עדכונים - רוברט פלאנט

AeroTom

New member
../images/Emo20.gif עדכונים - רוברט פלאנט

עוד ידיעות להופעות של רוברט וה- Strange Sensation השנה הגיעו: ב-Desert Rock Festival שיתקיים ב-9 ו-10 במרץ ב-דובאי, איחוד אמירויות ערב. ובפסטיבל בפולין, ב-26 ביוני. ידיעות אלו נוספו להופעה ב-Green Man Festival ב-18 באוגוסט ב-Brecon Beacons בבריטניה.
חוץ מזה, לפני 12 ימים נערכה הופעה מיוחדת לכבוד 26 שנה להופעה הראשונה של The Honeydrippers (ההרכב הראשון של רוברט לאחר לד זפלין). רוברט כמובן היה שם וגם ג'ף בק התארח. בין השירים בסט-ליסט הם ביצעו בין השאר 2 שירים של Peter Green's Fleetwood Mac, הראשון Black Magic Woman והשני Rattlesnake Shake. גם את Big Log של רוברט ועוד. לסט-ליסט המלא, תמונות וסיקור של ההופעה: http://www.tightbutloose.co.uk/rp140207.html

AeroTom

New member
בינתיים לא פורסמו תאריכים בארה"ב

הגיוני אבל שהם יהיו גם בארה"ב. תלוי. צפוי לצאת גם אלבום חדש כנראה השנה, אז בטח יגבו אותו. נחכה ונראה.

Anuerysm

New member
והנה האחרים:

לפי סדר כרונולוגי רוג'ר ווטרס (פעם שניה) בוב דילן ניל יאנג+פרל ג'אם+פו פייטז+ווילסון מהביץ' בויז ושאר חיות הרולינג סטונס דה הו אריק קלפטון רוג'ר ווטרס (פעם שלישית)

M e n s R e a

New member
חחחח, ואם תחליט להקים הרכב פעם

תגלה את היתרון הכי משמעותי של קליפורניה (ביחד עם ניו יורק)-העיר שבה כנראה הכי קל לקבל חשיפה, להרכב צעיר. הרבה מוסיקאים עוברים לשם. אחרים שלא מנסים את מזלם בטור של חודש-חודשיים. יש לי חברים בהרכב שנוסע לשם באפרילת אישית אני מקווה להיות בניו יורק בקיץ (ניו יורק זולה יותר).

Anuerysm

New member
חשבתי על זה כבר

סך הכל אני נמצא אבל בקליפורניה רק עד אוגוסט, אבל התחברתי פה עם כמה מוזיקאים, אחד מהם הבטיח שאם הוא יקים להקה הוא יתקשר אלי בשביל להיות באסיסט

M e n s R e a

New member
ואתה עוד בסיסט, אז בכלל

בסיסט, ממה שיצא לי לראות, זה אחד התפקידים שיש הכי פחות היצע אליו, ואז הכי הרבה ביקוש. בכלל ירדפו אחריך, מהבחינה הזו.

Anuerysm

New member
וגם אני מנגן על מפוחית!~

אבל הבעיה שאנלא שר, יש לי קול חרא רצח, זה די מבאס

FunkyMonk

New member
יש יותר היצע לנגני מפוחית

מהסיבה הפשוטה שלא כל להקה צריכה מפוחית. בארה"ב, לפי סקרים אחרונים, היחס בין גיטריסטים לבסיסטים, הוא בסביבות ה-12 ל-1.. (12 גיטריסטים) זתומרת שיש מחסור בסיסטים רציני למדי.

M e n s R e a

New member
אז מישהו אחר ישיר ליווי

אני חושב שבצ'ילי פפרז פרושיאנטה עושה את זה

AeroTom

New member
הוא לא היה חבר בהרכב

אבל הוא התארח באלבום שיצא ב-84 ביחד עם אורחים נוספים (כולל ג'ימי פייג').

M e n s R e a

New member
ובהקשר הזה

לינק לכתבה מאתר של לדזפ-מסתבר שהיה אמור לצאת מזה גם אלבום, אבל הרעיון הזה לא יצא לפועל עקב מותו של אחד ממיסדי אטלנטיק רקורדס, שהיה מעורב בפרויקט. בכתבה מספרת שפלנאט עובד על שני פרויקטים חדשים, אחד עם ה-Strange sensations והשני עם Alison Krauss and T-Bone Burnett. הוא גם אמר שלא ייקח הרבה זמן עד שהם ישוחררו.

microbe15

New member
עכשיו רק צריך למצוא הקלטה של זה ../images/Emo13.gif

אגב Honneydrippers, האלבום שלהם (קצר מדי ויחיד מדי) ממש חמוד, וכל כך התבאסתי כשהבנתי שזה האלבום היחיד שלהם. מומלץ מאד להשיג אותו, למי שעוד לא עשה זאת.

AeroTom

New member
וגם ממש קל להשיגו בגרושים.

התקליט שלו הוא מהתקליטים שכמעט תמיד יהיו בחנויות יד-שניה. וגם במחירים של שקלים בודדים אפילו.

למעלה