סיכום שבועי

Cherry Lips14

New member
../images/Emo20.gifסיכום שבועי../images/Emo20.gif

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של גוד שארלוט:
שיר השבוע לא של גוד שארלוט:
סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
יציאת השבוע:
תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
לסיכום איך עבר החופש:

Cherry Lips14

New member
יאללה בא ליD:

משהו טוב שקרה השבוע:אמ.חופש כנראה. משהו רע שקרה השבוע:כאבי בטן שיר השבוע של גוד שארלוט:break apart her heart שיר השבוע לא של גוד שארלוט:The Red Jumpsuit Apparatus-Disconnected סרט השבוע:פיתוי ברשת איזה סרט טוב. תוכנית השבוע:דה אוסי,עקרות בית נואשות,דירת המצוירים,איש משפחה
יציאת השבוע:חג אצל חברה^^ תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:בית ספר כנראה. לסיכום איך עבר החופש:היה אחלהD:

Zaider

New member
../images/Emo19.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חופש
תל אביב ! משהו רע שקרה השבוע: הייתה בתומר חולצה של ג"ש אבל לא לקחתי כי היא הייתה XL. וכבר יש לי חולצה שהיא XL בבית וזה לא טוב עליי [מנסתם] XD שיר השבוע של גוד שארלוט: The click שיר השבוע לא של גוד שארלוט: FOB- Me & You סרט השבוע: תוכנית השבוע: נמלטים יציאת השבוע: תל אביייייייב !@%$!# תמונת השבוע: אינלי כוח, אח"כ
תוכניות לשבוע הבא: כלום >< לסיכום איך עבר החופש: נחמד :) שבוע טוב

yuvalid1

New member
שבוע טובבבבב

משהו טוב שקרה השבוע:עוד הליקס משהו רע שקרה השבוע: חום שיר השבוע של גוד שארלוט: i want candy שיר השבוע לא של גוד שארלוט: הזמן שלך -היהודים סרט השבוע: קזינו רויאל תוכנית השבוע: יציאת השבוע: תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הבא:נזרום לסיכום איך עבר החופש: רגיל ואצלכם<?

=]

משהו טוב שקרה השבוע: היומולדת שלי=] משהו רע שקרה השבוע: פרדדדדד עזבבבב אתתתת טייקינגגגגגגגגג שיר השבוע של גוד שארלוט: קיפ יור הנדס אוף מיי גירל שיר השבוע לא של גוד שארלוט: build god של פאניק dark alley [ברורר שזה לא השם המלאXD] של פוב whats it feel like to be a ghost של טייקינג sleep של מכר סרט השבוע: סקארייי מובייייייי 3>>>> [מת לצעוק
] כל הטרילוגיה עעע
תוכנית השבוע: חבריםםם
יציאת השבוע: o_o תמונת השבוע: ~אקראיתת!~ תוכניות לשבוע הבא: יום הולדת לאח שלי לסיכום איך עבר החופש: סבבה!!

למעלה