עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

droriko

New member
צבר אמר לו שהוא מצטרף אליו!!

ברור שהוא לא יגיד לשי שהוא המנהיג מה אתה גנוב? זה מזמין קרב ראש בראש ביניהם וצבר לא רוצה את כרגע .

Lomsahne

New member
אני לא שמעתי...

שהוא אמר שהוא מצטרף אליו,רק שמעתי שצבר אמר שאם הוא רוצה הוא יהיה נוכח בשיחה לא ידבר. הוא לא אמר ששי המנהיג או לא שי שאל את צבר אם הוא מרגיש שהיא אומרת מנהיגים וזה רלבנטי גם אליו אז הוא אמר שהוא לא מרגיש שהוא המנהיג מנהיג.

droriko

New member
זה לא משנה

אין דבר כזה 2 מנהיגים. ברגע שצבר היה מכריז על עצמו כמנהיג זה היה מערער את מעמדו של שי . וברור שצבר רוצה ליהות נוכח בשיחה , מי לא רוצה ליהות נוכח בשיחה הזאת?? כל הפורום בהיכון לפני השיחה הזאת. מעניין אגב לצד מי צבר יעמוד .......

eli7r

New member
אהבתי מסכימה באמת כולם בהיכון....

אגב מה הוא אמר לה הגעתי לפה ארי השיחה. וצבר לא ינקוט עמדההוא יצדיק את שניהם, למה לו להסתבך עם מישהו משניהם

droriko

New member
את צוחקת ?

כבר מזמן נוצרות שני קבוצות , קבוצה א'-שי,צבר,רנין ושיפרה , וקבוצה ב'-ונסה,איתי,עינב ויוסי (כשליאון הוא הנער שעשועים של שתי הקבוצות) צבר יעמוד ליד שי , אבל יעדיף ליהות כהרגלו כמה שיותר שקט , זה עדיף לו ,ככה עיקר האש תעוף על שי שעומד במרכז המהומה.

eli7r

New member
התכוונתי ש....

צבר לא יעמוד ליד שי יותר מדי בגלוי.... והוא ינסה למצוא חן גם בעיניי ונסה.

tg151

Well-known member
עינב ואבא שלה הכי אסטרטגיים פה

ביום שלישי שעה אחרי שאשר הודח היא כבר החלה לספר סיפורים לאיתי ומה שקרה וכו' וזהו איתי כמו כלב הולך אחרי יוסי ועינב וצירך את ונסה כמובן (הוא ממש פתי)ועכשיו הם טוחנים ללאון מים פשוט סתם על דברים מפגרים וזה גורם לו לחשוב ואני בטוח ששפרה/צבר/שי או רנין לא יצביעו ללאון לפני הגמר, דווקא איתי/ונסה/עינב או יוסי מסוגלים בהחלט להצביע ללאון לפני הגמר ואני מקווה שלאון רואה את זה ולא חושב שהם מתכננים עליו "במקרה" היום איתי ויוסי דיברו על זה שלהצביע ללאון עכשיו זה לא ייתן כלום כי הוא מבדר את כולם וכו' אז חבל מאד אם לאון יתחיל להצביע נגד החברים האמיתיים שלו.

אני חושבת שלאון קולט טוב מאוד

הוא מבין מי מסית אותו ובסופו של דבר הוא יעשה את השיקולים שלו בהדחות-מי מסוכן לו ואת מי הוא אוהב ורוצה להשאיר. הדבר היחיד שללאון תהיה חולשה זה להעיף את שי אבל בכללי אני סומכת עליו שהוא לא פראייר.

