סיכום יומי שלי

ים כחול

New member
../images/Emo20.gifסיכום יומי שלי../images/Emo20.gif

לעולם יהיה לי מוזר שויקטור מתעקש להיות בדירה קטנה וחשוכה ומוכן לסבול זמנית את ערימת העצם -דיאן בשבילה . האם הוא פשט רגל ולא שמעתי על כך ?? האם חוסך לעת זקנה? קשה לו למצוא דירה\בית חדש ?? אין לו מתווך דירות שיעזור לו?
פשוט תמוה לי כל העניין הזה.. ... נינה עם הזמן הופכת להיות מאדאם בית השאנטי - מעון לנערות במצוקה קודם היתה זו מאק שישנה אצלה כשההיא רצתה לברוח מהצרות ... ועכשיו מייגן המבולבלת ... מעניין מי הבאה בתור ?? ... דרוסילה ניל והקוביות בבטן שלו : לא הבנתי איך זה שפתאום מצב הרוח שלהם הסתובב ב180 מעלות
תסבירו לי כי אני באמת כבר לא מבינה אותם ... .... כשאשלי הגיעה לדירתו החשוכה של ויקטור ודייאן פתחה לה... פתאום עלה לי רעיון לסרט חדש : " מועדון האקסיות של ויקטור" יכול להיות שובר קופות !!
..... צמד הפאתטיות מריסה ודיאן ממשיכות לשגות בפנטאזיות ... לא מצליחה לרחם על האשה הזו.. קיויתי שהיא תיכנס ותזכה לראות את הנשיקה וכך יחסכו מאיתנו את השיחות של דיאן עם מריסה...
... זהו בעצם ...
ושאלת ספויילר
מתי ויקטור יגלה שיש לו בן\בת מאשלי ??

b o t t e n

New member
ראית את השערות של מיגן../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

אמאל'ה
נראיתה כמו אבולה-לה.... אבל לקריקט הייתה חולצה עם צווארון מדליק

Dawn12

New member
אחלה סיכום ../images/Emo45.gif

ונחמד שכתבת אותו כי אני רק סיימתי לראות עכשיו את הפרק ואני מת מעייפות. יש נושא אחד שבכל זאת מעניין להעלות בקשר לאשלי וויקטור. תארו לעצמכם שניקי היתה בתפקיד אשלי היום, והיא היתה זו שפגעה בויקטור והסתירה ממנו את היותה בהריון. נראה לכם שהשניים האלה היו מנהלים שיחה נורמלית ותרבותית כמו שהוא ואשלי ניהלו היום? אני בספק רב. נראה כי ויקטור הרבה יותר סלחן וסבלני כשהוא עם אשלי. מה זה אומר עליהם, ומה זה אומר עליו ועל ניקי? לשאלת ה
שלך - תסמני את התאריך הבא: יולי 2008

שאלה טובה ../images/Emo45.gif

התשובה יכולה להתפרש קיצונית לכל צד שהוא. תיאוריה אחת יכולה לפרש זאת כהאהבה העזה ביותר (לאשלי) מכל נשותיו, ומנגד אפשר לומר שעם ניקי הוא יותר "קשה" כי יותר אכפת לו והיא יותר חשובה לו, וכשהוא נפגע ממנה מן הסתם הכבוד שלו נפגע יותר מאשר אם זו היתה אישה אחרת והוא לא עושה הנחות. (יש גם אפשרות שלישית שאומרת שהתסריטאי זורק קוביה ומחליט מה לעשות על-פיה
) רק אוסיף שיש לזכור שהוא לא היה בקשר קרוב עם אשלי בחודשים האחרונים, אז זאת לא ממש פגיעה ישירה שלה בו, עם כל הכבוד. ואהבתי מאוד את הסצינה האחרונה שלהם, יהיה נחמד אם רונני אפילו יעלה אותה בסרטון קצר... לגבי דרו וניל גם אני תהיתי על העניין, יכול להיות שהסקס לא היה משהו? ונורא התאכזבתי שלא ראיתי את השטיח המפואר במשרד החדש של כריסטינה, קצת עקביות, אנשים!

ים כחול

New member
תודה שחר../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

גם אני חושבת כמו צהובי שויקטטור (הצבוע) מחמיר יותר עם ניקי כי היא אהבת חייו האמיתית כל השנים והיא פגעה בו הכי חזק מכולן !!! לכן קשה לו לסלוח ... .... צהובי מושפע קצת מהסדרה מיכאלה הא? גמני רואה וניקרעת מצחוק . הסדרה- קומדיה טובה עם ציניות שנונה . ודן אקריש הורס אותי לגמרי עם היציאות שלו - הוא הטעם האמיתי של הסדרה .

b o t t e n

New member
התשובה שלך מקוממת...

