סקר

../images/Emo20.gif סקר../images/Emo20.gif

אני עושה עבודה על התאומות! ועכשיו הגעתי לשלב של הסקר אז הינה השאלות מקווה שתענו לי! שאלה ראשונה: האם את\ה מעריץ תאומה אחת או את שתיהן? א. מרי-קייט ב.אשלי ג.את שתיהן ד.אף אחת מהם ה. אחר... שאלה שניה: עד כמה את\ה מעריץ את התאומות? א.אני לא מעריץ אותן ב. אני לא יכול\ה לישון בלי לראות 10 סרטים שלהן! ג.אני אוהב\ת אותן אבל לא מעריץ ד.אני מעריץ אבל לא עד כדי כך שאלה שלישית: כשאיזה סידרה נגמרה של התאומות את\ה? א.בכית,וראית שידורים חוזרים ב.לא היה אכפת לי, לא אהבתי את הסידרה ג. לא משנה, יש לי את כל הפרקים מוקלטים ד. אחר.... שאלה רבעית: שאת\ה נכנס\ת לאיטרנט את\ה ישר? א.מחפש אתרים של התאומות ב.נכנס לאתר של התאומות שאת\ה הכי אוהב\ת ג. נכנס לצאט ד. אחר... שאלה חמישית: שיש תוכנית או פירסומת של התאומות את\ה ישר.... א. רושם תאריך ואת מה שהיה שם,כי זה של התאומות ב.לא אכפת לי ג.בודק על מה מדובר , כי לפעמיים יש דברים שלהן לא מעניים ד. אחר.... שאלה שישית: כמה סרטים של התאומות יש לך? א.אף אחד ב.כל הסרטים ג. אני לא קונה,אני רק משכיר ד. סרט אחד או שניים ה. אחר.... שאלה שבעית: אם יש לך אפשרות לכתוב לתאומות מכתב מה תעשי\ה? א.כלום ב.ישר אכתוב להן ואשלח ג.אני לא יודע\ת אנגלית ד.אחר... שאלה שמינית: איך את\ה מעדיף את התאומות ? א. בנות 0-8 ב.9-12 ג.13-14 ד.15-16 ה.כל הגילאים ו. שום גיל שאלה תשיעית: למה בכלל התחלת לעריץ אותן? א. חברים אמרו לי ב.ראיתי פרסומות והתחלתי להתענין ג.כי הן תאומות ד. אחר.... שאלה עשירית: אם הן לא היו תאומות את\ה עדין היית מעריץ אותן? א.כן,בטח ב.לא ג.רק מרי-קייט ד. רק אשלי ה. אחר... שאלה אחת עשר: בן\בת כמה את\ה? תודה מקווה שתענו זה מאוד יעזור לי בעבודה!!

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gifתשובות../images/Emo29.gif

1.ג 2.ג 3.ד- חבל אבל לא בוכה! 4.ד-בין השאר הולכת לאתרים של התאומות 5.א 6.ד 7.ד-אם יהיה לי כוח וזה כתובת כמה שיותר ישירה, אני אחשוב על זה 8.ד 9.א 10.ד 11. בת 17 וחצי מקווה שעזרתי

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

שאלה ראשונה: האם את\ה מעריץ תאומה אחת או את שתיהן? א. מרי-קייט ב.אשלי ג.את שתיהן ד.אף אחת מהם
ה. אחר... שאלה שניה: עד כמה את\ה מעריץ את התאומות? א.אני לא מעריץ אותן ב. אני לא יכול\ה לישון בלי לראות 10 סרטים שלהן!
ג.אני אוהב\ת אותן אבל לא מעריץ ד.אני מעריץ אבל לא עד כדי כך שאלה שלישית: כשאיזה סידרה נגמרה של התאומות את\ה? א.בכית,וראית שידורים חוזרים ב.לא היה אכפת לי, לא אהבתי את הסידרה ג. לא משנה, יש לי את כל הפרקים מוקלטים
ד. אחר.... שאלה רבעית: שאת\ה נכנס\ת לאיטרנט את\ה ישר? א.מחפש אתרים של התאומות ב.נכנס לאתר של התאומות שאת\ה הכי אוהב\ת ג. נכנס לצאט
ד. אחר... שאלה חמישית: שיש תוכנית או פירסומת של התאומות את\ה ישר.... א. רושם תאריך ואת מה שהיה שם,כי זה של התאומות ב.לא אכפת לי
ג.בודק על מה מדובר , כי לפעמיים יש דברים שלהן לא מעניים ד. אחר.... שאלה שישית: כמה סרטים של התאומות יש לך? א.אף אחד ב.כל הסרטים ג. אני לא קונה,אני רק משכיר
ד. סרט אחד או שניים ה. אחר.... שאלה שבעית: אם יש לך אפשרות לכתוב לתאומות מכתב מה תעשי\ה? א.כלום ב.ישר אכתוב להן ואשלח ג.אני לא יודע\ת אנגלית
ד.אחר... שאלה שמינית: איך את\ה מעדיף את התאומות ? א. בנות 0-8 ב.9-12 ג.13-14
ד.15-16 ה.כל הגילאים ו. שום גיל שאלה תשיעית: למה בכלל התחלת לעריץ אותן? א. חברים אמרו לי ב.ראיתי פרסומות והתחלתי להתענין ג.כי הן תאומות
ד. אחר.... שאלה עשירית: אם הן לא היו תאומות את\ה עדין היית מעריץ אותן? א.כן,בטח ב.לא ג.רק מרי-קייט ד. רק אשלי
ה. אחר... שאלה אחת עשר: בן\בת כמה את\ה? 13 וחצי.

