרה החודש:
החדשות על ה-כמעט שביתה.
דבר רע שקרה החודש:
ה-כמעט שביתה. |חותך|
משהו להוסיף:
אני שבוזהההההההההההההההההההההההה!

Ayush Cohen

New member
=]

שם:אדוה כהן :) (איה זה לא השם האמיתי שלי אבל עשית יאת המתשמש הזה מזמן ואני לא יודעת אך משנים את השם אם אשפר בככל ) גיל: 16 מיקום: ב"ש שיר החודש: TOHFMIY-MCR אמן החודש: ברור ש-MCR :) תוכנית החודש:------- סרט החודש:--------- התחדשות החודש:------- דבר טוב שקרה החודש: יצא TOHFMIY ושמעתי את נה נה נ ה הרבה בסינגלס :) דבר רע שקרה החודש:-------- משהו להוסיף: גם אני רוצה לבוא למסיבה של שמיעת האלבום של MCR ב9 בנובמבר

התפקדות חודש אוקטובר

שם: מאשה גיל: 20 מיקום: אילת שיר החודש: The Only Hope For Me Is You אמן החודש: Queen חמודים שלי
תוכנית החודש: לסיים כבר עם התרגיל החופר הזה בבסיס, ואז לינקין פארק ואז אלבום חדש
סרט החודש: עדיין מתה לראות סקוט פילגרים, אולי השבוע סוף סוף התחדשות החודש: ממ... ג'קט ושתי חולצות יפות מ- H&M דבר טוב שקרה החודש: הכנתי שלוש עוגות ושלושתן יצאו אש, הייתי ממש גאה בעצמי
דבר רע שקרה החודש: כל ההכנות לתרגיל הקקי הזה

אני מינוס עברית

חהחה חשבתי שבתוכנית החודש הכוונה כאילו, למה התוכניות שלי להחודש
טוב קיצר תוכנית החודש: דקסטר, גלי וטרו בלאד

STEMINEM

New member
פיי גם אצלנו יש תרגיל..

3 חודש של הכנות וחוסר שינה רק שייגמר כבר

QueenCryBaby

New member
אבל למה תפוז שונא אותי? ../images/Emo7.gif

הוא לא נותן לי להגיב נורמלי או לפתוח הודעה חדשה, רק תגובה מהירה.
אניוואיD: שם: עדי
שיר החודש: טחחח כן כי אני גם זוכרת. אמן החודש: מכ"ר, טד"ג, דה יוזד, 30 סט"מ
תוכנית החודש: על טבעי, סמנת'ה מי?
סרט החודש: יותר מדי
התחדשות החודש: אין
דבר טוב שקרה החודש: המ המ לא יודעת. דבר רע שקרה החודש: הכל.
משהו להוסיף: תפוזבל.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני כבר לא במתמידים?! ;;

איכ צבא. >: שם: עטר גיל: 18 מיקום: ת"א? שיר החודש: HOOT- SNSD ועוד ועוד אמן החודש: אההההה אין לי כוח לפרט XD תוכנית החודש: גלי~ סרט החודש:
התחדשות החודש: הרבה דיסקים שהזמנתי ועוד לא הגיעו;; דבר טוב שקרה החודש: אהה הרבהXD דבר רע שקרה החודש: כנ"ל משהו להוסיף: הפמשגחמפהשגדםח אני רוצה שהסופר שואו 2 שלי יגיע כבר

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif התפקדות באיחור P:

שם: אירנה או באדא XD גיל:18 מיקום: בית שמש שיר החודש: MCR - the only hope for me is you ♥ אמן החודש: MCR MIKA♥ תוכנית החודש: ER סרט החודש: 400 המלקות התחדשות החודש: קיבלתי מתנות ליום הולדת 18 XD צמידים, דיסק שניש ל מיקה,מנוי לסיפרייה, עוגת שוקולד, צעיף, חתול חמוד כזה כמו מחזיק לפלפון וחברה שלי ציירה בשבילי משהו מיוחד ^^ הנה התמונה > דבר טוב שקרה החודש: יום הולדת 18 D: + חלמתי על MCR! XDDD זה היה גדוללל! דבר רע שקרה החודש: אממ אממ אמממ... לא זוכרת וטוב שכך XD משהו להוסיף: חברה שלי נסעה לברלין להופעה של מייכם!! O:: היא חיבקה את מייקי וקיבלה חתימות מכולם TT_T

למעלה