שני סיפורים ושתי הערות
אז לשם הרקורד הייתי בוויגסטוק משעה שלוש עד חמש וחצי ככה... הייתי צריך ללכת לעבודה. אין מה לעשות. כך שאת החלק הטוב ביותר, אני מאמין, פספסתי. אבל הנה שני סיפורים קצרצרים: קודם כל נתחיל באודי. מכירים? קמיליה קורטז. אחת הדראג קווינז הענקיות והמדהימות ביותר שראיתי. קמיליה כבר עשתה הכל, התחפשה לכל דבר שיש לו שדיים, שרה כל שיר בלקסיקון ובמיוחד אם זה של סלין דיון. אבל היום היא הייתה מופלאה במיוחד. אודי עלה על הבמה, מאופר באיפור דראג מלא. שיער קצוץ מחומצן, ללא חולצה, לובש מכנסיים צמודות. כשהוא התחיל לשיר, הקול שנשמע לא היה קול נשי גבוה אלא קול גברי מובהק. המלים: I AM WHAT I AM עשו לי צמרמורת בקול הגוף. לאט לאט הבעות הפנים שלו, שפת הגוף שלו, התנועה שלו הפכו ליותר ויותר נשיים. באיזהשהוא שלב הוא לבש מין ז´קט צמוד, בלי חזייה, בלי חזה מזויף. לז´קט היה צווארון גבוה ושוליים ארוכים שנראו ממש כמו חצאית. הגבר הפך לגיברת. לא ייאמן. בין כל ההופעות שראיתי זו הייתה ההופעה המדהימה ביותר. וסיפור קצרצר: באמצע הבלאגן טלפון. אמא. היי, מה קורה.. שבת שלום. איפה אתה? בוויגסטוק. איפה? בוויגסטוק.. זה אירוע כזה של הומואים בגן העצמאות. יש פה הופעות דראג וכאלה, ממש חמוד. אולי תבואו בשנה הבאה, הבנות ממש ייהנו. נראה כבר.. טוב, אל תעשה יותר מדי שטויות. אתה בא לחגים? וכך במשפט אחד אמא שלי נתנה לי את ההכרה הזאת.. שהיא אוהבת אותי. לא חשוב מה. אני כבר לא בארון ולא מהיום, אתם יודעים. אבל האגביות שבה אמא שלי קיבלה את המקום שאני נמצא בו, בתור אחת שפעם הייתה רואה את דנה בטלויזיה ומדברת על מחלות נפש למיניהם.. אז השאננות שהיא קיבלה את זה עשתה לי כל כך טוב. שנראה לי שאולי באמת תהיה לי שנה טובה. שתי הערות קטנות ומעצבנות. - כשהגעתי לאירוע הודיעו לי השומרים הנחמדים שהכניסה היא בתשלום של 20 שקלים. שילמתי. אח"כ הבנתי שהכניסה בתשלום הפכה לכניסה חינם ועמדת התרמה. לחבר´ה שם באגודה.. גם אם נראה לכם שלא יגיעו כל כך הרבה אנשים.. זו לא סיבה לגבות כסף מאלו שהגיעו. - הצלנית היחידה שהייתה באמת הייתה חשובה מאוד. היה כל כך חם שזה לא ייאמן. רק שאלה קטנה.. למה באמצע הצלנית, שלא הייתה גדולה, שמו שני פחי זבל? הזבל לא צריך צל, אנחנו כן. חבל שהיינו צריכים לשבת מסביב לפח אשפה. אבל באמת שהיה נהדר, ו...כן, החברות שלי צדקו, כמה הומואים יפהפיים יש.. לא ייאמן. MARMELAD