סיכום שבועי

Cherry Lips14

New member
../images/Emo20.gifסיכום שבועי../images/Emo20.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: שיר השבוע של GC: שיר השבוע לא של GC: תוכנית השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: תמונת השבוע: תוכנויות לשבוע הבא: שבוע טוב3>3>3>

r love gerard

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

משהו טוב שקרה השבוע:מממ..החופשD: משהו רע שקרה השבוע:שהיום באים אלינו אורחים ממש מעצבנים>< שיר השבוע של GC:ממממ..לא שמעתי ג"ש שיר השבוע לא של GC:יש הרבה: white lies- paolo nutini The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down Nightwish - end of all hope him- soul on fire my chem- sleep my chem- the sharpest lives my chem- mama
תוכנית השבוע:סקראבס
סרט השבוע:על הקצה- קליאן מרפי מאכל השבוע:לא יודעתXD יציאת השבוע:לחברה שלי היה יומהולדת. היה כזה כיף>< תמונת השבוע:אני בהודעה מהירה, אני שמה עוד רגע תוכנויות לשבוע הבא:לישולישוןלישוןלישון. רק שההורים שלי מתכננים אחרת. שלושה טיולים הם תקעו לי!><

wouldn't you rather be a widow?

than a divorcee...
משהו טוב שקרה השבוע: יום רביעי ^.^ הערב חג..
משהו רע שקרה השבוע: הייתי אמורה לנסוע היום לים המלח וזה נדחה.. >_>
שיר השבוע של GC: אמושנלס
שיר השבוע לא של GC: Sum 41-Still Waiting Sum41 - Pieces Sum41 -Fat Lip Third Eye Blind- Semi Charmed Life
FOB-Champagne For My Real Friends, Real Pain For My Sham-Friends FOB-The Take Over, The Break's Over בחיים לא יימאס לי ממנו
P!ATD-Nails for Breakfast, Tacks For Snacks HIM-Beautiful Blink 182-I Miss You Blink 182-All The Small Things
תוכנית השבוע: איש משפחהההXDD
סרט השבוע: ---
מאכל השבוע: טחנו במקדונלדס טל XD איי היה טעים XDD
יציאת השבוע: "אני כולי מטאל..סיסטם אוף א דאון, קורן, בולט פור מיי וואלנטיין, אוונג'ד סוונפולד... פתאום טוקיו הוטל" > טל מתוודה על טעמה האישי במוזיקה "לכל אחד יש ריאן קטן בנשמה" > טל מתוודה על חיבתה לריאן רוס ~אני חורטת שמות להקות ואת שמותינו שלי ושל טל על עמוד בתחנה עם סיכת ביטחון בגודל הבית שלכם~ "סליחה?אפשר לשאול אותך משהו?" "כן" [למה לעזאזל אמרתי כן?] "גם בבית שלך את חורטת ככה על הדברים?!$?@?%?" > זקנה מהתחנה שיכולה להיות בכיף המורה לתנ"ך שלי החליטה להטיף לי מוסר וזכתה לכינוי the old biiottchh!
תמונת השבוע:
אהאהאההא
תוכנויות לשבוע הבא: יומהולדתתתתתתתתתD::::::::::::::::

XnevermindX

New member
../images/Emo67.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חופששש =] באה אלינו מישהי מגרמניה והיא חמודה :] [חפרתי,די] משהו רע שקרה השבוע: כלום נראלי =] שיר השבוע של GC: All black שיר השבוע לא של GC: The New Transmission-LostProphets Plain White Ts - Hey There Delilah The almost-say this sooner Bring Me The Horizon-Medusa תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: עידן הקרח והגבר המושלם
. מאכל השבוע: קציצות
יציאת השבוע: תהיה מחר =] לקריון
תמונת השבוע: אוליבר, BMTH
תוכנויות לשבוע הבא: פסטיבל עכו
כל השנה אני מחכה

Zaider

New member
../images/Emo19.gif

משהו טוב שקרה השבוע: כמה דברים הסתדרו בבצפר. משהו רע שקרה השבוע: \\\\\\\= שיר השבוע של GC: Mountain
שיר השבוע לא של GC: Kelly Clarkson- Sober תוכנית השבוע: נמלטים סרט השבוע: דיסטרביה [נראלי שככה כותבים את זה
] מאכל השבוע: קוסקוסXDDDD יציאת השבוע: אתמול לסרט [: תמונת השבוע: פיט
תוכניות לשבוע הבא: תל אביבבבבב. D:

PerfectSP

New member
כנסו ביצ'ס../images/Emo11.gif ../images/Emo190.gif

D: משהו טוב שקרה השבוע:מצאתי קונה לנייטוויש משהו רע שקרה השבוע:הממ,היה.. שיר השבוע של GC:המ... קיפ יור הנדס אופ מיי גירל!!!!!
שיר השבוע לא של GC:המ... Forgotten Children\Vergessene Kinder-Tokio Hotel תוכנית השבוע:המממ.
.אולי Tha OC
סרט השבוע:אני בקושי רואה סרט פעם בשנה!אז בשבוע?!
מאכל השבוע:אופ אתכם...קורנפלקס
אין יותר מדי מה לאכול חוץ מזה יציאת השבוע:דודים שלי?
תמונת השבוע:אני צילמתי מהחדר שלי בקומה השנייה בגינה,יצא יפה
תוכנויות לשבוע הבא:למכור את נייטוויש ולקנות לטוקיו הוטל!!!!!!!!!!!@#$%$@#&^@#$%#&$#%&^!#$ אה,ושלושה ימים רצופים בת"א,מפגשים וכדומה
וכמובן.... ההופעה של טוקיו הוטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WaitForTomorrow

New member
סתם כי משעמם לי...../images/Emo110.gif

משהו טוב שקרה השבוע: החופש!! משהו רע שקרה השבוע: השעמום שיר השבוע של GC: IJWL כי אני שומעת אותו עכשיו... שיר השבוע לא של GC: יילוכרד- אוונדייל אכוסטית תוכנית השבוע: שנות ה-70 סרט השבוע: אחי, איפה המכונית שלי? מאכל השבוע: פסטה!! יציאת השבוע: יום כיפור (?) תמונת השבוע: ETF ו-BTF תוכנויות לשבוע הבא: לעשות שיעורים??

למעלה