עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

bibaso

New member
האם שמתם לב לתהפוכות הגורל ?

שיפרה התעקשה לקנות גזר ולא סיגריות ויוסי הסתובב קודם בחצר כשהוא מכרסם להנאתו גזר, ואמר לשי:"זה במקום סיגריה".

ruti

New member
לא לשכוח: אסור להצביע לשי. יש להציל את איתי

כנראה שאיתי הכי בסכנה ולכן חובה להצביע לו. ליוסי ועינב יש מספיק מצביעים לפי הבנתי אז חיבים לעזור לאיתי כדי לדפוק את שי ולהוציא אותו מהמשחק המחורבן שלו

Lomsahne

New member
הוא בכלל לא מועמד...

רק איתי וונסה הצביעו לו וגם זה לא בטוח. יש סיכוי אחד שהוא מועמד- מה שכתבתי פה על התיאום לכאורה בין יוסי לעינב דרך המבטים היה מאוד מטעה,על שפרה לא היה ספק שעינב סימנה אבל לגבי צבר יש איזשהו ספק שזה היה שי בגלל ששי ישב לידו אבל אם אני זוכר טוב אז כשקרה המקרה זה היה כששי היה בחדר של האח הגדול {הוא היה בדיוק לפני יוסי}. ככה שזה תלוי את מי עינב סימנה אם היא סימנה את שי אז הוא יהיה מועמד אם את צבר אז הוא יהיה מועמד. ובכלל אני חושב שכל הקטע פה שלהצביע למישהו שאתם לא אוהבים כדי שמישהו שאתם לא אוהבים יעוף הוא דיבלי ומיותר.תנו לעם להחליט את מי הוא אוהב ואת מי לא לא את מי הוא שונא ואת מי לא.

מה שמעצבן אצל צבר שהוא "מנצל" את שפרה

או את ההרגשה שהיא מרגישה כלפיו. פעם הוא מתקרב אליה פעם מתרחק פעם לא מדבר. והכל בשביל ההצלחה שלו, כי ידוע שהוא לא אוהב אותה. והוא רוצה אותה רק בתור ידיד. מקווה בשבילה - שהיא לא תפגע מאהבתה העיוורת.

eli7r

New member
בעיה שלה....

היא כבר אמורה להבין את זה אם היא ממשיכה זו כבר בעיה שלה וטמטום שלה.... וזכותו המלאה של צבר שהיא תהיה רק ידידה שלו

DanaBaudelaire

New member
זה נכון מאוד ../images/Emo45.gif

הוא כל פעם משנה את ההתנהגות שלו כלפיה, כשרוב הזמן הוא מתעלם ממנה. ואם תשימו
הוא עושה את זה גם עם ונסה.

tg151

Well-known member
יואו עכשיו עינב ואיתי טוחנים ללאון

אני ממש לא מסוגל לראות את עינב ואיתי, אם הייתי שם בבית הייתי מצביע לשניהם בלי לחשוב פעמיים, טוחנים וטוחנים וטוחנים ללאון על השאר איתי: "אני הולך עם האמת שלי" כן כן שמענו עלייך מטומט...(אני לא יודע אם מותר לכתוב מילים כאלה בפורום אז לא רשמתי, מותר לרשום מילים כמו מטומט... או אידיו??) הוא ממש הכלב של עינב ויוסי לא ייאמן.

למעלה