עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

metrosexual

New member
צבר בן אדם פשוט צבוע!

לא מבין שלאון בן אדם הכי אמיתי ולא רגיל ללכלך נגד מישהו!!!!!!

droriko

New member
ממה שי כל כך מפחד?

אז מה עם ליאון חבר של כולם? זה כבר הופך אומר לקרן? לקרן הרי נחשית אמיתי, היא פעלה על דעת עצמה וניסתה ליזום מהלכים, קרן באמת היתה מסוכנת לשי. ליאון מה הוא כבר יכול לעשות? הוא לא ימריד אנשים כנגד שי כי אין לו מושג בדברים האלה וכל עוד שי לא ימאיס את עצמו ליאון עם הזילזול שלו כלפיו ליאון ימשיך לא להצביע לו כי הוא באמת אוהב אותו. או ששי מסמן את ליאון בתור מטרה או שהוא סתם פראנויד לא מובן

Lomsahne

New member
מצטער להגיד לכם אבל שי רנין וצבר

צודקים! גם אותי אישית זה מעצבן שהוא מתנהג ככה ביחוד בסכסוך בין שפרה ועינב. הוא עדיין מאוד אהוב עלי והוא בשלישית גמר שלי אבל יש צדק במה שהם אומרים.

עינת י

New member
זכותו של לאון להתנהג כמו שהוא רוצה

ומה ששי עושה לחבורת הנחשים זה נקרא תיאום. זה מקובל על ההפקה?

droriko

New member
תכלס! שי שכח שהאח הגדול זה משחק חברתי

אתה אמור ליהות עם האנשים שאתה באמת אוהב, וליאון הוא בן הבודדים שמיישמים את זה (=הלא צבועים).

עינת י

New member
זה לא נראה לכם כמו שיחת איום על לאון?

עכשיו לאון יפחד להצביע נגד שי כמו עולם תחתון

אור2221

New member
גם אני חושבת שיש צדק אבל...

אני חושבת שזו לא חשיבה אסטרטגית, לליאון יש אופי מרצה טבעי - הם חושבים שזה חלק מאיזו תוכנית, זה פשוט האופי של הבנאדם והוא אוהב את שניהם.

Funk18

New member
צודק

לאון הזה... אם הוא יודע את זה או לא... הוא תחמן לא קטן.

Jason2

New member
זה מה שאמרתי בבוקר

הגיע הזמן שליאון יחליט עם מי הוא. אי אפשר להיות בשני המחנות ביחד.

מגעילים מגעילים מגעילים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

משחקים עם לאון כמו בובה על חוטים. צבועים...ושפרה וצבר נהנים. עם חברים כאלה לא צריך אוייבים.

Jones

New member
באמת גועל נפש,

פניהם כפני החברה הישראלית המכוערת - מניפולציות, ניצול ושקרים.

Prime Time

New member
../images/Emo45.gif

איכשהו נראה לי ששי יגיד לכל מי שהוא מדבר איתו- "אתה האדם הכי חשוב לי פה" "אני חושב שאתה בן אדם מדהים" נו באמת מי קונה את השטויות האלה?! אבל אני חייבת להגיד שליאון הכניס את עצמו לבור הזה. כל פעם הוא נמרח על שי, עובר את הגבול או פולט איזו שטות, רב איתו, ושוב חוזר להימרח עליו... אז מה הפלא ששי נשאר שבוע אחרי שבוע? בעיקר בגלל עיוורים עם הרס עצמי כמו ליאון. את שיפרה אני מבינה, היא גם נחש וגם תעשה כל מה שצבר יעשה. (שמישהו יסביר לה בבקשה איך מוציאים את הלשון שלה מהתחת שלו) אבל אני לא מבינה איך צבר לא רואה את שי (אולי הוא כן והצביע נגדו)

לא הבנתי מה קרה עכשיו עם לאון?

מה הסיפור עם שי וכולם? למה הם נגד לאון? מה היה?

Yaki J

New member
שי צריך לקבל את פרס האהבה העצמית ../images/Emo106.gif

גוער בליאון על שיחות עם אחרים כשהוא הרכלן מספר אחד. לא נותן לליאון לדבר. גוער בו על הביטוי "המנהיגים", בזמן שליאון מתעקש שהיא אמרה אנשים חזקים ולא מנהיגים. מי בדיוק המציא את לשבור את ברית השלושה? ומקנח ב"למה אתה לא נוקט עמדה במריבות של עינב ושפרע?" לא מדובר באדם שחמם את שני הצדדים במלחמת הבובלילים נגד ש"צ? אדם אגריסיבי ודוחה. ויופי לשפרע וצבר שישובים מהצד ונותנים לו לעשות בליאון לינץ' מילולי.

ruti

New member
כמו שנעמה אמרה: שי אתה אפס. היית אפס ונשארת 0

אפס נשאר אפס. גם בחיים הוא אפס. סתם אדם קטן שאין לו השכלה ולכן במוח אין לו כלום רק כוח. הוא נראה כמו אחד שברחוב לא הייתי יורקת לכיוון שלו. ערס מנופח

למעלה