סיקור אלבום

heaven is here

New member
../images/Emo20.gifסיקור אלבום

החלטתי לשבת קצת ולשמוע את הדיסק הראשון ולהסיק מסקנותיי ממנו לעומת הדיסק השני ובכלל.. אז ישבתי ושמעתי. הדיסק פותח בשיר שכולנו בטוחים בתחילתו שזה הולך להיות שיר קצת טיפשי עד שמגיעים לפזמון! כי הפזמון מצויין
אח"כ מסעדות דגים
שיר על אדם שרוצה לעבוד במסעדת דגים ואח"כ גם להיות פחח ולא משנה לו באיזו רשת.. הגענו לאציטון! וואו איזה קצב, איזה מילים מלאות משמעות
שיר טוב! אלטעזאכן אלטעזאכן! שיר על האנשים שעוברים ברחובות וצועקים "ספה שטיח פריג'ידר תנור גז מכונת תפירה מכונת כביסה" פשוט קונים הכל ורדדדדדדדד המתאבדת הסדרתית שרוצה להקדים את מותה עולה על מגדל ומנסה להחליט על מי ליפול היום
ורד אוהבים אותך! בקבוק עלי בקבוק עלי [וכולם זורקים בקבוקים] שוקי החננה שכל המורים משבחים והמנהל מהלל חושב שלא יזיק לפגוש את סמדר השמנה ובסוף כולם מרביצים לו! שיואו מסכן
זכוכיות, השיר שבזכותו גיליתי שכולכם סאדיסטים
שיר מעולה, השיר שבזכותו אני אישית הכרתי את אינפקציה. "המוןןןןןןןןן המוןןןןןןןן זכוכיות על הלשוןןןן " אני לא מאמין שאני גר בפתח תקווה! שיר מצויין לכל האנשים שגרים בכל מקום חוץ מבפתח תקווה שיר שוס טניס
כן טניסססססס מי לא אוהב את טניס? מעבר למגדל השחור יש מגרש לבן של טניס אוהבים טניס? נקרופיל!!!!!!!!!!!! לדעתי שיר אדיר לא אכפת לי להכין על הבוקר סנדוויץ' עם גבינה אה אה! הברוך של סלקום, בעל המילים הארוכות ומלאות כל טוב. לכו לאכול סלט של כרוב
אני לובשת רק מדיום:$ פירמידות+קרובים קרובים- לא נשכח אותם לרגע
פיקמידות מרטיט כל שערה משערותיי וקולה של יעל קראוס בהחלט עושה לי את זה סיכום:
דיסק יותר יפה מהדיסק השני [לדעתי]
דיסק ארוך- 13 שירים + שיר מתנה אחרי פירמידות
העטיפה מקסימה ממש גם מבפנים. לכו תקנו ותגלו
לא לבעלי לב חלש
זהו להפעם

sabag12

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo99.gif.

אחלה סיכום קראתי אפילו פעמיים
[דיסלקציה וזה]. קבלי ח"ח. אהבתי את הסיקור, הכל נו. אוהב