סיפור חיי

nemes

New member
../images/Emo20.gifסיפור חיי

שלום לכולם מזה כמה ימים אני עוקבת באדיקות אחרי הפורום שלכם,(יש לציין שזהו פורום מבורך ואם הייתי יודעת עליו קודם היה יכול לעזור לי רבות), והתלבטתי מתי לשתף אם בכלל ונראה שעכשיו זה מתאים. לפני כשנה וכמה חודשים במהלך ההריון הראשון שלי שלווה בשמחה רבה נסעתי עם בעלי לטיול בחו"ל, במהלך הטיול חשתי פתאום בבלוטה גדולה במפשעת רגל שמאל, תחילה לא ייחסנו לזה חשיבות, חשבתי שזה מהליכה מרובה והמשכנו את הטיול בכיף. כשחזרנו לארץ ביקרתי ביקור שגרתי אצל הגניקולוג המקסים שלי והוא היה בטוח שקיבלתי מכה אבל בכל מקרה ביקש ממני ללכת לכירורג, משם הדרך ידועה לכולכם. בדיקות....... אולטראסאונד דחוף....... דיקור מיותר, ולבסוף ביופסיה שמסרה את הגרוע מכל, שכבר די ציפיתי לו, מהלחץ של כולם הבנתי שמשהו גרוע עומד לקרות. הדעות לגבי כימותרפיה והריון היו חלוקות אך אני החלטתי לחכות 3 חודשים ללידה, למרות שידעתי שהגידול יכול לגדול. הלידה היתה קשה ויפה ובסופה קיבלנו את ביתנו המדהימה. את הטיפולים התחלתי שבועים לאחר הלידה, היה מאוד קשה אך יש לי מזל שיש לי בעל מקסים תומך ואוהב שאני לא יודעת איך היתי מסתדרת בלעדיו,לכל הבדיקות והטיפולים הוא ליוו אותי והיה כתף בלילות של בכי ושל פחדים אני הייתי הצד הפסימי והוא הצד האופטימי ובלעדיו היה קל מאוד ליפול לתהום העמוקה אך הוא החזיק אותי למעלה ותמך בי לכל אורך הדרך. היום אני נמצאת 7 חודשים אחרי הסיוט,מנסה כמה שפחות לחשוב על מה שהיה ולהמשיך את החיים ולהנות מכל רגע ולמלא את חיי, להנות מבתי המקסימה שחגגנו לה שנה לפני כמה ימים. אבל מעל לכל מעופף לו ענן אפור שתמיד מזכיר שצריך להיות עם היד על הדופק, וצריך ללכת לבדיקות שגרתיות (הייתי לפני יומיים), לחזור למקום השחור הזה, אני מנסה להתעלם מזה כמה שאפשר,אך היה כל כך טוב אם הייתי יודעת שאני יכולה להיות שקטה.

תודה ../images/Emo42.gif

שבאת, שקראת, שכתבת. אותי זה תמיד מסקרן סיפור המסגרת. כי הרי בתכל'ס הפרוצדורה דומה ומוכרת הדרך. אבל כשמתקרבים קצת ויש פנים ושמות אז הסיפור הופך למשהו אחר הרבה מעבר להליכים רפואיים, מחטים ובחילות. ואיך תמיד בכל הרע הזה כן מצליחים למצוא את האדם התומך, ואת הסיבות להמשיך קדימה גם כשקשה. אני חושבת שהשקט זה דבר שמביאים. העננות האלו מרחפות ודי בצדק כי כשיום אחד כל החיים מתהפכים זה כמו להתעורר כל בוקר על צד שמאל, לרדת מהמיטה ולדפוק ת'בוהן ברגל של המיטה. אז כשבוקר אחד את עוברת לישון בצד ימין של המיטה וקמה רק משם, את עדיין זוכרת את הבוהן הכואבת. בכל מקרה, הענן האפור הופך עם הזמן לעננה קטנה ותכולה. מאחלת לך את השקט. הוא בתוכך, את יודעת.. סופשבוע טוב גלי

rubber duck

New member
נדבר לקרוא שאת כבר אחרי

קחי את הזמן ותני לגוף להתואשש מהטיפולים יגיע הרגע שתסתכלי לאחור ותגידי שזה אמנם לא היה קל אבל היה שווה שרון

../images/Emo140.gif

אני יכולה רק לצטט את הפרופסור שמטפל באימי ואלו הם דבריו: "בעוד מספר שנים את תביטי לאחור ותאמרי: לפני מספר שנים עברתי טיפולים וסבל נוראי אבל בסופו של דבר זה היה משתלם וזה מאחוריי. אנחנו צריכים ללמוד להסתכל קדימה אל עבר העתיד ולחשוב על דברים טובים יהיה בסדר....לא לאבד תקווה אני מאמינה שהעתיד יהיה טוב אל יאוש. בהצלחה לכולם

אביתר27

New member
../images/Emo50.gif

קודם כל טוב לשמוע שזה כבר מאחורייך ועברתם את התקופה הקשה הזאת. לגבי הבדיקות והעתיד אגיד לך את האמת אנחנו ממש רחוקים מזה כך שזה נשמע כמעט דמיוני. אבל משהו שכדאי לזכור לחיים בכלל אף אחד לא יודע מה נקבע לו מה יהיה איתו איך ומתי, אז הכי חשוב זה באמת להגיד תודה על כל יום שעבר בכיף בבריאות עם המשפחה ולדעת שבכל מקרה מתמודדים עם התוצאות של הבדיקות בתקווה שהם תמיד יהיו תוצאות טובות... בטח שזה מלחיץ כשצריך לחזור לעשות בדיקות אבל תסתכלי על זה כך - כבר התמודדת עם זה וניצחת גם במקרה הכי גרוע את יודעת שיש לך את הכוחות. בהצלחה

nemes

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif||

תודה לכולם על התמיכה והעידוד אהבתי במיוחד את הדימוי של הבוהן שנתקעת ברגל המיטה כי יש תקופות שאני קמה בבוקר וזה מה שאני זוכרת מאחלת לכם המשך שבוע נעים וקל

למעלה