../images/Emo20.gifסיכום יומי שלי../images/Emo20.gif
לעולם יהיה לי מוזר שויקטור מתעקש להיות בדירה קטנה וחשוכה ומוכן לסבול זמנית את ערימת העצם -דיאן בשבילה . האם הוא פשט רגל ולא שמעתי על כך ?? האם חוסך לעת זקנה? קשה לו למצוא דירה\בית חדש ?? אין לו מתווך דירות שיעזור לו?
פשוט תמוה לי כל העניין הזה.. ... נינה עם הזמן הופכת להיות מאדאם בית השאנטי - מעון לנערות במצוקה קודם היתה זו מאק שישנה אצלה כשההיא רצתה לברוח מהצרות ... ועכשיו מייגן המבולבלת ... מעניין מי הבאה בתור ?? ... דרוסילה ניל והקוביות בבטן שלו : לא הבנתי איך זה שפתאום מצב הרוח שלהם הסתובב ב180 מעלות
תסבירו לי כי אני באמת כבר לא מבינה אותם ... .... כשאשלי הגיעה לדירתו החשוכה של ויקטור ודייאן פתחה לה... פתאום עלה לי רעיון לסרט חדש : " מועדון האקסיות של ויקטור" יכול להיות שובר קופות !!
..... צמד הפאתטיות מריסה ודיאן ממשיכות לשגות בפנטאזיות ... לא מצליחה לרחם על האשה הזו.. קיויתי שהיא תיכנס ותזכה לראות את הנשיקה וכך יחסכו מאיתנו את השיחות של דיאן עם מריסה...
... זהו בעצם ...
ושאלת ספויילר
מתי ויקטור יגלה שיש לו בן\בת מאשלי ??
לעולם יהיה לי מוזר שויקטור מתעקש להיות בדירה קטנה וחשוכה ומוכן לסבול זמנית את ערימת העצם -דיאן בשבילה . האם הוא פשט רגל ולא שמעתי על כך ?? האם חוסך לעת זקנה? קשה לו למצוא דירה\בית חדש ?? אין לו מתווך דירות שיעזור לו?