עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

s7m42

New member
שוב פעם היא מתאמת הדחות??

אני מקווה שזה לא נכון או שיוסי לא הקשיב לה והצביע לשי

Jones

New member
לומשנה - אתה ילד מגודל.

מספיק למשוך אותיות, זה מעייף את העין..

Lomsahne

New member
אני לא ילד מגודל ...

כרגע אני ילד עצבני מאוד מאוד שיעשה הכול ומבחינתי אם אני לא משיג מספר או כלום אני נוסע עד לירושלים אם מישהו יכול לחסוך לי את זה ולהביא לי את המספר זה יעזור.

BrokenWings16

New member
בלי לחץ! תשתה מים או משהו..

בואו נצלצל להפקה שיאסרו על הדיירים להסתכל זה על זה!

Lomsahne

New member
אויש תעשי לי טובה...

אני לא מטומטם ואני בן 17 {להבדיל מהרבה ילדים קטנים שמסתובבים פה} ואני לא הייתי עושה מזה עניין אם זה היה תמים,תהיי בטוחה שאם הבמאי שם לב לזה והתמקד בשניהם היה שם משהו וזה היה מבט ממש רחוק מלהיות תמים.

Lomsahne

New member
אני רחוק שנות אור...

מלהסתלבט...אני כל כך כל כך רציני שאין לך מושג.

דינה128

New member
הנה הטלפונים של ההפקה

לא שהם יעשו , אלא אם יהיה רק בובליל אחד על הגריל הם יבינו שבשביל אסאם אסים עדיף גם הבובליל השני ויחזרו על מה שעשו בפעם הקודמת כשכמות האסאמאסים היתה בסכנה. אבל אם אתה רוצה... הנה כאן הטלפונים של ההפקה בנווה אילן

TLV GUY2

New member
עינב ממש ממש משחקת עם הגורל שלה

בבירור היה ניתן לראות את הסימון ליוסי על שפרה וצבר אני בטוח שההפקה לא תעניש עוד פעם אבל זה פשוט בושה.

JasPoint

New member
שטויות

שפרה וצבר זאת ההצבעה הכי הגיונית מבחינתם הם אפילו לא צריכים לתאם אותה. אתם סתם פרנואידים

Lomsahne

New member
משחקת באש...

אין לה אלוהים היא לא למדה כלום מהמקרה הקודם. במשהו אחד אתה ממש לא צודק שההפקה לא תעניש אותם עוד פעם-אני אדאג לזה שאם היה שם באמת משהו אני אדאג שהם יענשו.

Lomsahne

New member
את זה שחיי בסרט...

עצוב לראות שלא אכפת לך בכלל אם זה אכן היה.

Jones

New member
לא איכפת לי כי ממילא יוסי ועינב על הגריל

אז מה זה משנה?

Lomsahne

New member
לדעתי זה לא נכון...

רק אחד מהם יהיה אולי... וזה משנה בטח שזה משנה אם הם תיאמו והיא במיוחד עוד פעם היא צריכה להיות מועמדת להדחה בצד אבא שלה. תבין אין לי בעיה בכלללללל עם זה שהיא תצביע להם זכותה המלאה אבל למה לתאם ולעבור על החוקים ועוד פעם שנייה ? איזה טמטום זה ? ואני אגיד לך למה הם תיאמו הם תיאמו כי הם דיברו גם על שי כל השבוע אז כדי שלא יווצר טעות שאחד מהם מצביע לשי ואחד מהם לצבר ושההצבעה של שניהם לא תהיה אפקטיבית הם לכאורה תיאמו.

droriko

New member
יוסי כן, עינב לא בטוח

חוץ מזה שאם יענישו את יוסי ועינב אז זה יעלו אותם במקום שפרה וצבר במידה ויועמדו להדחה (מה שאומר שאיתי יצתרף נגד שניהם) , אם להפקה חשובה התוכנית היא לא תעשה כזה דבר , כי אם כן אז היא תחטוף כזה חרם שלא ראית בחיים שלך, והפעם לשם שינוי לא אני ולא אף אחד נארגן אותו , זה פשוט יבוא לבד.

למעלה