זה כמו להגיד לאשה מוכה ששוכבת בטיפול נמרץ שזה מאהבה
לדעתי, הוא פשוט לא מעריך את ניקי...לא מסתכל עליה כעל שווה לו, אלא, מלמעלה...כמו שהפך אותה לגברת...סטייל סינדרלה, ואז הוא מצפה ממנה לציית לו. ואגב, בנדרים הנוצרים של החתונה זה מופיע: טו הונור אנד טו אוביי. איכס:-}

ים כחול

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני המומית איך הגעת לזה ?? אין בכלל קשר
אני מקוממת ?? התשובה שלי נובעת ממה שאני רואה ומאופיו המחריד של ויקטטור ואנא ממך אל תשוי זאת לאשה מוכה
, כי אם זה היה כך אז תגובתי הייתה שונה וחריפה יותר . לא הוגן מצידך לכתוב זאת !! זו דעתי ולא מתחרטת עליה ולא כתבתי זאת מתוך הבנה לדמות כי מעולם לא הבנתי ולא מעוניינת להבין את הטיפוס הזה . אין צורך לאבד פורפורציות בתגובות .

b o t t e n

New member
זה היה בצחוק../images/Emo140.gif

למרות שעל ההמשך אני חושבת שזה נכון, שיש לו רגשות פטרוניים כלפיה, והוא לא רואה אותה כאדם בזכות עצמה, אלא, בזכות עצמו.

ים כחול

New member
איך אדע כשזה בצחוק ??

אני פשוט מאד רגישה לנשים מוכות ...תביני .. ועכשיו בלי קשר, כל דבר שלילי על ויקטטור - מסתדר לי
הוא באמת רכושני כשמדובר בנשים שלו , ולדעתי אם אשלי תינשא לו הוא יקבל גם עליה בעלות , הוא פשוט כזה , חושב שהן איזה חפץ שמחכה לו בבית עד שהוד רוממותו יחזור מעבודה . ועוד ועוד... טיפוס מבחיל.
לך בוטן

יוליקה

Member
מנהל
לי יש תיאוריה שונה בעניין

ויקטור הוציא את ניקי ממועדון החשפנות בו עבדה כחשפנית. במשך שנים טיפח אותה ו"חינך אותה" מחדש. הוא השקיע בה הרבה מאד מאמץ בשביל להגיע לתוצאה. אצל אשלי זה בא מהבית - טבעי. לכן עם ניקי הוא הרבה יותר ביקורתי כי היא "יציר כפיו".

junny

New member
אני איתך

ואני גם חושבת שאשלי היא הבחורה ה"חזקה" היחידה שויקטור מעריך, כמעט כל שאר הנשים שלו היו נשות בית: הופ היא דוגמא.. ואת דיאן הוא הפך לאחת כזו למרות שהיא היתה מאאוד קריירסטית- מישהו רואה אותה עובדת עכשיו. הוא פשוט מעדיף את הנשים שלו נזקקות ואשלי היא יוצאת דופן- הוא לא מנסה לשנות אותה הוא פשוט מעריך אותה

ים כחול - יופי של סיכום!../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

את מנסחת את הדברים קצר וקולע והכי חשוב משעשע! ממש תענוג!!! אהבתי את הסצנה בסוף הפרק של ויקטור ואשלי, לראות את ויקטור עם דמעות בעיניים מנשק את אשלי מחזיר אותי לימים ההם לפני שהחליפו את אשלי במלעונה ההיא... ואני גם חושבת כמו BOTTEM שבשביל ויקטור ניקי לפעמים היא האשה הקטנה בבית ועליה הוא מתרגז מדברים קטנים יותר, ולאשלי הוא מתנהג יותר באצילות, ולחשוב עוד שאחיה הוא האויב מס' 1 שלו אז כנראה הרגשות שלו לאש ממש חזקים כי זה לא מפריע לו בגרוש...

אבל בלי להשוות את ניקי לאשה מוכה כי

פשוט היחסים שלה ושל ויק יותר מורכבים. היא גם אם 2 ילדיו ורק על הבעיות של שתי אלה יש להם עוד 100 סיבות לריב... בכלל, נראה לכם שויקטטור יכול על מיס פיגי?! שהיא עצבנית היא זורקת מכל הבא ליד! הוא זה שצריך להיזהר!!!

למעלה