עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

קרמפה

New member
למה אתה חושב שאני לא יודע את זה?

אני פשוט חושב שזה לא ציטוט מטופש בכלל.

אחת התגובות היותר משעשעות שקראתי .

ואני מתייחס לתגובה של " longleggedlady " . ( אגב , מישהו קרא פעם תגובות נוספות של אותו הכינוי ? ) הקטנוניות , הפרובוקציה בשקל , ההתיימרות ( " יש כאן בפורום שאומרים שהיא מותק מקסימה אמיתית כי הם רואים את הבחוץ שלה. " ) . הכל תסמינים מאוד מאוד משעשעים .
( יאללה ניתן לפורום ללעוס את זה קצת על מנת לייצר סוג של עניין מאולץ ) .

קרמפה

New member
סליחה

שאני כותב שוב ושוב, פשוט יש כל כך הרבה דברים שצורמים לי בהודעה שלך. "נכון שיצאה מהדת שלה וזה זכותה. אבל אל תזלזלי באלה מאמינים בדת. זה לא פייר." כבר נכתב פה באינספור הודעות ששפרה מכבדת את האמונה של אשר ועינב יותר מכל אחד בוילה. אנשים שלא אוהבים אותה שמו לב שבכל קבלת שבת כשאשר הולך ליטול ידיים מתחיל בלגאן בשולחן, ושפרה היחידה שיושבת בשקט ומחכה שיהיה שקט כדי שאשר יוכל לסיים את הקידוש. שפרה לא מזלזלת באף אחד, וכל הכבוד לה על זה, כי אני באמת חושב שהיא לא סובלת את אשר ועינב, אבל לא בגלל שהם דתיים(פחות או יותר), אלא פשוט בגלל שהם אשר ועינב. זה שהיא לא אוהבת אותם באופן אישי לא אומר שהיא לא אוהבת אנשים דתיים. להזכירך ההורים שלה ורוב המשפחה שלה חרדים ואני בטוח שהיא מכבדת ואוהבת אותם מאוד.

longleggedlady

New member
ל- קרמפה

ושפרה היחידה שיושבת בשקט ומחכה שיהיה שקט כדי שאשר יוכל לסיים את הקידוש. כן בשקט בחוץ אבל רותחת מבפנים. היא צבועה ומגעילה.

קרמפה

New member
../images/Emo88.gifזהו שלא.

רותחת בפנים? במקרה הכי גרוע היא קצת מתעצבנת מאלו שמפריעים ולא נותנים לאשר לסיים את התפילה. למה שתרתח מבפנים? נראה לי שהיא כבר צלחה כמה קבלות שבת בחיים שלה. זאת הבעיה עם שנאה. כמו אהבה. שתיהן מעוורות. את כל כך שונאת את שפרה שזה כבר לא משנה לך, אם היא תנסה לזרז את אשר או לא תרצה לקחת חלק בתפילה, תגידי שהיא אנטי דת. אם היא תשב בשקט ותכבד את התפילה, תגידי שזו הצגה ושהיא צבועה. אפילו עם הריב המפורסם שבגללו שפרה נהפכה בין לילה לאויב היהדות מספר אחד. כולם שכחו שהיא בכלל העלתה את הרעיון להקדים את קבלת השבת כדי שאשר לא יצטרך לעשות אותה לבד אלא עם כל הדיירים.

קרמפה

New member
אבל חוץ מזה תודה.

כל פעם שאני שואל את אחד משונאי שפרה למה בעצם הוא שונא אותה, אני אף פעם לא מקבל תשובה. אז תודה שענית. אפילו שהתשובה הייתה קצרה.

bibaso

New member
../images/Emo45.gif הכל נכון

ואם יעזור למישהו אז אני מציין שאני לא אוהב את שפרה

Saladin

New member
התגובה שלך

נוטפת טיפשות מסוג דומה לזה של אנטישמים בורים.

sivan1237

New member
כפי שזה נראה עכשיו לאון בטוח בטוח הולך להצביע

לאיתי וליוסי.. אני לא עוד אנשים שהוא מסוגלת לתת את השם שלהם מלבדם וליאון הוכיח שכל פעם שהוא אומר של מישהו מלבד יוסי הבן אדם מודח-נעמה ,קרן ואשר... בטח הוא מתבאס שלא הולך לו עם יוסי.. חבל הוא קול מבוזבז הוא יכול להשתמש בו בתבונה ולשים את הפיראנות שקוראים לעצמם חברים שלו כשבפועל רק משתמשים בקול שלו וכשישארו 5 כמו שהם שואפים ובטוחים שייקרה (הם לא מודעים לאהדה של הבובלילים בחוץ אל תשכחו) הם יזרקו אותו קיבינימיני בדיוק כמו שקרה ליעל ומשה ומהישרדות.. זהו

shiri1707

New member
למה הוא מצביע ליוסי כל שבוע?

אני לא מבינה למה הוא מפריע לו כל כך

metrosexual

New member
וגם כשעינב בכתה

הוא בא וצעק על לאון למה אתה נהנה פה וחברה שלך בוכה......

דינה128

New member
תיקון טעות:לאון היה בבריכה ולא ידע שעינב בוכה

עינב יצאה מחדר האח הגדול והתיישבה בסלון לבכות. יוסי יצא לבריכה ובהתקפת אמוק צעק על לאון "אתה מאניק, היא בוכה בפנים ואתה לא ניגש אליה...." ולא עזר כמה שלאון והאחרים הסבירו לו שהם לא ידעו שעינב בוכה (וזה נכון כי הם לא ראו אותה יוצאת מחדר האח הגדול) יוסי המשיך והתקיף את לאון.

metrosexual

New member
ממש עצוב שערס עם בדיחות קרש

צובר כזו פופולריות! פרצופה של המדינה....שחלק גדול מ האוכלוסייה שלה ערסים

למעלה