עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

סתונית5

New member
עוד זה מדבר.....

היו חילופי דברים עוקצניים בין עינב ושפרה ששמעתי רק את סופם. שפרה הלכה להכין מרק כלשהו וכנראה לא מצא חן בעיני עינב . שמעתי רק את זנב "הגערה" שלה ואת תגובתה של ששפרה ששלא התכוונה לשים קינואה במרק אבל כעת אולי תשים..
נראה לי שה Cat Fight ביניהן מקבל תאוצה. נראה מחר בערב מי המועמדים להדחה וכיצד יתפתח... אני כמובן שמחה ששפרה שאתמול עוד ניסתה להדבר עם עינב החליטה כעת להחזיר מלחמה.

longleggedlady

New member
החיוך המסוכן

של שיפרה מכסה את האיפוק שלה. את ה"אני צודקת". את החוסר סבלנות שהיא חושבת שיש לה. כל פעם שאני רואה אותה אני רואה אדם מתוסכל במיוחד על עצמה. כי היא כל כך רגילה "שגברים מתנפלים לרגליה" שהיא לא מבינה איך צבר לא שם עליה. אולי בגלל שלא בא לו? גם הצחוק שלה לא אמיתי. אדם שצוחק על כל דבר בשיחה. ממש שימו לב שהיא צוחקת על כל מילה. אפילה שדיברה עם איתי לפני 3 ימים (על הכלים), היא חייכה. לפי דעתי יכול להיות שיש לה טיק בפנים שגורם לה לחייך כל הזמן. זה לא אמיתי. ואם זה כך אז אני אתנצל על זה שדיברתי על החיוך. כל יום שעובר רק נותן לי יותר תמצית על מי זו שיפרה. הי א מתוסכלת מבפנים וגם נקמנית לא במעשים אלה במילים. משהוא לא כשר בהיתנהגות שלה. יש כאן בפורום שאומרים שהיא מותק מקסימה אמיתית כי הם רואים את הבחוץ שלה. אומנם שהיא אוהבת לעזור ל"סוג" אחד של אנשים אין לה דבר שמושך בעיניי. נכון שיצאה מהדת שלה וזה זכותה. אבל אל תזלזלי באלה מאמינים בדת. זה לא פייר. יש לה גם קטע שהיא לא נקיה במובן של הגוף והדיים. היא מגעילה בקטע הזה. אבל מה שאימת את דבריי היה הבוקר שהיא ישבה עם לאון בחוץ. לאון אמר לה שיש אנשים בבית הזה שלא אוהבים אותה (גם לאון לא צריך להוסיף אש). מה היא אמרה? (וסליחה על הביטוי כי אני מצתת את שיפרה): מספיק שאתה (לאון) וצבר אוהבים אותי גם רנין. השאר יכולים להיכנס לחור של התחת שלי ב...(מילה שלא הבנתי). איך בחורה מקסימהההה ומתוקההההה יכולה לדבר כך? האם היא לא חושבת איך רואים אותה בחוץ. לא צריך להיות ליידי כדי להבין שלא מדברים כך. החיוך שלה מסתיר את הפה הג'ורה שלה. הפה המסריח שלה. תמיד שמעתי מילים שהיא אמרה שלא אפרש . בקיצור היא לא מי שהיא מתיימרת להיות. היא תהיה על הגריל על בטוח. לפחות מתי שהיא תצא מהמסך, יהיה יותר מענין. לכי הביתה שיפרה . הגברים מחכים לך בדלת. רק תבחרי!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ולכל אלה שינסו להצדיק את שפרה ולהגיד שעינב יותר גרועה אז- לפחות עינב התנהגה ככה מהתחלה, ולא התביישה להסתיר את מי שהיא באמת, לעומת שפרה שמתחילת המשחק עוטה עליה מסכה שלאט לאט מתחילה לרדת... מספיק לי ששפרה תהיה על הגריל. שתתענה 3 ימים..

קרמפה

New member
צודקת

הרי ברור לכולם שלהיות סגור בוילה עם אותם אנשים בתחרות על מליון שקל, מוציא את הרע מכל בן אדם ככול שהזמן עובר. אז עדיף לאהוב את מי שהיה טינופת מהתחלה, כי לפחות הוא לא משתנה! ולגבי המשפט האחרון שלך, זה סתם מראה על רוע, ומעיד על איזה בן אדם את. אני לא סובל את עינב, אבל לא הייתי רוצה שתסבול סתם כך בשביל שתסבול.

קרמפה

New member
שפרה

בדבר אחד אני מסכים איתך. לא טוב לה בוילה. יש אנשים שהוילה אולי עושה להם טוב, או לפחות עוזרת להם לפתח צדדים באישיות שלהם, אבל לא שפרה. לשפרה הוילה עושה לדעתי בעיקר רע. היא כבר אדם די שלם, ולא צריכה את סיר הלחץ הזה כדי להתפתח. אבל מה לעשות שזה משחק, וכדי להישאר צריך שירצו אותך שם, ושתראה טוב על המסך, אי אפשר להיות שבוזים כל הזמן, ושפרה מנסה להיראות שמחה יותר ממה שהיא באמת. אבל היא לא שחקנית טובה.

קרמפה

New member
רגע.

"איך בחורה מקסימהההה ומתוקההההה יכולה לדבר כך? לא צריך להיות ליידי כדי להבין שלא מדברים כך." למה היא צריכה להיות ליידי? ומי קבע שהיא מתוקה? את אומרת שהיא מתוקה? כי אני מת על שפרה ובחיים לא אמרתי שהיא מתוקה. היא לא מתוקה, וזה מה שיפה בה. המשפט הזה לדעתי נגוע בשוביניזם. אם שי היה אומר משפט כזה גם היית מתעצבנת כל כך? שפרה בגלל שהיא אישה, צריכה לשאוף להיות מתוקה? חס וחלילה! זה מתאים אולי לג'ני. לא לשיפרה שמייצגת משהו אחר לגמרי. אגב, עינב וונסה מנבלות את הפה פי אלף יותר משפרה. בקיצור, אני מציע שתבדקי את עצמך.

אור2221

New member
בדיוק

שפרה מנסה להיות מתוקה? מדובר על בחורה שהיא די WORDLY, עברה לא מעט בחיים שלה. עינב ילדה, שפרה מגדלת שתי אחיות בגיל של עינב.

קרמפה

New member
מצטער אבל אני חייב

אם היית גבר, היית מזהה אישה אמיתית כשאתה רואה אותה, ולא צוחק כמו איזה ילד שחושב שהאידיאל היא בארבי.

Jones

New member
קרמפה, גאון הדור,

זה אחד מהציטוטים המגוחכים והידועים של שפרה.

למעלה