עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

גועל נפש...../images/Emo70.gif

עם עינב הייתה במקום שפרה...עינב הייתה נכנסת באמא של שי. חבורה מגעילה!!! שי פחד לפתוח חזית עם ונסה....בגלל זה הוא מוריד את העצבים שלו על לאון המסכן. אני מקווה שלאון ילמד לקח על החבורה שיושבת איתו.

ליאורי13

New member
ואני אומרת, מגיע לליאון שלא המשיך את החברות

הכנה עם עינב, עינב לא הייתה בוגדת בו כמו ששיפרע עושה יש שם שופט וחבר מושבעים שעושים בו משפט לא הוגן לליאון מותר להיות חבר של כולם

שפרה לא בגדה בלאון

זה שהיא יושבת מהצד ולא אומרת כלום זה כי זה משתלם לה. למה לה לצאת נגד שי שהיא רואה איזה מלוכלך ואיזה תחכומים הוא עושה. אבל זה לא אומר שהיא תצביע ללאון וזה מה שבאמת קובע. לאון זה השם האחרון שיעלה על שפתייה. תהיו בטוחים. זה בדיוק כמו שלאון שתק כשונסה דברה. למה להכנס לעימותים אם אין צורך.

אה ועוד משהו

למה כל הזמן אתם אומרים פה שלאון צריך לבחור קבוצה, אם הוא אוהב גם את עינב וגם את שפרה וצבר אבל לא אוהב את שי (אני חושבת שהוא אוהב אותו אבל לא סומך עליו) אז למה הוא צריך להיות בצד אחד. הרי בסוף מי שייקח את המיליון יהיה אחד ולא חבורה. ועובדה שעד עכשיו הוא ביחסים טובים גם עם שפרה וגם עם עינב ולא היו עם זה שום צרות. שי מאלץ אותו לבחור חבורה כי זה משתלם לו וגם ככה יהיה לו יותר ברור למי לאון מצביע אבל לאון לא חייב כלום ואם הוא לא יבחר זה לא מה שיגרום להדחתו ע"י הקהל.

באמת נמאס כבר!!!!!!!

השיחה הייתה כ"כ מעניינת ופתאום מעבירים לזוג המשעמם הזה לפחות הצלחתי לתפוס את לאון המסכן שמותקף, בפוזת "מה עשיתי?!"....

באמת נמאס כבר!!!!!!!

השיחה הייתה כ"כ מעניינת ופתאום מעבירים לזוג המשעמם הזה לפחות הצלחתי לתפוס את לאון המסכן שמותקף, בפוזת "מה עשיתי?!"....

eli7r

New member
גם כן שיטה חדשה

רק תמונה בלי קול.... אולי כדי שלא נבין מה אומרים

Prime Time

New member
אוי זה מעניין

עכשיו הוא סיים אז נצטרך לשמוע את החפירות שלו במיטה \: האח הגדול במיטבו

שי הבן זונה!!!!!!!!

הוא פשוט הורג את לאון! ושפרה הפוסטמה החברה הטובה שלו שרואה אותו כמו אחותה יושבת וסותמת את הפה הענק שלה!! אני בהלם!! שי המניאק מוציא את כל החרא עכשיו אחרי שסיימו להצביע! אם יש אלוהים הוא על הגריל!!!!!!! שיתענה גם הוא 3 ימים!!!!!!

פלדי1

New member
מחזה זוועה

שאפילו לא יראו בערוץ 2. האם שי מעולם לא צחק על ליאון עם צבר????? אני אף פעם לא דיברתי עליך. חתיכת זבל!!! שקרן !!!

bibaso

New member
רק צחק עליו ??

לפני שניה לכלכו עליו שי רנין וצבר והתחרו מי קלט עליו ראשון שהוא צבוע ומסוכן

סול 25

New member
ההפקה עושה מאיתנו צחוק!!!!

למה הם העבירו את המצלמה לאיתי וונסה ??? למה לא רוצים להראות לנו את השיחה בסוכה? זה פשוט משגע אותי איך הם שומרים על שי. ועל מה?? אם עינב ויוסי היו מדברים לא היו מורידים מהם את המצלמה רק כדי לתפוס אותם באיזו מילה לא במקום. פשוט לא פייר.

למעלה