עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

קראתי אבל לא קיבלתי הסבר חוץ

ממשהו עם ונסה שאמרה ללאון על החזקים,אבל מה הוא אמר?

metrosexual

New member
שי,צבר ורנין פתחו מלחמה נגד לאון

על זה שהוא לא לוקח צד במלחמה בין המחנות...

droriko

New member
אני חושב שזה לטובתנו

הרי את עיקר השיחה כבר הבנת , מה שיקרה עכשיו זה פשוט שי כהרגלו יחזור על אותו הדבר 5 פעמים , האמת שכבר עדיף לראות את איתי עושה לונסה מסאז'

clearer

New member
אם בקרוב לא יראו בערוץ -2

את הצד הנחשי של שי, אני אשקול להפסיק לצפות בתוכנית. כי אני אאבד כל אמון בעריכה שלהם. הם חייבים להראות את הקטע הזה, בו שי בוגד בצבר ומדבר עליו מאחורי הגב: http://il.youtube.com:80/watch?v=4-iwWi9eRqo ואחרי זה להראות ששי אומר לצבר: "אתה אח שלי" וגם ששי אומר לליאון: "אני בחיים לא מדבר על חברים שלי מאחורי הגב"

Jason2

New member
אם יראו את הצד הזה

זה רק יעזור לו כי אז הקהל ירצה להשאיר אותו בגלל העניין.

gavriel15

New member
כרגע נערך משפט שדה לליאון בסוכה

שי הגבר גבר המגעיל וחבר מרעיו עושים משפט לליאון מה זה משחק של קבוצות? לליאון מותר להתחבר עם כולם ושי לא מרשה לו פחחחחחחחחחחחחחחח דוחה וההפקה מעבירה את המצלמה למה?

סול 25

New member
הם פשוט צולבים אותו!!!

גם בלי לשמוע תראו את המבט שלו,חבורת הזבל!!! כמה רעות נשפכת מהם.

Yaki J

New member
טוב שהם לא מוסיפים מוזיקה ושקופיות

ואז יכלו לעשות מזה סרט של צ'ארלי צ'אפלין. מעניין אותי איך הנבלים האלו יצדיקו את התשלום למי שצופה בסלולאר ומקבל פיד בלי סאונד. עליבות בהתגלמותה.

פשוט זוועה לא להאמין...

זו לא הסטה? זו לא שטיפת מח?.. מעניין אם היו עושים זאת אשר ועינב לא היו טוענים שהם עברו את " חוקי הבית" הסתה לשמה! מסכן ממש עושים לבחור עוול מזלזלים באינטלגציה של לאון.. שלושת הנחשים.. צבר שיפרה ושי!!

gavriel15

New member
ממש דון קורליאונה השי הזה פה זה לא הסנדק

משפחת הפשע שי צבר רנין ושפרה

חחח זה חשוב שאיתי חושב שלכלבים יש ריח רע מהפה

הרבה יותר חשוב מהמנדרג' שקורה עכשיו בסוכה..

gavriel15

New member
יו אני לא מאמין ממש מותחים לנו את העצבים למה?

למה לא מראים מה קורה בסוכה

מצלמה 2 רואים את שי וליאון...

אבל הורידו את הקול בכוונה....בא לי פשוט..........הם אשכרה צוחקים עלינו.. שמישהי יעשה כבר משהוווו איתם..אם היה לי את הכוח לעשות משהו,הייתי עושה.בחיי. נמאס נמאס נמאס....והכל כדי לכסות את התחת של שי .

Aeon

New member
מישהו יודע לקרוא שפתיים../images/Emo35.gif

אין אודיו במצלמה 2...

mooolly

New member
לאון פשוט צריך להגיד שהוא יתחבר עם מי שלא

מציב לו תנאים.... מה זה העליהום הזה שעושים עליו? וד"א- ההפקה חייבת לשדר את הרוע של שי....

למעלה