קמבילי

New member
../images/Emo70.gif שי: נשבר לי מהזאת אני הולכת להיכנס בה

רקע: ליאון וונסה מדברים בחדר השינה. נדמה לי שגם עינב בחדר. ליאון אומר שיש אנשים שמאכזבים אותו. הוא אומר ששי הרגיז אותי עכשיו שאמר לכולם בקול רם שהוא בפעם העשירית אוסף את הכוסות אחרי ליאון. למה הוא לא יכול להגיד את זה בשקט. ונסה מדברת אוטוסטרדה בלי לומר הרבה כרגיל. היא אומרת לו שיסמוך על עצמו. היא אומרת לו שהוא הכי צעיר פה אבל הוא לא תינוק, שיסמוך על החושים שלו. יש אנשים שהיום הם נחמדים אליו ומחר כשלא יצטרכו אותו עשויים לזרוק אותו. שי מצותת מאחורי הדלת (כך מסתבר) צבר ושפרה סורגים בחצר. שי ניגש אליהם: נמאס לי השטויות האלה כבר, היא הולכת ואומרת לו הוא צריך להיזהר "מהאנשים החזקים" (ונסה לא השתמשה בביטוי הזה ולא אמרה "חזקים), האנשים החזקים ישאירו אותו לסוף ובסוף ידיחו אותו. וכשאומרים מישהו חזק אני יודע שמתכוונים אלי. אם היא תגיד לי ככה וככה אני הולך להתהפך עליה. זה מה שאני הולך להגיד לה: ונסה את חושבת שאני חזק או חלש. כשהיא תגיד לי אני חושבת שאתה חזק אני אגיד לה את מה שאני חושב ושתעשה מה שהיא רוצה. צבר אומר משהו. שי: אתה מרגיש שזה רלבנטי גם כלפיך? היא לא התכוונה בכלל אלי אלא אל אנשים חזקים, שזה יכול להתפרש לכל אחד מאיתנו וכדי לפתוח לליאון עוד מחשבה. זה לא מתאים לי שהיא עושה את זה. שי ממשיך: בכלל מזמן לא פתחתי חזית ישירה מול מישהו, משעמם. שפרה: הה הה הה שי: הכל יותר מדי מאחורי הגב בזמן האחרון. פרה: הה הה הה בסוף השיחה שי אומר:

droriko

New member
הפעם אני איתך קמבילי!

יום ראשון מארגנים את כל הפורום להצביע לאיתי מה את אומרת? הישארות שלו במשחק, או יותר נכון הדחה של שי או צבר, היא כל כך חשובה שהיא מצדיקה שיתוף פעולה אפילו בין שנינו .

Lomsahne

New member
אתה באמת רציני ?

אתה תלך ותצביע ותשקיע כסף באנשים שלא אכפת לך רק כדי להדיח אנשים שאתה שונא ? אתה עד כדי כך שונא ? אתה שם לב שמקום שתבוא בסבבה תצביע לפיברוטים שלך אתה הולך ובעצם מונע משנאה ? תחשוב מה זה אומר עליך כבן אדם.

droriko

New member
לא שיניתי את דעתי לגביו , אני באמת מעריך אותו

אבל מי שמפר חוקים עונשו לעוף !

תראה...

אני לא אכתוב שהוא לא הוסיף עניין ואקשן לוילה. שמסתכלים עליו....לפעמים בא לי להעיף לו כפה. ולפעמים בא ללטף אותו. אבל זהו...הוא מיצה את עצמו. הכל מתנהל אצלו בכוחניות, באגרסביות, ברוע. ולא מגיע לאדם כזה להגיע לגמר!!! יש דרך גם לשחק...........והוא פגע באנשים. איך אתמול אמר אשר "באחות הקטנה" "שי יצטרך ללכת עם מסכה אחרי שהוא יצא מהוילה"

אור2221

New member
עכשיו רנין ושי קוראים לליאון צבוע

אם שי לא מבין שיש ליחס ההפכפך של ליאון כלפיו סיבות לגיטימיות, הוא באמת אידיוט.

ruti

New member
לאון הצביע נגד שי זה אומר ששי יהיה על הגריל

זה יהיה מעולה

bibaso

New member
הם קוראים לליאון "צבוע"

ואח"כ שי עומד להתהפך על וונסה בגלל שאמרה לו לא לסמוך על אף אחד. אין מספיק צבעים בעולם לתאר אותם..

למעלה