../images/Emo70.gif שי בסוכה עם רנין: מזמן לא נכנסתי במישהו
חזיתית. כמה זמן מאז הריב שלי עם נעמה? הגיע זמן להיכנס חזיתית במישהו. רנין: למי אתה מתכוון. שי: לוונסה. רנין: יש לך סיבה? שי: אם אין סיבה אני יכול להמציא סיבה. אבל יש גם את מה שהיא אמרה עכשיו לליאון. רנין (יד על הלב): אני לא בוטחת באף אחד פה, נשבעת לך. שי: בסדר את לא צריכה. זה בסדר שהיא אמרה את זה אבל חבל שתפסתי אותה. אם אתה משחק תשחק חכם. כמו שבכוונה העמדתי עכשיו את ליאון במקום (לא שמעתי את זה) רנין: אמרתי לליאון, אני לא אוהבת אנשים שמשחקים אותה תמימים ומסכנים. הוא יודע שאף אחד לא יכול לגעת בו ורץ מאחד לשני. שי: אלה אנשים צבועים. רנין: קרן היתה כזאת. אני קולטת את האנשים האלה כל כך טוב. השיפוטים שלי הם ממש נכונים. שי: עזבי אל תדברי על זה. עוד יגידו שאנחנו מתאמים כי ההצבעות שלנו ייצאו דומות כי אנחנו חושבים דומה. רנין: חכה עם השיחה, אולי מחר היא תעלה, בשביל מה לדבר על זה. שי: למה לחכות שגם האנשים כאן יידעו את זה, שגם הצופים יידעו את זה. האנשים האלה יוצאים מגעילים בעיני הטלוויזיה. רנין: הקטע שמולי הם לא יכולים לדבר. שי: אני לא מאמין שאני אעלה מחר. רנין: אני בטוחה שאני אלך לפניך, אבל סתם תיאורטית, נניח הלכת לפני, אני לא נשארת. שי: את נשארת. בכל מקרה אני לא מאמין שאני אלך מפה בקרוב. אני לא מאמין שלא שרדתי כמו גבר פה. -------------------- וכן הלאה זה ממשיך, סגרתי מרוב גועל. בדמיוני זה נראה כמו דמות מסרט מדע בדיוני שמקלפת את מסכת האנוש שלה ולמטה מתגלה פרצוף החייזר הנוטף ריר. ורנין באיזה תפקיד של האבלה סיי-פיית, לא עולה לי בראש כרגע מישהי.... אולי הרובוט האוחצ'ה ההוא ממלחמת הכוכבים, שכחתי איך קוראים לו.