"עדנה ותשוקה"

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif"עדנה ותשוקה"../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

יושבת מולך ענוגה אתה מביט אלי בערגה כסות הכותונת הקצרה רופפת כמו נערה עם תלתלים חומים גופך כצרוף זבדים מתוקים חולמת להוסיף עליך את גופי כמו תערובת תבלינים תרחף מעלי בתאווה לקק את שדיי בשקיקה בזרימה להתמוגג ללקק את גופך בלהט לגלגל לשון חוקרת הטעם מתקתק אוחחחחח תדחף את הלהב באפלולי אתנועע לך כמו מנגינה בתנועה חתולית מתפנקת לטף אותי כאמן מטורף תבער בתוכי כשלהבת אש אהיה לך אהובה קטנה וקטלנית נגב לי את דימעת המבוכה איתך הדמעות של עדנה ותשוקה.

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif"חושבת עליך"../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

אני חושבת עליך פתאום שותה ויסקי מעשן סיגריה עיגולי עשן אפופים באויר אתה מדיף ריח ניחוח בושם משכר ריח של דבש המגע מסגל רוך כמשי אתה מעורר תאווה אני מלטפת את גופך בשקיקה בוא נתנה אהבים שים על שדיי את ידייך המושלמות פסל את גופי כאומן בקי במלאכתו בוא נניח לגוף לעשות לחפש למצוא ולקחת את כוח התשוקה באפיסת כוחות תעיר אותי עם נשיקה.

Mוניk

New member
טאקושית וואו איזה מילים../images/Emo20.gif

א
ה
ב
ת
י
מוניק

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif"אובדן חושים"../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

גופך מתגנב אלי כמו חיית טרף אתה מתקרב אלי חשוף אני זוחלת אליך כמו נמרה שפופה חבויה בעשב הגבוה מתנועעת ומרמזת לך תתקרב אלי כמו משוגע לא נחוץ לך רמז עבה רק עצום עיניים שרויי בתאווה כנס לתוכי בשקיקה אני מובילה אותך כעיוור לתשוקה עד אובדן חושים להרפתקאת סקס מופקרת ללילה מפכפך מסע שיכור עד הדומייה.

tairon

New member
מדהים טאקי..../images/Emo45.gif

דמעות של עדנה ותשוקה מהולות זו בזו חיבור של רגש של הלב חיבור לאחד שלם.. להבות התשוקה.. והעדנה.. רגע איטימי שנולד.. וחיבוק לאהבה..

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif"כמו מתנה"../images/Emo77.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

מבט אל גלי הים ללא מילים רק שתיקה תחושה מהממת רגשות שיש לי כלפיך כמו הגלים המתלתלים מרגישה נרגשת מרוממת בטוחה ויציבה חמימה העונג לגעת באהבתך להרגיש את צוף גופך להתבשם בניחוח התאווה מאשר לבטא מילים לחוות איתך את הפרפרים לתת ולקחת אהבה ותשוקה כמו מתנה שכל הזמן נפתחת

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif"כמו מנגינה נשברת"../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

כורעת ברך ליד גופך החם מלקקת מצווארך זיעה חלקלקה צליל התאווה כמו מנגינה נשברת גופך הערום כמו נהר נפת צוף דממת הלילה חובקת אתה ואני מעורטלים צמודה לגופך תמעך אותי אליך בטרוף ושקיקה להתמסר לך בשיפוע מדוייק לעבות אותך להתחיל במשחק אהיה כפרי בשל לתשוקתך מתבוננת בך בערגה כמו תאור של חלומי ממתק אתה הפנטזיה שלי.

כיסופי אהבתה..../images/Emo23.gif

שקיעה נוגה בלבה דומיה כסופיה מפליגים ערגות וגעגועים כבר שנה חלפה אהבתה נשאבה לאפלה חייה ונושמת זיכרונות כמהה לפריחות צבעוניות ולבה לא יכול לשכוח ומצא את המקום לסלוח האם עוד ישקו שפתותיה האם עוד השחר יעלה האם לבה יתפקע שאלות ללא תשובות אך התקוות לא אבדו היא האמינה באהבה ויום יבוא והיא תשוב ותצא היא מלילות ערפילים מבדידות אפלה ואותה תעטוף אהבה ותשוקה....

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif"בוא אלי"../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

בוא נשכב לחי על לחי צמודים דבוקים ולחוצים בשר בבשר מעורסלים רוך כמגע פרוות חתולים הגוף חם רושף גיצים ידייך מלטפות את גופי כצלילי גיטרה מנגנת צוף שפתיך כטרף בפי בוא אלי תבקיע לאט תנוע לתוכי ברטט תשוקתי אליך ככבשן אש ותמרות עשן נכספת אליך נאנחת נאנקת בתאווה מדבש חלבך השתכרתי.

קח אותי...../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif

קח אותי לארץ החלומות עשה בי נשכחות קח אותי לתוך המיטה תפיח בי אהבה קח אותי ותן לי רגעים קסומים מגעים ערטולים נשיקות חיבוקים קח אותי תפיח בי את התקווה לימים טובים מלאי תשוקה }{

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif"כבה את האור"../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

כבה את האור אהובי הלילה אני רוצה אותך כעיוור כרוך סביבי את ראשך הטה על ביטני, שוט בשקט כדממת יה על קרזולי גופי וכף ידך תפתח כשושן קח אותי אליך הצמד אותי היטב, אהוב אותי,היה לי טוב, גע בי תגע כמו רוח וסערה נגן לי על מיתרי התשוקה היה לי באפלה כמו ירח בוא אלי, עשה אותי עיפה כבה את האור אהובי!

מחפשת אותך...../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

איננו עוד שמו לא היה מחפשת את דמותו בלבי תקווה ולא נמצא עוד מנוחה ואיפה אותה אהבה ואַין התקווה מכל עווֹנותי ידעתי כי תחוש לעזרתי ולא תכלא רחמיך ותדע כי זקוקה אני לך תִּצֹר על חיי תסתירני מסוד רשעים תן בי עוז האמן בלבי שמע את קולי בעת שִׂיחִי ותרווה את צימאוני באהבה אין קץ ובצל כנפיך מבטיחה לרנן כי נפשי דבקה אחריך לנצח נצחים! }{

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif"תאווה ופריחה"../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

כמייה באורו של ירח פניך כתוי פז זוהרים מעלעלת באצבעות על גופך בגופי המוצל מהרהרת אט אט לטעום מדובשך המבושם להיות כובשת ונכבשת מטוב תשוקתך ללא גבולות ממתק אני עולה על גדותיי כרקומה משמש בוערת ים של תאווה ופריחה בוא נעשה אהבה קח אותי בשקיקה לתשוקתך.

למעלה