סיכום שבועי

B a m b o o k

New member
../images/Emo20.gifסיכום שבועי../images/Emo20.gif

השבוע שעבר
-שיר השוע של אינפקציה: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

hkatsman

New member
../images/Emo11.gif

השבוע שעבר -שיר השבוע של אינפקציה: זה היה ביתי - שיר השבוע: Dream Theater-You not me - אלבום השבוע: Bob dylan-Highway 61 revisited - האדם שעשה לכם את השבוע: שכן שלי שמתי שירדתי במדרגות הביא לי גרעיני אבטיח חח - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ''הולך איתך לכל מקום בלעדייך לא יכול'' (הפועל פ"ת
) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)''ילדה, בת כמה את?'' - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: מרק עוף - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הלכתי לנגן עם חברים - משהו שהרס את השבוע: ההפסד 3-2 היום לאשדוד. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת יומולדת לידידה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהפועל תנצח בדרבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:הדרבי סתם: - תמונה מגניבה:

האומנם, סימני חיים מפורום אינפקציה?

השבוע שעבר -שיר השוע של אינפקציה: ורד - שיר השבוע: James Blung - High - אלבום השבוע: Incubus - Light Grenades - האדם שעשה לכם את השבוע: ידידה שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I picture your face, in the back of my eyes.. (Incubus - Anna Molly( - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - 'יוווווו מחר מורידים את סדאם!!!' 'להפך, מחר תולים אותו!' - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הצלחתי להתחיל עם מישהי שרציתי^^ - מאכל השבוע: הוווווווווו סטייייייייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מה שבטוח זה לא מבחן בספרות. - משהו שהרס את השבוע: דיכאון. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהיה לי מישהי בסילבסטר (שיט, מחר) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שתי ידידות שלי מי"א שיוצאות לטיו"ש סתם: - תמונה מגניבה: חבר שלי מהדביאנט צייר.

RRedbulbul

New member
פאקקק תמסור לו שהוא הכי מוכשר בעולם

השבוע שעבר -שיר השבוע של אינפקציה: אין לי!! - שיר השבוע: ככה זה לאהוב אותך - ברי המלך! - אלבום השבוע:מחפשים את דורות - שוטי הנבואה - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ.. חברה טובה.. =].. - משפט השבוע בשיר :השיר שקם (כולו).. של אינפקציה.. - דבר שהשגתם השבוע:כמה שירים שהייתי צריך.. - מאכל השבוע:צ'ונט חחח - משהו שעשה לכם את השבוע: שום דבר לא עשה את השבוע.... - משהו שהרס את השבוע:הייתי צריך ללכת לבית חולים.. =\ השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מבחן בתנך - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מוות למורה בתנך חחח - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משתוקק =\ שבוע טוב לכולם!

הנה הנה הנה הוא בא!

השבוע שעבר -שיר השוע של אינפקציה: פולנים - שיר השבוע: מוש בן ארי-ילד מזדקן - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: מאי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כמה זה מוזר שחיים משעמום" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "ירון לינדין קשוש" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): וואו. הממ. קיבלתי חיבוק מהמורה שלי למתמט..? - מאכל השבוע: כריך בקפה ג'ו. היה אחלה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היומולדת של אחי הגדול^^ - משהו שהרס את השבוע: העזיבה של אסף וברק
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומכלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות את ההוא.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את ההוא^^ סתם: - תמונה מגניבה:

B a m b o o k

New member
:]]

השבוע שעבר -שיר השבוע של אינפקציה: שלי - שיר השבוע: אביתר בנאי-אקדח - אלבום השבוע: שילה פרבר-תתנהגי יפה - האדם שעשה לכם את השבוע: בר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עוד מעט רוח חדשה תגיע, תהפוך אותי ציפור (אבטיפוס-ציפור) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: פיצה של אמא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: גשם!!!!!
- משהו שהרס את השבוע: אממ כלום השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות אנשים אהובים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פורום שייגעצ סתם: - תמונה מגניבה:

והינה אני.

שיר השוע של אינפקציה:שקם - שיר השבוע:Nightwish-Dark Chest Of Wonders - אלבום השבוע:Arch Enemy - Doomsday Machine - האדם שעשה לכם את השבוע:ליאור חבר שלי שאני לא רואה אותו הרבה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אנשים חלאות אך נמשיך לאהוב אחד את השני" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"No black cluods will distroy my day" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):Blowjob ..חחח סתם . - מאכל השבוע:פלאפל גבאי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:תחילתה של שנה חדשה - משהו שהרס את השבוע:השאלון הזה..חח השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שההורים יטוסו כבר לתאילנד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אני יעבור מבחן בתנך - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את כולכם ידידיי... סתם אני מנסה להיות חנפן סתם: - תמונה מגניבה:

צכילה

New member
../images/Emo60.gif ויי פינה בפורום :)

-שיר השבוע של אינפקציה:מסעדות דגים - שיר השבוע:משהו של רגאי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:רעות - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):עוגה עוגה במעגל נחוגה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"יאאא זה נייר לקססה *ריר*" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:כימקלים למינהם :) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:היום צהריים, - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יאיר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני לא אסיים.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יאיר סתם: - תמונה מגניבה: XD

שאלה

למישהו יש שמץ של מושג מתי יצא הדיוידי? או לפחות הערכה של זמן? ד"א, יש לך קטע מהרקולס בחתימה!!!1 יא מאגניבה!!1 הכי אהבתי את המוזות

TancH

New member
יש להכניס נושא להודעה.

שיר השבוע של אינפקציה: ללא ספק זכוכיות. - שיר השבוע: בכללי TORN של נטלי אימבולרה. - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: אוגי שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "?איפה איפה איפה איפה איפה העוגה". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): נראלי ספרית הדקות ב12 - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אמממ עגיל להרחבה. - מאכל השבוע: פיצה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חגיגות השנה החדשה - משהו שהרס את השבוע: חגיגות השנה החדשה השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מתכונת במתמטיקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אמממ לא - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

השבוע שעבר -שיר השבוע של אינפקציה: טמפון עם דם. - שיר השבוע: הוא חוזר בתשובה\אריק אינשטיין - אלבום השבוע: תוך כדי תנועה\ דנה ברגר - האדם שעשה לכם את השבוע: המפ. הוא:] (ובאותו שבוע גם הרס,אבל מי בודק.) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ''אחרי שנה שלמה,כן,איפה היית? איך אוהבת אם את לא סקרנית?!'' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ''איש זה שיא,ולכן אישה זה השיא''. :] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): געגוע משו. - מאכל השבוע: לא אכלתי השבוע:X אני חולה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סילבסטר ^_^ - משהו שהרס את השבוע: ארגגג. נו,זה. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהוא ייגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: סמס מסוים. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: (אותו)

למעלה