../images/Emo20.gifעדכונים וסטאף - דצמבר 2006../images/Emo20.gif
חורף... קררר...
חגגנו יומולדת חצי שנה לפורום בחודש שעבר ^_^
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1578&msgid=89944686 מהברכות למדתי שיש כמה גולשים המוכנים לקחת על עצמם הפעלת פינה/פעילות, אך התקשו להעלות רעיונות. קבלו ח"ח אבל בואו ננסה לעשות את זה יותר יעיל...
נתחיל בקיים:
nadav1232 אחראי על "הכר את הפורום" כל יום שישי, ולאחרונה הוא גם היחיד שמעלה סקירות אלבומים.
מ א י י ק אחראי לתחרויות הסופרסטאר/ית.
אני פותחת שרשורי "שאלות, נצל"שים ואוףטופיק", שרשורי "חדשות שבועיים" ושרשורי "יומולדת שמח" לפי התאריכים המופיעים בלוח האירועים.
ועכשיו לשאלות:
מי מעוניין לקחת על עצמו את פינת החדשות השבועית? כל שעליו לעשות זה לזכור לפתוח את השרשור פעם בשבוע (רצוי להעביר אותה ליום שלישי כדי שלא כל כל הפינות יפתחו ביום שישי).
מי מוכן לקחת אחריות על שרשורי יומולדת? הדבר מצריך בדיקה יומיומית של לוח האירועים כדי לא לפספס אף אחד...
למי יש רעיון לפינה קבועה נוספת שהוא מעוניין לנהל?
מי מעוניין להעלות סקירת אלבום? ________________________________________________________________
הסקר התחלף!! אלו תוצאות הסקר הקודם: "והפעם, מהו הדף הראשי של הפורום בשבילנו?" הצביעו 19 גולשים 6 (31.58%) - "אני עובר/ת דרכו מדי פעם" 5 (26.32%9 - "עברתי דרכו פעם אחת" 3 (15.79%) - "אני עובר/ת דרכו פעם בשבוע" ו"מה זה בכלל הדף הראשי של הפורום? ם.ם" 2 (10.53%) - "אני עובר/ת דרכו בכל כניסה לפורום" 0 - "אני עובר/ת דרכו פעם בחודש" מהסקר הזה למדתי שלא כזה חשוב לעדכן את התכנים בדף הראשי... ^_^ בכל זאת, אמשיך להחליף את לוגו הפורום בכל 29 בחודש עד שכל הלוגואים היפהפיים שהכנתם יזכו לככב בדף הראשי. כשיסתיים הסבב (בעוד איזה שלוש שנים
) ישאר שם הלוגו של ויוי ספארו שזכה במקום הראשון.
הסקר החדש: "מי הלהקה/אמן הכי overrated ב-Jrock?" http://www.tapuz.co.il/forumspolls/showPoll_by_Forum.asp?forumid=1578 כולם מוזמנים להצביע!! ______________________________________________________________
בחנוכה יתקיים קון בעזריאלי~~ נרשמת התארגנות למפגש פורום בקון. מי מתכוון להגיע? מתי ואיפה תרצו שהמפגש יתקיים? נראה לי שכדאי להתחיל להזיז ענינים... ^_^ בקשר למפגשפיקניק, נחכה שהחורף יחלוף ונתכוונן על פסח או משהו כזה~~ זהו בינתיים, אם לא שכחתי כלום... (בטח שכחתי =/) כמו תמיד, לשאלות, טענות, הבהרות ותשבוחות, אתם מוזמנים לפנות אלי במסר אישי... אוראקל
חורף... קררר...