סיכום שבועי

../images/Emo20.gifסיכום שבועי../images/Emo20.gif

שיר השבוע של קלי שיר השבוע לא של קלי אלבום השבוע סרט השבוע תכנית השבוע דבר טוב שהיה השבוע דבר רע שהיה השבוע

my kelly

New member
סיכוםמכום - שבועי:

שיר השבוע של קלי: ALREADY GONE שיר השבוע לא של קלי: ONE STEP AT A TIME השיר הדביק אותי ב-MTV במיוחד הפזמון... חח :) אלבום השבוע: JORDIN SPARKS סרט השבוע: אין תכנית השבוע: המירוץ למיליון הגמר שהיה... דבר טוב שהיה השבוע הוא: מסיבת סיום והיה קטלני... דבר רע שהיה השבוע: אין

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifמסכמ"ש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של קלי:
Already Gone
שיר השבוע לא של קלי:
Hoobastank – The Reason Aqualung – Brighter Than Sunshine The Cranberries – Zombie Alanis Morissette – Crazy U2 – One Nick Cave and the Bad Seeds – The Ship Song Oasis – Don't Look Back in Anger
אלבום השבוע:
נראה לי החדש של פלסיבו...למרות ששמעתי אותו פעמיים, וזהו!. אני צריך לשמוע אותו עוד
סרט השבוע:
אממממ לא יודע, אין משהו מיוחד...
תכנית השבוע:
מסודרים, דני הוליווד, תיכון השיר שלנו. (משנה את השאלות האחרונות קצת
)
דבר טוב שיהיה השבוע:
יום ראשון- מסיבת סיום (ויש לי תפקיד גדול XDD), והעונה החדשה של דם אמיתי
יום שלישי- מימדיון עם השכבה
יום שישי- סוף שנה תודה לאל
דבר רע שיהיה השבוע:
יום שישי- היום האחרון שלי בבצפר הזה לכל החיים XD...מה שכן, יש מלא ילדים שאני שנה הבאה לא רואה, וזה די מבאס

Rontwins

New member
השבוע האחרון של הלימודים@@#%@!#../images/Emo3.gif

שיר השבוע של קלי: Already Gone Cry Impossible שיר השבוע לא של קלי: Ashley Tisable - Tell Me Lies
בבקשה אל תשאלו למה אהבתי את האלבום החדש שלה, אני מתבייש בזה חחחח אלבום השבוע: Lily Allen - It's Not Me, It's You
סרט השבוע: דמדומים - ירח חדש שיצא בקרוב תכנית השבוע: How I Met Ur Mother
דבר טוב שיהיה השבוע: יום ראשון - מגיש פרוייקט שעבדתי עליו מלא זמן, סוף סוף גומר עם זה בכללי כל השבוע - סוף סוף נפטרתי מכל העומס של הלימודים בגלל הסופ''ש יום חמישי - סיום הלימודים
דבר רע שיהיה השבוע: ראשון - לקבל עבודה ענקית ממש לחופש במתמטיקה מהמורה המעצבנת שלי
חמישי - פרידה מכל החברים המקסימים שלי + תעודות (מוזיקה של סרט אימה חחח)

Because Of May

New member
ג'נסן פאקינג אקלס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif.../images/Emo109.gif

שיר השבוע של קלי: מממ, סובר
.
שיר השבוע לא של קלי: Flyleaf – Breathe Today Flyleaf – I'm So Sick Flyleaf – Fully Alive Flyleaf- Cassie Linkin Park- By Myself Radiohead – Karma Police Placebo – For What It’s Worth
Marilyn Manson – Arma-goddamn-motherfuckin-geddon My Chemical Romance – Desert Song
אלבום השבוע: Flyleaf-Flyleaf
. אני לא מאמינה שהתאהבתי בהם שוב, בד"כ זה לא קורה לי עם להקות
.
סרט השבוע: "דמדומים". לא שראיתי אותו שוב (
), פשוט קניתי ספר שמתעד את כל מאחורי הקלעים של הסרט ושמעתי את הפסקול, סו... אהה, ו"שליחות קטלנית 4", מומלץ!
. וראיתי חצי מרובוטריקים 1, אבל נרדמתי
.
תכנית השבוע: על טבעי עונה 3
. שנות ה-70, עונה 6, 2. וחצוייה XDD.
דבר טוב שהיה השבוע: שבוע הספר, התקדמתי המון בעל טבעי, שינוי אווירה ואנשים חדשים
. והתקדמות עם הבאס
.
דבר רע שהיה השבוע: לא יודעת
.

../images/Emo152.gif

שיר השבוע של קלי: My Life Would Suck Without You
שיר השבוע לא של קלי: Akon ft Dulce Maria – Beautiful Mariah Carey – Don't Forget About Us David Guetta feat. Kelly Rowland – Love Takes Over Janet Jackson – Call on Me
אלבום השבוע: Mariah Carey – The Emancipation of Mimi
סרט השבוע:
תכנית השבוע: הגמר של המירוץ למיליון.
דבר טוב שהיה השבוע: סיימתי בגרויות :)
דבר רע שהיה השבוע:

Yammit04

New member
../images/Emo209.gif

שיר השבוע של קלי - דונט לט מי סטופ יו שיר השבוע לא של קלי - אממ... Westlife - Fool Again אלבום השבוע נממ.. Teenangels 3 סרט השבוע סיפור סינדרלה עם סלנה גומז חחחחחחחחחח תכנית השבוע אממ קאסי? דבר טוב שהיה השבוע חופש חופש חופש חופשששששש D : דבר רע שהיה השבוע יותר מדיי חם בארץ הזו , וגם מייקל ג'קסון

למעלה