עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

droriko

New member
איתי אמר לליאון שהוא אוהב אותו וליאון בוכה

הוא אומר שזה ממש ריגש אותו שאיתי הוא הנשמה הכי טובה , מה שמבאס זה שהוא לא אומר לו את זה מקודם לפני ההצבעה חייבים להשאיר את איתי!

clearer

New member
האם יראו בערוץ 2 את האמת?

(בתוכנית של מחר או של יום שלישי?) האם יראו את השתלשלות העניינים שגרמה לנידויו של איתי? הנה ההשתלשלות: 1. שי משכנע את אשר שצבר בישל בכוונה 2. בשיחת פיוס, גם עינב וגם אשר רומזים לצבר ששי ואיתי לא ממש "איתו" (משהו כזה, ייתכן והם רמזו רק על שי) 3. צבר פונה לשי, שי מורח אותו שאיתי הוא ה"בוגד" ולא הוא. 4. צבר מצביע לאיתי וגם חושש שאיתי הצביע לו 5. שי מתחיל להסית בכל מקום שאיתי הוא "כך" ו-"כך".... מה הוא לא אמר לאנשים ועשה סבבים נגדו.... 6. איתי קולט את העויינות ושלא מסתכלים לו בעיניים... 7. הוא מנסה לנהל שיחות, אבל "בזכות" שי, כבר הלך עליו... לצערי, אין סיכוי שערוץ 2 יראה את ההשתלשלות האמיתית - וחבל!

droriko

New member
למה אבלצאתםצ רקזורקים משפט ובורחים?

אם אתם מעדכנים אז תתארו את כל הסיטואציה , אחר כך סתם נוצרות אי הבנות מעצבנות בפורום

droriko

New member
למה אבל אתם רק זורקים משפט ובורחים?

אם אתם מעדכנים אז תתארו את כל הסיטואציה , אחר כך סתם נוצרות אי הבנות מעצבנות בפורום

metrosexual

New member
השיחה הייתה בין לאון ונסה ואיתי

ואיתי דיבר על זוגיות....והאמת לא הקשבתי שמעתי רק אני והבן זוג ותיקן את עצמו ואמר בת זוג...ואז ונסה ישר קפצה ואמרה ידעתי שאתה דו מיני חחח ואז לאון ואיתי אמרו לא לא.....ואז עברו לנושא אחר

droriko

New member
אני זוכר עוד בימים הראשונים אמרתי שאיתי הומו

הוא באמת עשה יל רושם של ההומו הרגיש-והעדין-אך-לא-אוחצ'ה, אבל אולי בגלל זה אני יותר סובל אותו ממאצ'ואיסטים כמו שי וערן.

עינת י

New member
שי אמר לש"צ

שהוא הולך לדבר עם ונסה ולהגיד לה שלא מוצא חןן בעיניו שאמרה ללאון להזהר מהאנשים החזקים. שי חש שהוא חזק, צבר אמר שהוא גם חש חזק ומנהיג ולכן גם הוא ידבר איתה. בקיצור שני "חשים" :)

droriko

New member
שי גם בטוח שהציבור בחוץ רואה בו כמנהיג

אני כל כך מחכה שיעמידו אותו להדחה והוא יחטוף כאפה מצלצלת מהציבור ה"אוהב" .

clearer

New member
לצערי, העם לא יודע מי זה שי

בגלל שמי שצופה בערוץ 2, לא זכה לראות שום דבר רע על שי בינתיים. באף תוכנית לא הראו שום צד נחשי שלו בינתיים. ואחוז קטן יחסית באוכלוסיה צופה כמונו באדיקות ורואה מי זה שי... אז מבחינת העם, כרגע שי תותח.

droriko

New member
אני את "סקר השוק" שלי עושה בטוקבקים

וגם שם הוא לא יוצא טוב, אל תדאג.

clearer

New member
כנראה היה רגע היסטורי....

בו באופן "רשמי" הועלתה ונסה על הכוונת של שי. איתי, out ונסה in הוא התלונן לצבר ושפרה, שונסה מדברת עליו או עליהם מאחורי הגב ומכנה אותם "החזקים", ושי לא אוהב את המושג הזה, כי זה בעצם כמו להגיד "שי", אז היא מסיתה נגדו אישית, או משהו כזה......... הוא אמר שזה כמו להגיד ש"צ... להגיד "החזקים" בעירבון מוגבל אלו הדברים.

תתכוננו לצעקות..

כי ונסה לא פראיירית.מעניין איך היא תתגונן מולו.. שי מחכה שהיא תצא החוצה ואז הוא יגש אליה... וכרגיל מצא לו קורבן חדש,אמר שכבר הרבה זמן לא פתח חזית אישית מול מישהו,ושניהיה לו משעמם. רק הלוואי שונסה באמת תתהפך עליו כמו שהיא קוראת לזה.

Lomsahne

New member
מה לא היה ברור בשיחה ?

הוא דיבר על ונסה שאומרת כל הזמן ללאון שהחזקים מנצלים אותו כדי שבסוף הוא לא יצביע נגדם ושי מתעצבן כי היא תמיד מתכוונת לשי שהיא אומרת חזקים אז הוא בא להגיד לשפרה וצבר שהוא הולך להתעמת איתה על זה.

droriko

New member
מבחינת שי וצבר, איתי כבר הודח

ועכשיו הם עוברים למטרה הבאה שלהם : שי לצברושפרה "באנה הונסה הזו רומזת שהיא רוצה להדיח אותנו , היא אומר "להעיף את החזקים" , אני הולך לשאול אותה עם היא מחשיבה אותי בתור 'חזק'.......... .. אתה יודע הרבה זמן לא התעמתי עם מישהו , איך בא לי "(שיפרה וצבר צוחקים וצבר אומר "באנה זה באמת נשמע כיף, אני הולך להצתרף אליך, היא בטח התכוונה גם אלי...."

Lomsahne

New member
את רציני ?

צבר לא אמר בכלל "באנה זה באמת נשמע כיף, אני הולך להצטרף אליך, היא בטח התכוונה גם אלי...." הוא צחק ששי אמר להם שמשעמם והרבה זמן הוא לא אמר למישהו מה הוא חושב ברצוף ואז הם צחקו ואז שי אמר לצבר אם הוא רוצה גם להצטרף אם הוא מרגיש שהיא מתכוונת גם אליו אז צבר אני לא מרגיש ה-מנהיג.או שיש לי בעיות שמיעה או שאתם ממציאים דברים.

למעלה