תשובות...

שאלה ראשונה: האם את\ה מעריץ תאומה אחת או את שתיהן? א. מרי-קייט ב.אשלי ג.את שתיהן ד.אף אחת מהם ה. אחר... שאלה שניה: עד כמה את\ה מעריץ את התאומות? א.אני לא מעריץ אותן ב. אני לא יכול\ה לישון בלי לראות 10 סרטים שלהן! ג.אני אוהב\ת אותן אבל לא מעריץ ד.אני מעריץ אבל לא עד כדי כך שאלה שלישית: כשאיזה סידרה נגמרה של התאומות את\ה? א.בכית,וראית שידורים חוזרים ב.לא היה אכפת לי, לא אהבתי את הסידרה ג. לא משנה, יש לי את כל הפרקים מוקלטים ד. אחר.... שאלה רבעית: שאת\ה נכנס\ת לאיטרנט את\ה ישר? א.מחפש אתרים של התאומות ב.נכנס לאתר של התאומות שאת\ה הכי אוהב\ת ג. נכנס לצאט ד. אחר... שאלה חמישית: שיש תוכנית או פירסומת של התאומות את\ה ישר.... א. רושם תאריך ואת מה שהיה שם,כי זה של התאומות ב.לא אכפת לי ג.בודק על מה מדובר , כי לפעמיים יש דברים שלהן לא מעניים ד. אחר.... שאלה שישית: כמה סרטים של התאומות יש לך? א.אף אחד ב.כל הסרטים ג. אני לא קונה,אני רק משכיר ד. סרט אחד או שניים ה. אחר.... שאלה שבעית: אם יש לך אפשרות לכתוב לתאומות מכתב מה תעשי\ה? א.כלום ב.ישר אכתוב להן ואשלח ג.אני לא יודע\ת אנגלית ד.אחר... שאלה שמינית: איך את\ה מעדיף את התאומות ? א. בנות 0-8 ב.9-12 ג.13-14 ד.15-16 ה.כל הגילאים ו. שום גיל שאלה תשיעית: למה בכלל התחלת לעריץ אותן? א. חברים אמרו לי ב.ראיתי פרסומות והתחלתי להתענין ג.כי הן תאומות ד. אחר.... שאלה עשירית: אם הן לא היו תאומות את\ה עדין היית מעריץ אותן? א.כן,בטח ב.לא ג.רק מרי-קייט ד. רק אשלי ה. אחר... שאלה אחת עשר: בן\בת כמה את\ה? 15+

התאומות מרי קייט ואשלי הפצצות ../images/Emo23.gif

תראי עכשין אני אל כל כך זוכרת את שאלותייך אבל... אם תרצי אני יודעת מעולה עליהן!, אני מאוד מעריצה אותן בגלל שהן מצחיקות, יפות וחכמות!, אם אני מפסיקה פרק או שתיים. אז משבילי זה לא כל כך נורא, כי הן בסך הכל שחקניות, למרות שהן תאומות, אז מה... לי לא אכפת שהן תאומות למרות שאני מעריצה אותן מאוד, ומשתדלת מאוד לא לפספס אף פרק שלהן, ומדוע כי גם לי יש בניי דודים שהם תאומים, וזה לא סוף העולם, אך אני מקווה מאוד שתצליחי בסקר שלך!, ומאחלת לך הצלחה רבה, ואני גם מאוד מקווה שנהנת מתשובותיי, ואם במקרה תרצי עוד פרטים... אז אני פנויה, ואת יכולה לשאול!

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

אני עונה אבל לא משקיעה / כותבת את השאלות כי אני חייבת ללכת לאימן עוד מעט
: 1. אני לא מעריצה ... נקרא לזה אוהבת אז - ג 2. ג 3. ד 4. ד 5. או ג או ד 6. א 7. ד 8. 0-8 , 15-16 9. ד 10. ה 11. 11 וחצי

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifהנה אני עונה....

מקווה שאני עוזרת לך...
ג
ד
ד... היה לי חבל אבל זה לא היה כל כך נורא...
ד\ב... אני נכנסת ישר לפורום.... זה אתר של התאומות
ד... אני מסתכלת
ג...
ד.. אני ישלח להם מכתב... ואני ירצה שהם יענו לי..
ה...
ד... ראיתי את צער גידול בנות מלפני מלאאאאאא זמן... וחשבתי שהם ממש חמודות ואז ראיתי סרטים וסדרות והתחלתי להעריץ אותם...
ד... אני ת'אמת ממש לא יודעת.. אני אוהבת אותן בתור זוג... וזה עושה אותן ממש מיוחדות...
אני בת 11 וחצי...

karin globes

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

תשובות שלי
ג. את שתיהן
ד. אני מעריצה אבל לא עד כדי כך
ד. אחר...
ד. אחר..
ג. בודקת במה מדובר, כי לפעמיים יש דברים לא מעניינים.
א. אף אחד
ד. אחר...
ד. בנות 15-16
ג. כי הן תאומות(הוספה: וגם שחקניות טובות!!)
ב. לא(הוספה: הכי כיף שהן תאומות)
13, עוד 3 ימים!!

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

-שתיהן -אני מעריץ אבל לא עד כדי כך -אחר.... - . אחר... - בודק על מה מדובר , כי לפעמיים יש דברים שלהן לא מענינים - . אחר.... - אכתוב להן ואשלח - כל הגילאים - ראיתי פרסומות והתחלתי להתענין - אחר... - 15

למעלה