רק איתי וונסה הצביעו לו וגם זה לא בטוח. יש סיכוי אחד שהוא מועמד- מה שכתבתי פה על התיאום לכאורה בין יוסי לעינב דרך המבטים היה מאוד מטעה,על שפרה לא היה ספק שעינב סימנה אבל לגבי צבר יש איזשהו ספק שזה היה שי בגלל ששי ישב לידו אבל אם אני זוכר טוב אז כשקרה המקרה זה היה כששי היה בחדר של האח הגדול {הוא היה בדיוק לפני יוסי}. ככה שזה תלוי את מי עינב סימנה אם היא סימנה את שי אז הוא יהיה מועמד אם את צבר אז הוא יהיה מועמד. ובכלל אני חושב שכל הקטע פה שלהצביע למישהו שאתם לא אוהבים כדי שמישהו שאתם לא אוהבים יעוף הוא דיבלי ומיותר.תנו לעם להחליט את מי הוא אוהב ואת מי לא לא את מי הוא שונא ואת מי לא.
או את ההרגשה שהיא מרגישה כלפיו. פעם הוא מתקרב אליה פעם מתרחק פעם לא מדבר. והכל בשביל ההצלחה שלו, כי ידוע שהוא לא אוהב אותה. והוא רוצה אותה רק בתור ידיד. מקווה בשבילה - שהיא לא תפגע מאהבתה העיוורת.
אני ממש לא מסוגל לראות את עינב ואיתי, אם הייתי שם בבית הייתי מצביע לשניהם בלי לחשוב פעמיים, טוחנים וטוחנים וטוחנים ללאון על השאר איתי: "אני הולך עם האמת שלי" כן כן שמענו עלייך מטומט...(אני לא יודע אם מותר לכתוב מילים כאלה בפורום אז לא רשמתי, מותר לרשום מילים כמו מטומט... או אידיו??) הוא ממש הכלב של עינב ויוסי לא ייאמן.