עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

mooolly

New member
זה טבעי

קוראים לו לסוכה, כשארבעה אנשים יושבים ובאים אליו בטענות, והוא מבין שהם דיברו עליו... וחוץ מזה, נראה לי שלאון מפחד משי...

eli7r

New member
תגידו האם זה אמר שאנשי ההפקה קוראים פה?

אולי לוקח להם 100 שנה אבל בסוף הם קולטים שמה שהם עושים רע להם אז אנשי הפקה יקרים,תחזירו בבקשה את הסאונד למצלמות 234 עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא.. הם תיכננו לצנזר את עיקר השיחה והעבירו

בדיוק לפני שכולם הלכו.. הרי יש כמה דקות דיליי והם ידעו בדיוק מתי הם ילכו .. ואנחנו נשארנו עם החפירות של שי שהוא המנהיג

Yaki J

New member
לא, התפקיד שלהם הוא להגן על צבר

איך שצבר ורנין יצאו הסאונד חזר, רק כדי לראות את שפרע גוערת בו בפסקנות (וכמה שאני מתעב אותה אני בטוח שצבר לא סתם את הפה בסוכה, אבל להפקה כנראה אין בעיה להפקיר אותה) ועכשיו שי טוחן לו בשכל. כשליאון אומר שיכול להיות שכשונסה דיברה על מנהיג היא דיברה על צבר הוא מבטל את זה בפסקנות "צבר הוא לא מנהיג!" ולשורת המחץ
אתה יודע שיש כינויים שאומרים פה מתכוונים אליי, כמו: "המנהיג" "הפייטר" או "הסקסי"

bibaso

New member
והאמת היא שוונסה לא דברה על מנהיג

זה משהו שרנין הכניסה לשי לראש - שהיא אמרה את זה לרניו על שי לפני כמה ימים ותיארה את השיחה שהיתה - ואני ראיתי את השיחה במקורית וגם אז וונסה לא אמרה את זה. שי לקח את זה והלביש את זה למה שוונסה אמרה לליאון, ומרוב החפירות ליאון כבר לא בטוח מה וונסה אמרה לו.

שפרה: "מה אתה חושב על יוסי?"

לאון: אני לא סומך עליו. אלוהים, היא באמת מכת השטן או מה. חבורת הסופרנוס יושבת לה בסוכה. איזה אנשים עלובים. ואם ההפקה לא תעניש אותם, את כל היושבים בסוכה למעט לאון - זה שיא הביזיון.

gavriel15

New member
יו איך ליאון לא מתהפך עליהם? שפרה דוחה ברמות

ליאון הוא לא ישכה ובת שבע מה היא מתייחסת אליו בקול של דונלאד דאק ומטיפה לו? איכס

Jones

New member
שפרה יצאה אחת השרמו**ת,

מגבה את כל מה ששי אמר, סוף סוף חושפת את פרצופה המכוער.

לא יודעת אבל...

יש לי תחושה שליאון שם את שי על הגריל אחחחחחחחחח הלוואי!!! הוא הולך להכניס לו ועד הסוף

למעלה