עזרה בשיעורי בית

הלן2

New member
../images/Emo20.gif עזרה בשיעורי בית

הי יפעת! כודם כול מאוד ניהניתי מהשיעור האחרון ואני נורא שמחה שסוף סוף הכנסת עבודה ראשונה שלי לתיק העבודות שלי. (השרשרת מדבק חם) בנוגע לשיעורי בית:
למדתי על אימפרסיוניזם ואני לא מבינה, אני צריכה להמציא מוצר ספורט חדש או שאפשר לעצב מוצר ספורט קיים בסגנון הזרם? תודה, הלן.

שאלה טובה!../images/Emo91.gif

קודם כל,כל הכבוד שכבר התקדמת עם העניין. מה שעשית מדבק חם היה בהחלט מפתיע מאוד! לגבי הזרם,את צריכה לעצב את האוביקט בהשראת הזרם,ויחד עם זאת לא לשכוח למצוא קונספט לאובייקט... וכן,זה יכול להיות כל אובייקט שקשור לתחום. בהצלחה, מחכה לראות את התוצאות...
יפעת שגב מנהלת הפורום

tchfvi

New member
פפריקה

יפעת,אם לא שמת לב הפורום הזה הוא לא אישי שלך בכדי לקדם את הקורסים שאת מעבירה. זה פשוט חוצפה שאת מנהלת פה שיחות עם תלמידים!

הסתכלתי בכרטיס שלך...../images/Emo97.gif

וראיתי שאתה לא ילד..אם אתה בתחום העיצוב ,אתה כבר כמה שנים כאן לבטח ויש לך לא מעט נסיון. אשמח אם תחלוק אותו עם הסטודנטים שלי ושאר פעילי הפורום ובכך תעזור לי ליצור דור חדש של מעצבים צעירים ,בעלי חזון שישפרו את פני המדינה והרי זהו תפקידנו,לעצב את העתיד,לא? תודה, יפעת שגב, מנהלת הפורום

הלן2

New member
תשובה ל tchfvi המדהים!

התגובה ממש לא לעניין tchfvi, אנחנו לא במאה 15 בכדי שמישהו כמוך יכתיב לאנשים על מה לדבר. עם הפורום לא מוצא חן בעיני מישהו הוא לא חייב להיכנס לפה. ולפי דעתי זה טוב שאנשים ידעו שיש דברים כמו מכינה לעיצוב ובמה היא מתעסקת, מה התלמידים שואלים,איך זה מתנהל... מכווה שסגרתי את הפניה לכול החוצפנים כמוך! אתה כנראה מסוג אלה שכותבים מכתבי תלונות לעירייה, עיתונים וחו... חחחח....

למעלה