עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

sivan1237

New member
תכלס לעינב ויסי אין מה להפסיד הם גם יהיו

מועמדים.. אבל זה נשמע שטויות באותה מידה אני יכולה לחתום לך ששי ורנין תיאמו הצבעה שבוע שעבר כי עובדה שהיא הצטערה על הבחירה שלה אחכ..ולפני זה היא הרבה זמן לא הצביעה ליוסי.. גם הפעם הם יצביעו אותו דבר אתה תראה..

tg151

Well-known member
חבל שההפקה לא יכולה לעשות עם זה משהו

עם מה שעינב עשתה ליוסי בהדחות אני ממש לא סובל את יוסי ועינב

עינת י

New member
האח הגדול תרגיע את השירים הדביליים של לאון

זה כבר עולה על כל העצבים!! כל היום הוא שר שירים קיטשיים כמו ילד מחוצ'קן ואליו מצטרפת שיפרה ששרה כמו אחת שבלעה בלון הליום ושי שחושב שהוא זוהר ארגוב. די נמאס!

Jones

New member
חייבים להשתיק את שלושתם

בדגש על לאון. לאון פשוט אפס, אידיוט. בהתחלה חיבבתי אותו, אבל מאז כל ההימרחויות שלו על שי והשירה הבלתי נסבלת שלו - אני מאחל לו לעלות על הגריל (לא יקרה בקרוב). בנוסף שפרה עם הקול ה"סקסי" וה"מתנחמד" (ליד צבר בעיקר) שלה כשהיא שרה... זה נורא

Yaki J

New member
../images/Emo45.gif רנין ניוטון ג'ון צריכה לעבוד בדיסנילנד

עם הקול שלה. זוועה.

Jason2

New member
אי אפשר להשתיק אותם

ואני לא בעד השירים המזעזעים שהם שרים, אבל אין להם מוזיקה וזה הדבר היחיד שנשאר, אז מה הם יעשו? גם אני הייתי שר כל הזמן אם לא היתה לי מוזיקה ותאמיני לי זה כלום בהשוואה אלי, אז באמת הייתם סובלים. העניין שאנחנו שומעים את זה בקול גם כשהם שרים לעצמם בגלל המיקרופונים.

eli7r

New member
איתי נראה מה זה בדיכאון

כאילו ברור לו שהוא הולך הביתה.... ושפרה כבר מגעילה אותי עם ההתחנפות שלה לצבר....

Jones

New member
צבר לשפרה:

אומר בטון מזלזל על עינב: "אני הכי אמיתית פה, אני הכי אמיתית פה". שפרה בנוסף: "יוסי ממש מעצבן אותי".

Jones

New member
שפרה: "כאילו..הוא מחפש את העיניים שלי,

כאילו... הוא ממש כאילו... מחפש אותי, כאילו..." (על איתי)

metrosexual

New member
מי שסורג אז הוא ישר הומו?<

את ממש בן אדם סגור,ללא פתיחות לדברים,נבערת מדעת! חבל שאני מחלק את המדינה עם אנשים עם דעות כמו שלך...

למעלה